yorulduğumu hissediyorum...

evet.. sevgilin annesine düşkün mü peki?
onu bende cozemedım yukardada bahsetmıstım bı oyle bı boyle bı yakın olmak ıstıyo ıkı gun sora uzak olmak ıstıyo bı hklısın dıyo sonra aynı konu için annesını desteklıyo bı cok kızıyorum kırılıyorum dıye uzuluyo yerı geliyo aglıyo bı bakıyosun annem o bnm ya ne yapayım cekcez annem giderse hayat cok bos olur dıyo

O zaman konusun kendısıyle. Kocaman adam olmuş, kendısını ezdırmesın.
Yok yapamam dıyorsa, onunla beraber sız de ezılırsınız.
Hayatta tum mutsuzluklar, kotu ınsanlardan gelmıyor kı... En sevdıklerımız, asla "bu kotu ınsandır" dıyemeyeceklerımız ; bızı en çok üzenler... Bu yuzden bırının sadece ıyı bır ınsan olup olmadıgına bakmak yetmıyor

Nisanlin simdi senin yaninda olur ama evlenince saf degisir, bu kadin senin evliligine golge gibi coker benden soylemesi. Ben olsam beni istemeyen ailenin cocuguyla evlenmem

Ben kaynananin neden sana karşı bu kadar dolu olduğuna takıldım derdi neymiş ki açıkçası burda konular tek taraflı anlatılıyor o yuzden bi bazen konu net anlasilamiyor. Durduk yere mi sana böyle davranıyo yani kaynana

oye tabıkıde ıyı dedığınız ınsanlarda gun gelip sızı uzebılıyo o yuzden nerden ne gelcegı bellı olmuyo kı o suan yapamam bunu dıyo baska bı sey demıyo

aynen durduk yere ılk tanısmamızda sadece yarım saat oturduk benımle hıç konusmadı bıle sadece nasılsınız dedım ıyıyım dedı o kadar ben gıttıkten sonra kılolu o kız olmaz hakkımı helal etmem sana demış inat ettım 17 kıo verdım bu seferde bu senın zayıflamıs halın mı dedı bu arada 155 bn boyum 72 den 55 e dustum bılmıyorum işte bılsem net olarak neden bu kadar karsı oldugunu benımle tanıstı oğuna hep baska kızlar buldu onlarla tanıstırmaya calıştı oğlunu kıskanıyo desem olabılır evet ama baskasını bulmak neden yanı cozemıyorum kadını ya ama her fırsatta laf sokuyo her seferınde olmuz bu iş diyo ve ınanın kendınden cok emın bunları soylerken

oye tabıkıde ıyı dedığınız ınsanlarda gun gelip sızı uzebılıyo o yuzden nerden ne gelcegı bellı olmuyo kı o suan yapamam bunu dıyo baska bı sey demıyo
Evlilik kısmen kumar gibidir, fakat nişanlılık döneminde böyle olan bir ilişkiyi evliliğe taşımak, bile bile lades demek gibidir.
Düğün gününüzü, balayınızı, hamilelik ve doğum yaptığınız gün gibi pek çok mutlu anı dahi mahvedecek potansiyel gördüm ben bu kayınvalidede.
Yorumlar hep aynı noktaya çıkıyor. Biz ancak kendi bakış açımızı sunabiliriz. Benim için karşı tarafın ailesi önemli. Beni istemiyorlarsa, bunu yüzüme ve arkamdan binbir çeşit çirkin yolla söylüyorlarsa, o kişiyle evlenmezdim.

o kişiyi hiç düşünmezmıydın yanı onu bıraktıktan sonrasını falan ne bileyim işte

kesin kvalidenin dusundugu biri vardi yoksa seni tanimaz etmez neden istemesin hemen? zor ya hele.laf sokup duran bi tiple yasamak daha zor. sende lafini soylemezsen cok ezilirsin. ben senin yerinde olsam acik acik konusurdum ben acik olmaktan yanayim hep. cunku ben laf sokamam bir iki dinlerim ucte catir cutur derdin ne senin diye sorarim.doksun etegindeki taslari. ya siz beni neden istemiyorsunuz hayirdir diye bir sor ne dicek? sen boyle catir catir sordugunda acik secik bocalar kesin.ozamanda dersn ne soylemek istersen onu. zor isler yav. Allah yardmcin olsun

o kişiyi hiç düşünmezmıydın yanı onu bıraktıktan sonrasını falan ne bileyim işte
Doğru insanlar ayrılmazlar
Ayrılıp mutlu olamazlar
Ayrılanların %99'u bir başkasıyla daha mutlu olurlar

İmalı laflar bir tarafa:) yaşam tecrübem sebebiyle, evet ardıma bakmaz daha en bastan rest cekerdım. Bir ilişki içinde, çıkan problemler ıcın çok sabırla mücadele edebilirim, hatta belki sizin "ben etmezdım" dıyebılecegınız tür seyler için bıle... Ama bu anlattıgınız hıkaye onlardan bırı degıl (benım ıcın)
Nısanlınız aılesını secemez fakat sızı ezdırmeden hatta hıssettırmeden bu sorunu kaynagında çözmelıydı. Nasıl anlatayım ki; ite kaka, döve söve, gururunu kırarak, hor görerek alınan gelının, ilerı de ne kadar degerı olur kı? Nısanlısı buna musaade edıyorsa, ılerı de esı olunca neler neler yapmaz kı?

Benım sınırlarım boyle. Sız kendı sınırlarınıza kendınız karar verebılırsınız.

yanı bende saygı duyulsun ısterım bana ama yok son bı kez daha konusmaya hatta kaynanamla konusmaya karar verdım ondan sonra bakıcam yoluma

saoğlun evet bende konusmaya karar vermıstım net bı sekılde herseyı anlatıcam hissettıklerımı dusunduklerımı hakkımda hayırlısı olur ınsallah ne dıyım

yanı bende saygı duyulsun ısterım bana ama yok son bı kez daha konusmaya hatta kaynanamla konusmaya karar verdım ondan sonra bakıcam yoluma
Kayınvalıdenızle konusurken dıkkatlı olun, sonradan soylemedıgınız seyler soylenmıs gıbı olmasın? Olay bambaska bır hale gelebılır...
Herhalde önce nısanlınızla konusursunuz. Burada anlattıklarınızı, neler hıssettıgınızı, korkularınızı anlatsanız ya sıze hak verır onlemını alır ya da yıne sıze hak verır, benım elımden daha fazlası gelmıyor der, kabullenır kararınızı.
Herhalukarda çok mutlu olun inşallah. İnanın evlılık baska seye benzemıyor. Hersey mukemmel ve hıcbır sorun yokken bıle zorlasabılıyor. Bır de sorunlu baslarsa, hayat cok yorucu olabılır... Hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah...

günaydın :) bence bunları konu aralarında değilde konu olarak aç dediğin gibi şikayet anlamında yapmaman en doğrusu yapmışsın ara ara açtıkça daha çok sıkılır bir kez tam aç içinde ki bütün herşeyi konuş sonra kendiliğinden gelir ikinizde sakinken konuşun cümlenin başında ben diye başlarsan herşey daha olumlu olur acaba benim bir yanlışımı gördü davranıyor ben farketmeden yapmış olabilirim sonra kaynana getir sözü ince detayını kadar konuş ki bir daha açmamak üzere hep sen sıkılıyorsun sonuçta ezmemesi gerektiğini vurguladığında ne söyledi bunlarda önemli

evet önce nısanlımla konusucam gerek olursa kv le konusucam gayet sakın omaya calısırım onunla konusurken yanı bağırıp çağırmamaya kotu bı sey soylememeye dıkkat ederim umarım beni anlarlar. insallah tesekkur ederim guzel dileklerın için :) Allah herkesin hkkında hayırlısı neyse onu versin

gunaydın :) evet konusmaya karar vermiştim bende zaten hem kv ile hemde nısanlımla konuscam konusalım bitsın bu olanlar ama önce nisanlımla konusurum ddiğniz taktiği uygularım ben dıye baslarım cumleye sonra hepsini dokerim :) ben zaten seni koruyorum sana bı sey soyledığınde kızıyorum onlara sadece gormuyosun sen yanındada onları azarlayamam dedı fakat ınanmıyorum yada etkılı bı konusma yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…