kimisi de diyo ki biraktin baskasi olldu onunda annesi kotu onuda mi birakcan evli olanlarda hep sorun olcak ki kv iyisi cikmaz bnm iyiyim diyen bile ayni sadece rol yapiyodur diyo mesela anlamicak beni aslinda anlicak ama isine gelmicek denemkten zarar gelmez diye dusunuyorum belki aramiza mesafe koyabiliriz en azindanMerhaba evlendikten sonra nişanlım daha iyi olacak diye bekliyorsan eğer amiyane tabirle çoook beklersin. Malesef erkekler evlendiklerinde anneleri birden kanatsız melek oluyor. Nişanlından vazgeçmeyi düşünemiyorsan eğer annesinin şimdiki tavırlarından daha ağırlarını bile göze alman gerekiyor. Bu gibi tavırları görmezden gelirim diyorsan evlen ama bunları bile kaldıramıyorum diyorsan evliliği hiç düşünme bile. Ayrıca hevesini kırmak istemem ama bu seviyedeki bir kadınla konuşmak malesef çözüm değil sen onu düzelteceğine o seni kendi seviyesine çeker.Allah sana kolaylık ve sabır versin.
teyzecigim falan derim anne deme bana ne o oyle samimiyetsiz daha kapidan girmeden dedi bana agzimdan bi kere bi anne lafi cikmadan bende demedim hic evlenince de deme falan dedi bnde o kadari olnaz demistim konusalim bakalim dediginiz gibi hic tepki vermezse o zaten bastan bitirmis okuyo sonrasinda bnm bitirip bitrmemem ona gore sorun yaratmaz bugun kitaplarimi almaya gittim uni. okuyorum ben daha kitap almaya gittigim yerle evleri cok yakin dip dibe sayilir nisanlim biliyodu kitap alcagimi aksam ugrayip ugramadigimi sorarsa annesine ugramadim diye laf yapar diye gittim netten ruya tabirlerine bakiyomus ruya gormuste girdiguniz mucadeleyi kazancaniz yaziyomus bana bak seninle olan mucadelemi ben kazancam demek ki dedi o ne demek bi mucadele mi var ortada dedim var tabi ruyamdada gordum cikcak iste dedi o an konusmak istedim ama evde kimse yoktu sonra vazgectim nisanlimda oksun yanimda annesi ile konusurken diye bunun boylesi demedigim seyi de dedi der indan korktum bende yapiyodum aile ile evlenmicem ki ne olcak diye nisandan sonra anladim oyle olmadigini malesef
muhtemelen ondan cok kaybediyoruz bende önce karsıdakı mutlu olsun derım nısanlım annesının huyunu suyunu herseyını ıyı bılır yalan soyleyıp soyemediğini blöf yapıp yapmadıgını hemen anlar o derece ıyı tanıyo annesınıcanım benim nişanlın istiyor diye bazı şeyleri yapma unutma her zaman sen önemlisin ve değerli olmalısın istemiyorsan gitme laf dediğinde ben sensiz gitmek istemiyorum de biz kadınlar önce hep karşımızdaki mutlu olsun diye çabalarız ama karşılığında kocaman hiç alırız kv zaten baştan istemediği belirtmiş evvela kendinin değerli olduğunu gösterirsen karşıya sana ancak o zaman değer verirler. bende zor nişanlılık evresi geçirdim kınamda bile nişanımı atmak istedim ama hep içimden hayırlısını ver rabbim dedim sonuçta HAMD OLSUN evlendim ama benim avantajım eşim ailesiyle çok mesafeli hemde çok tabi bazen istediği olur arada oda yapmalıyım çünkü herşey eşim için ŞUDA ÇOK ÖNEMLİ NİŞANLIN ANNESİNİN HUYUNU BİLİYOR MU YALAN SÖYLESE DAHİ ANLAR MI BUDA ÇOK ÖNEMLİ EĞER Kİ ANLAMAZSA NİŞANLINDA OLSUN AMA ANLARSA SEN NASIL İSTERSEN ÖYLE KONUŞ DERİM HİÇ SANA GELİP ANNEMLE İLGİLİ SANA SATAŞTIĞI OLDU MU
muhtemelen ondan cok kaybediyoruz bende önce karsıdakı mutlu olsun derım nısanlım annesının huyunu suyunu herseyını ıyı bılır yalan soyleyıp soyemediğini blöf yapıp yapmadıgını hemen anlar o derece ıyı tanıyo annesını
onun tek yontemı he de gec baska bı sey dedıgı yok bazen blof yapınca annesi işaret eder falan yada caktırmadan soyler ama taktık falan vermez evet 13 yasında bı kızı var annesinin 2. versiyonu :)O zaman formülü nişanlın verecek sen uygulayacaksın canım başka çaren yok kv kızı var mı
kimisi de diyo ki biraktin baskasi olldu onunda annesi kotu onuda mi birakcan evli olanlarda hep sorun olcak ki kv iyisi cikmaz bnm iyiyim diyen bile ayni sadece rol yapiyodur diyo mesela anlamicak beni aslinda anlicak ama isine gelmicek denemkten zarar gelmez diye dusunuyorum belki aramiza mesafe koyabiliriz en azindan
onun tek yontemı he de gec baska bı sey dedıgı yok bazen blof yapınca annesi işaret eder falan yada caktırmadan soyler ama taktık falan vermez evet 13 yasında bı kızı var annesinin 2. versiyonu :)
mustakbel kaynanam.. ne yapsam onun için bos agzımla kus tutsamda yaranamam gibi soyledıklerı yaptıkları artık ıyıce zoruma gidiyo her konuda her konusmada hep laf sokmalar oğluna sen onu beklersen evlilik için yandın falan demeler çogu gozumun içine baka baka baskasının yanında soylenen bi suru laf gecen gene oğluna bu kız bana uygun degıl yarın ayrılırsın yaptıgın masrafa yazık olur olmaz bu iş falan demıs bnde bunu duydum bi şey demiyorum kadın bnden buyuk saygım var fakat canım cok sıkılıyor kendıne cok guvenıyo ayrılvakmısız gozule bakıyo hep rahatsızlık verıcı bı sey bu yaeltisi kaynanama bu kızı alcakmısın dıye sordu bugun oda cevap olarak insan cılesıne asık olur oğlum ıstıyo evet alıcam dedı bozuldum cunku bni dert olarak goruyo seklınde anladım nişanlımsa anlamadım ne demek ıstedı dıye sordugumda bana ınsan kaderını yasar gibi bişey denek ıstedi diye cevap verdı bn mı abartıyorum bılmıyorum kı 2 yıldır beraberız aılesı ıle ılk tanıstıgım gun o kızla evlenırsen sana hakkımı helal etmem demıs bunu bana oğlu daha yenı soyluyo ne yaptım bilmıyorum kı daha once bı konu daha acmıstım onunla ılgılı off ya resmen evlılıgı dusunur oldum bu aile bu kadınla gider mı dıye nişanlıma sevgim sonsuz arada kalıp mutsuz olur mu kı ılerde dıye bı suru sorum var ne yapcam bilmiyorum
bundan emin değilim ki evlenınce daha da artabılır yanı nişanlım beni koruyo mu kollamıyo mu onuda cozemıyorum bı oyle oluyo bı boyle yanar donerli yaniSavaşılacak insan var uğrunda savaşılmayacak olanı var. Nişanlın -eşin arkandadır, seni savunuyordur en kötü kaynana da olsa seni muhattap etmez. Kimisi de vardır aldığı lafı anasına taşır durduk yerde huzur bozar. İş eşte bitiyor. Nişanlıyken beni koruyor aman hakkımı savunuyor deme evlenmedikten sonra bilemezsin. Sen kadınla baş edebileceğini ve bunun evinizin huzurunu bozmayacağını düşünüyorsan o zaman vazgeçme.
diğer gelin abisinin kızı onunda yuzune ıyı arkasından kotu mesela kaç gundur kadın yok ailesinin yanına gıttı kocaeliye o gidene kadar araları ıyı sanıyodum ama onaunda arkasından soylenıyo ki kendisi bile isteye abısının kızını aldığı haldeo zaman nişanlınında formülü bu uygulayabilecek misin oda var otur düşün hemde çok iyi bence kv konuşmadan önce nişanlına söyle annenle konuşacağım ben çok rahatsız oluyorum beni neden istemiyor etmiyor diğer gelini nasıl mutlaka bir noktası yakalanacak kişidir canım mutlaka çok iyi analiz et dünürün arkasından ne diye kesiyor.
diğer sayfaları okursanız anlarsınız dıye umuyorum bi arkadasta buna benzer bi şey soylemişti ona anlattımÇok garip. Durup dururken kadın sana bunları diyor. Sen hep iyisin ama ..kadın deli o zaman. Bildiğin deli...
Konunu okuyunca böyle.. diğer sayfaları okumadım.
Kadının kendine göre gerekçeleri vardır. Yinede o bunu haklı yapmaz ama sanki birşeyler eksik bu konuda
nişanlımda kac yasına gelmiş adamlar onlar ben değiştiremem ki sen alttan al diyo bende gelin mi alcak köle mi önce ona bi karar versin annen ona gore bnde ne yapcağımı bıleyım dedim benim annem hala daha babannemden çekiyo mesela babam yuz verıyo hala daha çünkü haklı da olsa haksız da olsa farkındadır ama gene de pohpohlar babannemi annem nişanda boyle değildi baban evlendik iki ay dayanmadı anne diye öldü resmen değişti der Allah yardıcın olsun canım senınde benmde düşüne düşüne net bi karar da veremez oldum bende en yakında sonuca bağlamak istıyorum çok rahatsız edıyo bu durum beni bide ben direk sonuç odaklı bı ınsanım bı iş yaparken yoluma bı engel çıksın o hemen ortadan kalsın isterım ki hemen sonuca ulasayım gecici olarak gecse de içime sinmiyo zatenAh Be canım banada başkasının annesi de böyle olabilir diyen oldu bu zihniyete sahip olan biri ile olmamalı bi anne gelini başta kuma olarak görüyorsa bu böyle gidiyor.cunku yaşı olan insanlar bunlar zihniyet leri DegismeZ
Ve kötü olan aslında oğulları da kendileri gibi.. Biz bunu anne sorunu olarak görüyoruz ama aynı anne diğer evladına tam tersi davranıyor
Kaçmak lazım ben suan bunun için uğraşıyorum hala basaramadim
tek sebeb nişanlımneden böyle bir aileye girmekte ısrar ediyosunuz?
çok fena telefondan bile yetıyo bana resmen amin canım düşünmekteyim hala malesef Allah haırlısını verırr inşallahOff çok fenaymış kaynana. Nişanlının tepkisi de çok kötü. İşin zor canım bin düşün bir karar ver, değişir deme bunlar değişmez
diğer gelin abisinin kızı onunda yuzune ıyı arkasından kotu mesela kaç gundur kadın yok ailesinin yanına gıttı kocaeliye o gidene kadar araları ıyı sanıyodum ama onaunda arkasından soylenıyo ki kendisi bile isteye abısının kızını aldığı halde
mutlaka var yoksa durduk yere niye boyle yapsın ki kadın kendine çok guveniyo herseyin en doğrusu en ıyısı bende ben yaparım havasında çok tesekkur ederim kaç gundur kafanı şişirdim valla Allah razı olsun çoko zaman canım sen bu kadını hiç kafaya takma psikolojik sorunları var bunun kendisi hep üstün görüyor bir laf vardır gör deliyi dön geriye bu kadında böyle canım nişanlın boşuna dememiş aldırma diye tınlama sözlerine bak o zaman nasıl çıldırıyor.
mutlaka var yoksa durduk yere niye boyle yapsın ki kadın kendine çok guveniyo herseyin en doğrusu en ıyısı bende ben yaparım havasında çok tesekkur ederim kaç gundur kafanı şişirdim valla Allah razı olsun çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?