yorulduğumu hissediyorum...

hımmm, o zaman ailen ne derse onu yap , bence şimdiden böyleyse bu kadın senin aklını alır , evlilik zor çünkü, bi de sanırım nişanlın olayların dışında tutuyor kendisini ki böyle tipler bana hiç güven vermemiştir , seni seviyor istiyorsa ezdirmeyecek, sen he de geç diyerek çözülmez sorunlar, bu oğlandan hayır gelir mi bilemedim , ciddi bir konuşma yapmalısın .

eet bi de nişanlınız annesinin dediklerini size yetiştiriyorsa emin olunki sizin söylediklerinizi de annesine söylüyordur , kadının eli bu bakımdan da güçlü

bence kadından ziyade erkek arkadaşın üzerinde yoğunlaş. yarın evlenirsin bu sefer ailesinin sana dediklerini haklı bulmaya başlar.
evet hersey olabılr ılerde bende bundan korkuyorum çok

Al işte yahu boşver bak işte dediğim gibi ne olursa olsun huysuz geçimsiz insanı memnun edemezsin... Ogluyla aranız iyiyse moralini bozma çünkü o da farkında annesini senden iyi tanıdığı için... Ama elinden birşey gelemez.. Gelmesin de zaten bugün senin için anasına rest çeken yarın sıkıştı mı seni hiç tanımaz..sen fazla dirdir etmeden sıkıntılarını açarsın gerektiği zaman... Şunu da vurgula hep "tek isteğin eşinle mutlu olmak"

bı ara kendisi direk beni karıstırmayın ne yaparsanız yapan dıyodu karısmak ıstemezmiş şimdi evlenınce karıscakmıs

eet bi de nişanlınız annesinin dediklerini size yetiştiriyorsa emin olunki sizin söylediklerinizi de annesine söylüyordur , kadının eli bu bakımdan da güçlü
bunu anladığımdan beri cok dır dır etmıyorum zaten annesi ile ilgili

bı ara kendisi direk beni karıstırmayın ne yaparsanız yapan dıyodu karısmak ıstemezmiş şimdi evlenınce karıscakmıs

evet evlenince karışır ama kimin yanında durarak çünkü güya şuan tarafsız !! ben sana şunu diyeyim hep etrafımdan duydum ve kendimde evliliğimin ilk zamanları daha belirgin hissetmiştim , erkekler evlenince aile aşığı olup çıkıyorlar nedense , annem babam onlara gidelim samimiyet kurmak istemeler falan ,

ilk zamanlar gercekten bı basının etını yıyodum sonra bu onu sıkmaya mutsuz etmeye basladıgnı farkettığımde bundan vazgectim. gercekten mutluluk ve huzur ıstediğim için evlenınce bunu sureklı vurguluyorum

Kardeş gibi olan gelin sorunlu... Tamamen yabancı gelin sorunlu....yani aslında bence o aile sorunlu... Gelinlerinin mutsuz olması kaçınılmaz gibi...
ne istediğini bilmiyo bırını goruyo hosuna gıdıyo onu ıstıyo mesela baska bırını gordugu zaman diğerinden de vazgeciyo oğuna soyluyo su kız var bu kız var bılmem ne faln diye

bnde cok duyuyorum erkekler yenı bı aıle kurduklarını gec benimsiyolarmıs kımısı hıc farkına bıle varmıyomus hala annem babam diyolarmıs yani erkekler işte kımısı cok annecı olabılıyo

ne istediğini bilmiyo bırını goruyo hosuna gıdıyo onu ıstıyo mesela baska bırını gordugu zaman diğerinden de vazgeciyo oğuna soyluyo su kız var bu kız var bılmem ne faln diye
Nişanlınızdan vazgeçebilirseniz geçin o halde
Sizin kulağınıza kadar, nişanlınıza pazardan mal seçer gibi kız beğenmesinin lafları gelmesi bile yeter...
Sevilip, saygı göreceğiniz bir aileye gelin gitmek istemez misiniz? Olanlar çok çirkin, aileniz de haklı.
Benim görüşüm bu...

sanki bir oğlan onda var, tüm kızlarda sıraya girmiş bekliyorlar karar vermesini , tövbe tövbee

nişanlın seni savunmuyorsa annesinin dediklerine muhalefet etmiyorsa kadın ayrılacak gözüyle bakıyordur tabiki burda nişanlının tavrı önemli sana kaynanadan laf taşıyan inşalara uzak durman gerekir bunu bil bi kere senin ağzını arayıp ona laf götürmediklerine emin olamazsın tavrını mesafeni korumalısın..senin ne derdini görmüşte çilesine aşık olur diyebilmiş kaynanan oğlu için bilemedim..gördüğü bir şeyler var demekki diyesim gelir burada..kıssadan hisse ya kadın oğluna başkasını istiyor,ya kadın senle ilgili hiç yorum yapmıyor birileri kaynanayı malzeme niyetine kullanıp ağzından laf alıp ortalığı karıştırmaya çalışıyor,ya da kaynanan yılan kadar tehlikeli aşırı uzak durmak lazım oğlundan da zira armut dibine düşer..ya da sende sıkıntı var buraya doğrusunu yazmıyorsun olayın..şimdi biraz daha açıklayıcı olur musun?

tabıkı de isterım istıyorum da sevilen saygı duyulan bırı olmak hiç istemediğm hayal etmediğim seyler cıktı karsıma vazgecebılır mıyım bılmıyorum kı

tabıkı de isterım istıyorum da sevilen saygı duyulan bırı olmak hiç istemediğm hayal etmediğim seyler cıktı karsıma vazgecebılır mıyım bılmıyorum kı
Bılmıyorum, bu ınsanları tanımıyorum ama sızın anlattıklarınızdan yola çıkarak; bu evliliği yapmanız halınde ılerıde duygusal ve belkı de fızıksel sıddete maruz kalabılecegınızı goruyorum. Evlenıp bosanmak çok zor olabılır, hele bır de çocuklar olursa...
Bakın ben de evlıyım, çocuklarım var ve dıyorum kı; aıle cok onemlı. Dış kapının dış mandalı değiller bunu bılesınız. Evınızde huzur ıstıyorsanız; ailelerin anlasıp kaynasması ve bırbırlerının cocuklarını sevıp sayması çok önemlı.
Mınıcık bır kızım var, onu gozum gıbı bakıp buyutuyorum, ileri de eşi, eşinin ailesi aşağılasın, değer vermesin, saymasın diye mi? Ne demek annenle kırk yılda bır görüşürsün demek? Yetimhaneden mi alıyorlar sizi de, anne babanızı görmeyeceksiniz? Başınıza gelebilecekleri iyice düşünün, bu forumda bir sürü konu var, benzer öykü var okuyabilirseniz çok iyi olur.

evet savunmuyo nısanlım benı karısmak ıstemıyo arada kalırım dıye. kadın ya yuzume soyuyo sozlerını yada oğlundan duyuyorum baska bırınden degıl yanı yukardada arkadasalara cevaplarımda bahsettım göz atarsanız daha net anlarsınız kadın oğluna sulalesınden yakından tanıdık bırını ıstıyo ben onlara gore yabancıyım bu en basından berı vardı kıloma taktı zayıfladım ne zayıflaması hiç gıtmemıs dedı ve verdiğim 17 kılo az degıldı oğlunu yanımda veya değilken hep baska bı kız konusunda yokladı bu kız ızmır kızı nasıl olur bılmem kı dedı benm için nısandan sonra diğer oğluyla bı tartısmamız oldu o gun oğluna bu kızı almak ıstedıgıne emın mısın yarın ayrılırsın yaptığın masrafa yazık olur dedı açık açık daha bı suru sey ben evine gıttığım zaman onu kaldırmıyorum yerınden ışı olunca hemen yapmaya calısıyorum kucuk kızının ödevlerı falan oldugunda yardım etmemı ıstedıgınde gerı cevirmiyorum saatlerce uğrastıgım oluyo ben ağzımla kus tıtsam yaranamam gibime geliyo ön yargıları çok benimle ilgili nısanlım babasına nasılda bak gelin buldum sana falan dedığınde kaynanamın evlenınce gorururm ben onu tas olsunda basımı yarsın dedığını bılıyorum sureklı bı sızın ıs olmucak sız evlenemezsınız hep agzında bu kelımeler var benle ıddaya bıle gırmeye kalktı ya sen cok guvenme oğluma ben istesem baskasını alırım var mısın ıddaya o benı cıgnemez dedi bunun gıbı seyler.
ayıca neden yanlıs anlatıyo olayım kı derdımı paylasıp akıl almak derdım nasıl bı yol çızcegıme karar vermek ama haklısın bende mutlaka karsılık bı seyler olmustur dıye dusunurum ama gercekten değil ben ağzımı acıp kolay kolay cevap vermem bı kac defa acık acık omasada soyledıgım seyler oldu tabıkı de bunu da ınkar edemem ama bu soyledıklerım onun soyledıklerıne cevap olaraktı atesı koruklryen ben olmadım hıç bı zaman

peki geleceği göremiyor musun bu durumda ben size şöyle söyleyim kimse boşanacağını bile bile evlenmez ama bu tip bir kaynana sizi boşayana kadar uğraşır nitekim bir arkadaşımın böyle olmuştu..bence çok ince düşünmeniz lazım bu konuyu..nişanlınız erkek gibi davranmıyor benim gözümde..ama yine de son kararı verecek olan sizsiniz..

tabıkıde ne bnm ailem atılabılır ne onun aılesı ya duzelıcek yada mecbur bıtıcek bugun olmasada bu evlensem bıle degısmezse hep aynı sonuc olcak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…