yorgunum, yılgınım, bıkkınım

yetim olması yardımcı olmayacağı anlamına gelmez.
kavga edince ne rıza kalır ne kıymet.
işte benim sıkıntımda bu ya ben yoğun bir işte çalışıyorum eve gidincede işim oluyor azda olsa elimden tutulmasını istiyorum ama yok

işte benim sıkıntımda bu ya ben yoğun bir işte çalışıyorum eve gidincede işim oluyor azda olsa elimden tutulmasını istiyorum ama yok
durumu kabullenmeyin. daha önce yazdığım gibi konuşmak tartışmak işe yaramıyorsa davranışlarınızı değiştirin. işten gelince kendinize bir ekmek arası yapın çalışma odanıza geçin. eşiniz tartışmak isterse mutfağı gösterin ve yetişkin oldugunu, sizin de çalıştığınızı en az onun kadar yorgun olduğunuzu vs sakince söyleyin. uzatırsa oda değiştirin, uyuyun, wc gidin, duş alın. tabi bu yine uzun ve sinir bozucu olacaktır ama sadece sizin değil eşinizin de keyfi bozulunca belki düşünmeye başlar. tabi kararlı olmanız şart. gördüğünüz gibi ne yapsanız kavga çıkıyor yaranamıyorsunuz. bir de böyle deneyin. kaynınız da kendi işlerini kendi yapsın bir zahmet. orası sizin eviniz onun değil. sınırlarını bilsin.

durumu kabullenmeyin. daha önce yazdığım gibi konuşmak tartışmak işe yaramıyorsa davranışlarınızı değiştirin. işten gelince kendinize bir ekmek arası yapın çalışma odanıza geçin. eşiniz tartışmak isterse mutfağı gösterin ve yetişkin oldugunu, sizin de çalıştığınızı en az onun kadar yorgun olduğunuzu vs sakince söyleyin. uzatırsa oda değiştirin, uyuyun, wc gidin, duş alın. tabi bu yine uzun ve sinir bozucu olacaktır ama sadece sizin değil eşinizin de keyfi bozulunca belki düşünmeye başlar. tabi kararlı olmanız şart. gördüğünüz gibi ne yapsanız kavga çıkıyor yaranamıyorsunuz. bir de böyle deneyin. kaynınız da kendi işlerini kendi yapsın bir zahmet. orası sizin eviniz onun değil. sınırlarını bilsin.
Sabah evde bir hizmetçiden farkım olmadığımı söyledim ona
bana dediği şu sen kocana yaptığın hizmetleri hizmetçilik olarak mı görüyorsun diyor
evet dedim bir insan harıl harıl işten gelip yemek hazırlayıp iş yapıp zor yataga atıyorsa o süreçte de kimse elinden tutmuyor yardım etmiyorsa hadi onu geçtim nasılsın diye soramıyorsa ben o evde hizmetçiden fazlası değilim dedim.

Sabah evde bir hizmetçiden farkım olmadığımı söyledim ona
bana dediği şu sen kocana yaptığın hizmetleri hizmetçilik olarak mı görüyorsun diyor
evet dedim bir insan harıl harıl işten gelip yemek hazırlayıp iş yapıp zor yataga atıyorsa o süreçte de kimse elinden tutmuyor yardım etmiyorsa hadi onu geçtim nasılsın diye soramıyorsa ben o evde hizmetçiden fazlası değilim dedim.
doğru demişsiniz. ev işi kadınınsa ev geçindirmek de erkeğin görevi o zaman. çalışmayın, size baksın, her şeyinizi eksiksiz yerine getirsin gık demeden. hayret bir şey.

Herkesi rahat ettirirseniz siz rahat edemezsiniz.

Siz de tersi bir davranış göstermediğinize göre pek yapacak bir şey yok.

En azından yemek işini çözebilirdiniz kararlı olsaydınız.

ben bunların en az birini söylesem
bana sen benim ailemi istemiyorsun
burası onlarında evi derdi
bende bunu belirttim ama ona bakarsan ooooo dedi
Benim eşimde başta bunu dedi onların evi falan filan ama benim eltim bu sözü demişti istemiyorum caiz değil diye evine istememisti ona caiz degilde banami caiz dedim hem o eltim amca kızı yani bide

BU KONUYU AÇAN ARKADAŞIM BEN SANA KENDİ EVLİLİĞİMİ ANLATAYIM DA SEN KARAR VER
ben 23 yaşındayım eşim 48 ,2 yıllık evliyim kaçarak oldu ailem eşimi kabul etmiyor ve birkaç kişinin haricinde kimseyle konuşmuyorum 2 kardeşim ve babam dahil neyse eşimin de 2 evlilik geçirdi 2 si ilkinden 1 de 2.sinden olmak üzere 3 tane çocuğu var 1 kız 2 erkek.kızı evli 1 çocuğu annesinin yanında kalıyo küçük olan da bizim yanımızda annesi terketip gitmiş liseyi bitirmesine 2 yılı var ama inanın ben bittim kaldıramıyorum artık sorumluluğu bazen çok üzülüyorum annesi yok diye ama bazende 2 yıldır ama yaptıkları aklıma geliyo öfkemden kuduruyorum babasını paylaşamıyodu beni kıskanıyodu babasının yanında farklı davraniyo du benim yanımda farklı ilk başlar eşime bişey demiyodum ama sonra herşeyi anlatmaya başladım şimdi o kadar yapmacık ki sırf babasından azar işitmemek için çok yapmacık davraniyo sevdiği yemekleri yapınca sofraya inanılmaz güler yüzlü oturuyo sevmediği yemek olunca da yüzü asık arkadaşlarıyla babası dışarı çıkmasına izin verdiği zaman ikimizde iyiyiz vermediği zaman burnumuzdan getiriyor illaki benimde ona karşı hatam vardır ama yemin ederim hiç kötü bi söz saygısızlık hiçbirşey yapmadım.ilk ay h amile kaldım eşim istemedi bakamazsın dedi gezcez tozcaz dedi ayak bağı olur dedi karşı çıktım kavga ettim ama direnemedim çünkü istemiyodu sonra iyice psikolojim bozuldu ailemin özlemi çocuğun sorunları derken antidepresanlara başladım 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ama bilmiyodum ilaçlar yüzünden bebeğim anomali olmuştu mecburen aldırdık 6 ay geçti üzerinden eşimden izinsiz hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyo kendisine söyledim çocuk istiyorum dedim geçen gün tamm dedi ertesi gün adetin bitmeden doğum kontrol hapı alayım diyo yıkıldım resmen tamm dedim aldık ama klozete atıyorum içimiyorum 3 gün sonra doğum günüm var bugünde evlilik yıldönümüydü hatırlamadı doğum günümüde hatırlayacak gibi durmuyo geçen senede hatırlamamıştı ama çocukların ki ni 1 gün kala bana söylüyo süpriz falan yapıyoruz .Çokkk iyi bir insan beni çok ama çok Seviyo ama bu yaptıkları beni mahvediuo ÇOK YIPRANDIM KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM ŞU AN SALYA SÜMÜK AĞLIYORUM GENÇLİĞİM RESMEN GİTTİ

BEN NE YAPAYIM ŞİMDİ ALLAH AŞKINA BİŞEYLER SÖYLEYİN

ben 23 yaşındayım eşim 48 ,2 yıllık evliyim kaçarak oldu ailem eşimi kabul etmiyor ve birkaç kişinin haricinde kimseyle konuşmuyorum 2 kardeşim ve babam dahil neyse eşimin de 2 evlilik geçirdi 2 si ilkinden 1 de 2.sinden olmak üzere 3 tane çocuğu var 1 kız 2 erkek.kızı evli 1 çocuğu annesinin yanında kalıyo küçük olan da bizim yanımızda annesi terketip gitmiş liseyi bitirmesine 2 yılı var ama inanın ben bittim kaldıramıyorum artık sorumluluğu bazen çok üzülüyorum annesi yok diye ama bazende 2 yıldır ama yaptıkları aklıma geliyo öfkemden kuduruyorum babasını paylaşamıyodu beni kıskanıyodu babasının yanında farklı davraniyo du benim yanımda farklı ilk başlar eşime bişey demiyodum ama sonra herşeyi anlatmaya başladım şimdi o kadar yapmacık ki sırf babasından azar işitmemek için çok yapmacık davraniyo sevdiği yemekleri yapınca sofraya inanılmaz güler yüzlü oturuyo sevmediği yemek olunca da yüzü asık arkadaşlarıyla babası dışarı çıkmasına izin verdiği zaman ikimizde iyiyiz vermediği zaman burnumuzdan getiriyor illaki benimde ona karşı hatam vardır ama yemin ederim hiç kötü bi söz saygısızlık hiçbirşey yapmadım.ilk ay h amile kaldım eşim istemedi bakamazsın dedi gezcez tozcaz dedi ayak bağı olur dedi karşı çıktım kavga ettim ama direnemedim çünkü istemiyodu sonra iyice psikolojim bozuldu ailemin özlemi çocuğun sorunları derken antidepresanlara başladım 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ama bilmiyodum ilaçlar yüzünden bebeğim anomali olmuştu mecburen aldırdık 6 ay geçti üzerinden eşimden izinsiz hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyo kendisine söyledim çocuk istiyorum dedim geçen gün tamm dedi ertesi gün adetin bitmeden doğum kontrol hapı alayım diyo yıkıldım resmen tamm dedim aldık ama klozete atıyorum içimiyorum 3 gün sonra doğum günüm var bugünde evlilik yıldönümüydü hatırlamadı doğum günümüde hatırlayacak gibi durmuyo geçen senede hatırlamamıştı ama çocukların ki ni 1 gün kala bana söylüyo süpriz falan yapıyoruz .Çokkk iyi bir insan beni çok ama çok Seviyo ama bu yaptıkları beni mahvediuo ÇOK YIPRANDIM KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM ŞU AN SALYA SÜMÜK AĞLIYORUM GENÇLİĞİM RESMEN GİTTİ

ben 23 yaşındayım eşim 48 ,2 yıllık evliyim kaçarak oldu ailem eşimi kabul etmiyor ve birkaç kişinin haricinde kimseyle konuşmuyorum 2 kardeşim ve babam dahil neyse eşimin de 2 evlilik geçirdi 2 si ilkinden 1 de 2.sinden olmak üzere 3 tane çocuğu var 1 kız 2 erkek.kızı evli 1 çocuğu annesinin yanında kalıyo küçük olan da bizim yanımızda annesi terketip gitmiş liseyi bitirmesine 2 yılı var ama inanın ben bittim kaldıramıyorum artık sorumluluğu bazen çok üzülüyorum annesi yok diye ama bazende 2 yıldır ama yaptıkları aklıma geliyo öfkemden kuduruyorum babasını paylaşamıyodu beni kıskanıyodu babasının yanında farklı davraniyo du benim yanımda farklı ilk başlar eşime bişey demiyodum ama sonra herşeyi anlatmaya başladım şimdi o kadar yapmacık ki sırf babasından azar işitmemek için çok yapmacık davraniyo sevdiği yemekleri yapınca sofraya inanılmaz güler yüzlü oturuyo sevmediği yemek olunca da yüzü asık arkadaşlarıyla babası dışarı çıkmasına izin verdiği zaman ikimizde iyiyiz vermediği zaman burnumuzdan getiriyor illaki benimde ona karşı hatam vardır ama yemin ederim hiç kötü bi söz saygısızlık hiçbirşey yapmadım.ilk ay h amile kaldım eşim istemedi bakamazsın dedi gezcez tozcaz dedi ayak bağı olur dedi karşı çıktım kavga ettim ama direnemedim çünkü istemiyodu sonra iyice psikolojim bozuldu ailemin özlemi çocuğun sorunları derken antidepresanlara başladım 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ama bilmiyodum ilaçlar yüzünden bebeğim anomali olmuştu mecburen aldırdık 6 ay geçti üzerinden eşimden izinsiz hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyo kendisine söyledim çocuk istiyorum dedim geçen gün tamm dedi ertesi gün adetin bitmeden doğum kontrol hapı alayım diyo yıkıldım resmen tamm dedim aldık ama klozete atıyorum içimiyorum 3 gün sonra doğum günüm var bugünde evlilik yıldönümüydü hatırlamadı doğum günümüde hatırlayacak gibi durmuyo geçen senede hatırlamamıştı ama çocukların ki ni 1 gün kala bana söylüyo süpriz falan yapıyoruz .Çokkk iyi bir insan beni çok ama çok Seviyo ama bu yaptıkları beni mahvediuo daha çok şey var ama anatmadığım aklıma gelmiyo ÇOK YIPRANDIM KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM ŞU AN SALYA SÜMÜK AĞLIYORUM GENÇLİĞİM RESMEN GİTTİ

Iki evlilik yapan adamdan üçüncü evliligini nasıl olmasını bekliyorsun baban yaşında çocuklu adama hemde kaçarak evlenmiş sin adam çocuk istemiyor sen gizlice hamile kalmaya calisiyon çocuk olunca evliliğin iyi mi olacak sence bana göre değil Allah yardımcın olsun bence yol yakınken bu evliliği bitir yaşına uygun ve sana değer verecek biriyle evlen bence gençliğine yazık abla tavsiyesi

Back
X