Yorulduk belkide

anneler cocuktan dolayı gercekten cok yoruluyor,kaldı ki sende iki tane allah yardımcın olsun..ister istemez destek arıyorsun ve bunu en yakının olarak tabıkı eşinden beklıyorsun haklısın..
birde cocuklara bişey dıyemedıgımız bagıramadıgımız ıcın vs.tahammül tükenıyor ve eş birşey dedıgı anda misli misli patlıyoruz onlara,senınde agızından kötü söz çıkmış işte çok ıyı anlıyorum senı..
eger maddı konuda problem yoksa 1 yıl daha kendın bak cünkü artık buyuduklerı ıcın bu sene daha rahat gecebılır
yada cocukları bırakacak kımse varsa işe başla işte az da olsa nefes al..ama iş konusun şöyle bir dezavantajı var evet işte biraz nefes alınıyor ve cocuklar ınanılmaz özlenıyor,amma velakın sen eve gidince hem ev işleri hem eş ilgisi,zaten cocuklar tümgün senı görmedıgınden paçanda olacak vs..yükün artıyor çalışıncada..

umarım toparlarsınız,kendını üzme bebişlerinin sana ihtiyacı var annesi:)

Bezlerini bıraktırabilsem düşünmüyor değilim kreşi. Tuvalet eğitimi veremedim henüz. 1 yıl daha dişimi sıksam her şey yoluna girecek gibi ama işte
Benim bütün arkadaşlarım kreşle birlikte bıraktırdılar bezi. Biraz daha sabır fakat bu sürecte evliliğinizi yıpratmayın

Şu sıralar dişler geliyor. Paçamdan düşmüyorlar onun için. Sürekli bir ağlama hali, tutturmalar vs. Dışarıya çıktığımda da özlediklerinden olsa gerek. Yapışık ikiz gibi oluyoruz. İşlerimi yapmakta zorlanıyorum. Böyle zamanlarda babaya gitmekte istemiyorlar.
İnsanoğlu ne zor büyüyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…