yorulduğumu hissediyorum...

Bencede etkili olmuyordur yoksa istediği alırım demezdi kv, nişanlın bir yerden haklı onların yanında seni savunursa problem dahada artar böyle yapması daha iyi ailesini ezip geçemez ama senin hakkında konuşurken onlaı susturcak sen konuşurken seni susturcak ortayı bulması lazım bu işte biraz karışık. bu kişiyi istiyorsan biraz siyasetçi olacaksın kv pofpofla hediyeler cümlelerin sonun canımlı cicimli süsle mesela annecim nasılsın? başka bişey tabi haklısın v.s.

bnnm yanımda olsa bak kızın yanında bızı kucuk dusurdu derler haklısın. pof poflamaya gelince onuda denerim ama kadına anne demıyorum ki henüz

Aynı benim kayinvalide aynı benim nişanlım aynı dertler aynı sorunlar. Düzelsin diye bekliyosan canım ben bekledim hiçbişey değişmedi hersey aynı suan nisan atma aşamasındayim. Sorun sadece ne kV ne de nişanlın ikisi de aynı zihniyet benim annemde zamanında bu insanlarla olmaz demişti dinlemedim aylardır kendimi harap ettim dönüp dolaşıp onun dediği noktaya geldim olmuyormus böyle insanlarla gerçekten.

Evlenmeden kaynanayla yüz göz olmuşsun ne diye evlerine gidiyorsun ve kaynananın laf çarpmalarına maruz kalıyorsun ,

mesafe bırak

bu kadın ne biçim konuşuyor seninle

bem olsam aşk meşk dinlemez ayrılırdım sevdiğimden , ömür boyu bu kadın mı desem kaynana cadısı mı çekilmez yahu ,kendini ne sanıyor bu yarın evlendiğindede oğlunuda kendi yanına çekip seni iyi bem olsam aşk meşk dinlemez ayrılırdım sevdiğimden , ömür boyu bu kadın mı desem kaynana cadısı mı çekilmez yahu ,kendini ne sanıyor bu yarın evlendiğindede oğlunuda kendi yanına çekip seni iyi bem olsam aşk meşk dinlemez ayrılırdım sevdiğimden , ömür boyu bu kadın mı desem kaynana cadısı mı çekilmez yahu ,kendini ne sanıyor bu yarın evlendiğindede oğlunuda kendi yanına çekip seni iyi bem olsam aşk meşk dinlemez ayrılırdım sevdiğimden , ömür boyu bu kadın mı desem kaynana cadısı mı çekilmez yahu ,kendini ne sanıyor bu yarın evlendiğindede oğlunuda kendi yanına çekip seni iyi ezerler

beni çok ıyı anlarsın o zaman canım ben şimdi konusmayı düşünüyorum açık açık ikisi ile de sence işe yarar mı yani sende denedin belki konusmayı bilirsin. neden gelinler kötü onların gözünde anlamıyorum oda zamanında baskasının gelinlik etti şimdi kendi gelin alıyo en azından dusunmesı gerekmez mı kadın kadını ezıyo ya anne oğul ilişkisi cok farklı anne kız ilişkisi cok farklıymış onlara gore annesı kızından vazgeccekmış evlenınce dısta kalcakmıs ama oğlanın annesıne gelince o kesinlikle oyle olmuyo kv her olayın içinde olmak zorundaymıs bu çıktı şimdi de

saygıdan bi şey demiyorum nişan olduktan sonra ne zaman dısarı cıksak arar oldu oğlunu nerdesınız gelin falan diye giitmedım ilk sonra beni aramaya kızım nerdesın gellsene yağlı ballı cumleler falan soyledi kırılmasın gıttım olanlar bu işte

Yazdiklariniokurken kendi hayatimi ikuyirmus gibi hissettim seni anliyorum insan bunaliyor yeter diye cekip gidesi geliyor ama yapamiyorsun ne yazikki

Yazdiklariniokurken kendi hayatimi ikuyirmus gibi hissettim seni anliyorum insan bunaliyor yeter diye cekip gidesi geliyor ama yapamiyorsun ne yazikki
aynen çok bunalıyo insan ben bugün tam 6 ay oldu aydır antidepresan kullanıyorum ilk ellerimin sureklı titremesiyle basladı bu olaylar iyice arttıktan sonra kv ustume geldikçe geldikçe arttı çünkü dışa vurumu yoktu bende doktora gittim ilaca basladım daha sonra kendi içmde öfke nöbetleri gecirirken buldum kendimi bazen oyle bi an oluyo ki sadece cekip gitmekte değil herseyi yakıp dokup cekip gitmek istediğim anlar cok oluyo ama hep kendimi frenliyorum dur diyorum dur olmaz böyle. siz evli misiniz peki ? Allah sizinde hepimizde yardımcısı olsun ya

amin cnm evt bende 11 aylık evliyim 6 ay kayınvaldemle oturdum ama bana o 6 ay bir ömür gibi geldi yaptıkları hala aklımdan çıkmıyor halada yapmaya devm ediyor ama sorsan kaynanalık yapmaz ama böyle kendimize zarar veriyoruz bende psikyatrı tedavisi alıyorumm hiç sabrım kalmadı en ufak şeye sinirlenir oldum artık

bnnm yanımda olsa bak kızın yanında bızı kucuk dusurdu derler haklısın. pof poflamaya gelince onuda denerim ama kadına anne demıyorum ki henüz

kv sonuna teyze gibi şeyler ekliyorsan teyzeciğim olabilir nişanlında ortayı bulamıyorsa işin zor aslında bazen insanın istediği gibi gitmez hayat, şu hataya kesinlikle düşme ben nişanlımla evleneceğim ailesiyle değil tersi oluyor eşinde oluyor bütün eşi dostu akrabasıda oluyor sabır şart cahille münakaşaya girme o kv çok uyanık içine girerek iyi yapmışsın tanımış oldun evlendikten sonra görseydin böyle olmazdı aşırı derce bocalardın geri dönme şansında var kalmada.... konuşurken kv nişanlınla kesinlikle bütün kartlarını açık oyna herşey net açık şekilde söyle bakalım NİŞANLININ paçası tutuşursa iyi demektir ama tutuşmazsa gözden çıkarmış demektir... ALLAH KOLAYLIK VERSİN

Evet de gec demis nisanlin. Sende dedigini yap kendini ye bitir. Ne bekliyorsun anlamadim resmen sana hakaret. Nisanlın biraz duzgun olsa verir annesinin cevabini

Okuduklarimdan anladigim kadariyla kayinvaliden işi bozsun istio sanirim fakat nişanlina haksizlik etme cok annesine onay vermiş olsaydi annesinin aklina uyardi şimdiye kadar ayrilirdi kayinvalidenin niyeti zaten bu işi bozmak prim verme :) Nişanlin aslinda doğru bişey demiş he de geç umursama, sen taktikca firsat bilir eline koz verirsin. Ev konusuna da gelince annenden uzak olmak istiyorum diye bi tutumun olmasin ev bakmaya başladiginizda inceden inceden kira fiyatlarini bahane et yada ben şurayi daha cok seviyorum olsun gibi. Evlendikten sonra mesafeni koyarsin o zaman istede konuşamaz. Ama malesef nişanlinizin annesi atsa atamaz satsa satamaz inan senin yaninda annesine karşi cikmasinin faydasi olmaz zarari olur kadin sana daha çok diş biler

Merhaba evlendikten sonra nişanlım daha iyi olacak diye bekliyorsan eğer amiyane tabirle çoook beklersin. Malesef erkekler evlendiklerinde anneleri birden kanatsız melek oluyor. Nişanlından vazgeçmeyi düşünemiyorsan eğer annesinin şimdiki tavırlarından daha ağırlarını bile göze alman gerekiyor. Bu gibi tavırları görmezden gelirim diyorsan evlen ama bunları bile kaldıramıyorum diyorsan evliliği hiç düşünme bile. Ayrıca hevesini kırmak istemem ama bu seviyedeki bir kadınla konuşmak malesef çözüm değil sen onu düzelteceğine o seni kendi seviyesine çeker.Allah sana kolaylık ve sabır versin.

Bir de aklinda olsun evlendikten sonra da nisanlindan abisine maddi destek bekleyecekler, evinizde bir de o huzursuzluk olacak bence sen bunlari da dusun

Canim bende ilaç kullanıyorum bu insanlar yüzünden. Nişanlım beni hiç bir zaman bırakmadı benim bırakmama da müsaade etmedi.ama nu sorunları annesini durduramadı kadın yine yapacağını yaptı. Bu zihniyet hastalıklı bir zihniyet ve şimdi görüyorum ki o da onun oğlu netice de sevgisi engel oluyor belki ayrılmaya ama zihniyet aynı. Simdi neden ruh hastalığı olan biriyle evleneyim diyorum.

Çünkü sonu gelmedi kimseyi ezip geçmedi ama evlenmeyi de erteledi durdu maddi sıkıntısı da var. Benim ki baştan sona yanlış bir insan belki senin ki seni mutlu eder diyeceğim ama inanmıyorum açıkçası.
Bana da herkes nisanlimin bu olaylara sebep olduğunu söyledi herkes görebildiğinden bunu ama bn göremedim herseye rağmen akıntıya kürek çektim. Ama şimdi kendim soğudum artık sana ne denir se densin kendin soğumadıktan sonra hiç bi faydası yok.cekiyorsun çekeceğini.

allah yardimcimiz olsun valla aynen sorsan hic yapmiyorlar kaynanalik inlara gore melekler bi kanatlari yok sadece diger kaynanalar kotu sen kaynanami goruyosun ki neleri var gelinlere eziyet ediyolar diyolar bide

teyzecigim falan derim anne deme bana ne o oyle samimiyetsiz daha kapidan girmeden dedi bana agzimdan bi kere bi anne lafi cikmadan bende demedim hic evlenince de deme falan dedi bnde o kadari olnaz demistim konusalim bakalim dediginiz gibi hic tepki vermezse o zaten bastan bitirmis okuyo sonrasinda bnm bitirip bitrmemem ona gore sorun yaratmaz bugun kitaplarimi almaya gittim uni. okuyorum ben daha kitap almaya gittigim yerle evleri cok yakin dip dibe sayilir nisanlim biliyodu kitap alcagimi aksam ugrayip ugramadigimi sorarsa annesine ugramadim diye laf yapar diye gittim netten ruya tabirlerine bakiyomus ruya gormuste girdiguniz mucadeleyi kazancaniz yaziyomus bana bak seninle olan mucadelemi ben kazancam demek ki dedi o ne demek bi mucadele mi var ortada dedim var tabi ruyamdada gordum cikcak iste dedi o an konusmak istedim ama evde kimse yoktu sonra vazgectim nisanlimda oksun yanimda annesi ile konusurken diye bunun boylesi demedigim seyi de dedi der indan korktum bende yapiyodum aile ile evlenmicem ki ne olcak diye nisandan sonra anladim oyle olmadigini malesef

annesini oglundan ayirmak degil ki zatwn niyetim birbirlerine olan sevgisi ayrilmalarina engel oluyirdur elbette bnde annemi birakamam oda ama bana yerin bil diyen biri daha kendi yerini bilmiyo ssorun burda aslinda bn yerimi bilmek zorundayim ama kv degil
dogru cekcek ikduktan sonra cekiyisun bi ablamin arkadasi nisanlimla resinlerimize baknak istedi gosterdim bumu dedi gercekten bu cocuk olamaz bakislari siddet iceriyo resmen falan dedi ablamda az cok bilir kv durumlarini anlattikca anlattikca bana hemen birakiyosun bunu sen cok buyuksun bu aileye yapi olarak huy olarak cok kotu falan dedi ben gidince ablama birakmicak bak gorursun suan gormuyo ciddiyeti gormek istemiyo demis daha sonraki karsilasmamizda sana bi sey demiyorum yasa gor dedi

Bir de aklinda olsun evlendikten sonra da nisanlindan abisine maddi destek bekleyecekler, evinizde bir de o huzursuzluk olacak bence sen bunlari da dusun
bunun farkindayim abi alismis zaten boyle rahatliga benimki olnasa annesi veriyo sonucta nisanlim olmaz diyo oda bikkin ve abisini hic sevmiyo sorumsuz olusu soylediigi laflar dokunuyo artik nisanlima

onu dusunuyorum mesela yapmak istesee nisanlim coktan birakirdi demek ki diyorum takmiyo ote yandan da soylenen laflar olunca sabrim tascak gibi oluyo
evet is bozulsun diye cok istiyo baskasini bulmak istiyo idda konusunu okumussundur belki gel iddaya girelim evlendirirm bni cigneyemez dedi 2 3 kez en son artik ben senin gunahina girdigim gibi odemesini de bilirim diyosun hic durma dedim bi daha idda falan demedi ama gene baskasinda akli ne yazik ki
benimki 20 yildir ayni semtte oldugu icin orasi diye tutturdu deniz gorcekmis falan filan deniz goren cok semt var hem kira ne olcak falan dedim bakariz falan dedi ama gene israr etcek annemlerin orasi diye biliyorum insallah tatli dille cozulur bu konu bnde rahatlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…