- 18 Ağustos 2016
- 43
- 9
- 1
- 42
- Konu Sahibi sevdimsenibikere
-
Ya düzelmezse atlatamazsak diye çok korkuyorumBu bıkkınlıkları herkes yaşıyor. Çabuk pes etmissiniz, cocuklar buyuyunce hersey duzelir.
Allah yardımcın olsun. O inat ben inat resmen evliliğimizin kuyusunu kazıyoruz. Çok üzülüyorum. O da üzülüyor ama bir şeylere geç kalmadan çözüm üretmemiz lazımSizin yaşadıklarınızin belki daha fazlasını yaşadım ikizleri m şu an 2.5 yasindalar ne birbirimize tahammulumuz kaldı ne de sevgimiz maalesef boşanma asamasindayiz her evlilik böyle değil umarım siz bu lardan en az zararla kurtulursunuz
İnşallah. Dua ediyorum kendine gelsin diye...Biz insanlar... Rabbim istediklerimizi en guzel l sekliyke nasip ediyor bize. Nasip olunca da hemen yoruluyoruz. Haklisin arkadasim erkek biraz hassas olmali bu doneminde sana. İnsduzelir.
Artık bakmaları konusunda bir isteğim yok. Ama hiç değilse bu zorluklar içinde bize köstek olmasınlar. Küçük jestler kimseyi eksiltmez. Çoğaltır aksine...iyide çocuklu her ailenin yaşadığı sıkıntılar bunlar..
ben birde kimse bakmaya gelmiyor kısmını anlamıyorum cidden ..
çocuklarınızla kendi düzeninizi siz kuracaksınız evet zor hele ikiz eminim daha zordur ama kimseden beklenti içine girmezseniz daha mutlu olursunuz..
Bizimde kimseden bir şey isteme huyumuz yok. İkizlerden sonra insan haliyle beklenti içerisine giriyor.Kızım 4 yaşında.. 4 yıldır belki 2 ya da 3 kez eşimle disari çıktık.. 5 yıllık evliyiz daha sinemaya gitmedik mesela.. başbaşa evlilik yildonumu kutlamadik.. başbaşa tatilimiz yok.. hep kızımız da yanimizda..
pişman ya da rahatsız değiliz ama olsaydik da bu sadece bizim hatamız olurdu..
kimseden bişey isteyemiyoruz huyumuz böyle.. illa teklif gelecek hatta ısrarla teklif gelecek de 2 saatligine kabul edeceğiz :)
Çözüm bulmak zorundasiniz.. sizin evliliginiz iliskiniz size ait zaman bekliyor ve Alarm çalıyor.. oyun grubu saatlik bakım anneden rica vs vs lütfen zaman yaratin kendinize çift olarak..
Yasadıklarınız kolay değil. 18 ay boyunca iki tane bebeğe bakmak aynı zamanda kendi kişisel ihtiyaclarını gidermek cok zor. Özellikle bizim gibi calısan, belli baslı düzeni alıskanlıkları olan insanlar icin.
Kendime baktığımda (22 aylık caki namıyla anılan bir kızım var) her zaman en yakınımdakilerden cıkarıyorum hıncımı. Annem/kardeşim/eşim. Cünkü cok yorgunum, cünkü yalnız kalmak istiyorum zaman zaman. Cünkü bazen anneliğimle kendim arasında sıkışıp kalıyorum.
Ben sizin yerinizde olsam, eşimden özür diler, cok yorgun olduğum icin kalbini kırdığımı söylerdim. Öğretmenmişsiniz, yarım gün bakıcı bulmak işe dönmek eminim size cok iyi gelecektir. İş yerinde manevi tatmin duyacağınız icin ailenize karşı daha ılımlı daha sakin olacaksınız.
O bakmadı, bu yardım etmediyi bırakın artık. Durumu kabullenin.
Benim kızıma annem bakıyor, herkes bana cok sanslı olduğumu söylüyor. Evet annem gözü gibi bakıyor ama ben bir yarım saat daha fazla bırakamıyorum kızımı anneme. Bazen işten izin alıp eve gidip enerji depolayıp öyle devam ediyorum hayatıma.
Artık hayatınızı düzene koyma vakti gelmiş. Biraz silkinin.
Biraz toparlanıp acil karar almanız lazım.Benim hıncımı çıkaracak kimsemde yok etrafımda. Ailem başka şehirde. Eşim için geldim buraya. Bir tek eşim var derdimi paylaştığım. Bu paylaşımlar bazen eşimede batıyor.
Yaz tatillerinde 1 ay ailemin yanına geçiyoruz o bile deşarj olmama yetmiyor. Çok yoruldum galiba. Bütün bunların üzerine eşime haksızlıkta yapmak istemiyorum. Karmaşık duygular içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?