• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorgunum...

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
Hayat niye bu kadar zor?? Çok yoruldum artık gücüm yetmiyor...

Kimseye yorgunum diyemiyorsun bunu söylemeye ihtiyacım vardı😪

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inan bende çok yorgunum. yaşadığım psikolojik sorunlar bir yandan, kpss stresi bir yandan, ehliyet kursu bir yandan, ramazan bir yandan, sıcak bir yandan, uykusuzluk bir yandan

öliim bari ben :( tövbe tövbe

ama bu hayatta her ne olursa olsun güçlü olmalıyız, olmak zorundayız. kimse için değil, kendimiz için...

inan bende çok yorgunum. yaşadığım psikolojik sorunlar bir yandan, kpss stresi bir yandan, ehliyet kursu bir yandan, ramazan bir yandan, sıcak bir yandan, uykusuzluk bir yandan

öliim bari ben :( tövbe tövbe

ama bu hayatta her ne olursa olsun güçlü olmalıyız, olmak zorundayız. kimse için değil, kendimiz için...

Isyan etmek değil ama artık çok zor taşıyorum Allah yardımcımız olsun

Ben kendimi geçtim iki küçük yavrum var

Isyan etmek değil ama artık çok zor taşıyorum Allah yardımcımız olsun

Ben kendimi geçtim iki küçük yavrum var

Kendinizi gecme sansiniz yok. Siz iyi olacaksiniz ki yavrularinizda iyi olabilsin! :34:

Problem ne? Sizi sıkan sey ne?

Amin. Allah cc hepimizin yardimcisi olsun ins.

Kendinizi gecme sansiniz yok. Siz iyi olacaksiniz ki yavrularinizda iyi olabilsin! :34:

Problem ne? Sizi sıkan sey ne?

Amin. Allah cc hepimizin yardimcisi olsun ins.

Problem ne diye düşününce bile ruhum daraldı... 😔

Özetle hayatım şu ki ikiz bebeklerim ve işi dolayısıyla sürekli seyahat eden bir eşim var ve çalışan biriyim çocuklarımı altı aylıkken kreşe vermek zorunda kaldım çocuklarımın sağlık problemleri var kızım için hidrosefali olabilir dediler bu hafta hastaneye yatacak sıkıntıdan bişeyler çıktı tüm vücudum kabardı deli gibi kaşınıyorum gibi gibi gibi ruhun daralıyor

Back
X