Yoruldum artık çok sıkıldım

HilMa

biri MELEK biri BEBEK
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
12.437
22
408
senağlamabir ilişkim vardı 3,5 senelik ben afyonluyum oda ise osmaniyeli idi ben ardahanda kamuda sağlık memuruyum o ise dershane öpretmeni osmaniyede....neyse evlenmek istedik bunu aileme aştım kesinlikle illa olamz dediler 1 sene uğraştım bu 1 sene içinde yemediğim dayak hakaret küfür kalmadı hem annemden hem babamdan hemde ablamdan...yediğim dayaklar hafife alınacak cinsten değiller saçlarımdan sürükledim saçlarımı yoldular dambıllarla kafama vurdular asla vazgeçmedim..baktılar olmayacak istemyerek onun ailesinede agza alınmayacak hakaretler ederek verdiler nişan yaptık babam mutfakdan dışarı dahi çıkmadı...şimdi ise sorun düğün tarihi sorunu bizimkiler temmuzda olacak onun ailesi ise mayısda olsun temmuzda osmaniye çok sıcak olur kimse düğüne gelmez diyorlar..bizimkiler ise inada bindirdi onların istediği gibi olmayacak herşey diyorlar...bana hala hakaretler devam ediyo neden mayısda olsun istiyorlarmış ben hamilemiymişim Allahım bu kelimeyi babamdan duymak ne utanç verici ben bişey yapmadım ki sadece sevdiğim ile evlenmek istedim...ben kamuda oldugum için bizimkiler onu işsiz görüyorlar ben onlara bakacakmışım onları besleyecekmişim öyle görüyo...ahlaksızın tekiymişim....kafayı yemek üzereyim tabi bunda dayak ve stresden ben 6aydır psikiyatrik tedavi alıyorum bunun bile yalan oldugunu sanıyorlar....

çok bunaldım çok sıkıldım yoruldum artık sıkıldım nedne bu işkence bana yaa neden naptım ben senağlama senağlama senağlama

mayıs ve temmuz arasında 2 ay var

erkek tarafı kabul etsin

4 ay sonra kurtulursun bu durumdan

zaten artık iş oraya kaldı ama birde şu durum var temmuzda 40 derecen aşağı sıcak olmaz orada çaba ddiye bi olay çaba diye bi olay var para toplanır en az 15 bin tl bizim düğünde ise 18-20 bini bulur işte temmuzda olursa en az 10-15 bin kaybımız olacak buda az bi mebla değil ki... ve erkek arkadaşımında hayali bu köy düğünü yapmak temmuzda olursa ordada salon düğünü olacak yani sonuçta bi defa yapılan bişey...asıl beni üzen bu değil babamın dahi bana hamilemisin demesi ahlaksız denmesi ben bişey yapmadım ki hiç bişey hemde...

baban sana fazlaca sinirlenmiş, sebebini bilemem. ağzından çıkanı kulağı duymuyor. onun dediklerine kulak tıkamaktan başka çaren yok

eğer seninle evlenmek istiyorsa düüğün gelirleriniz biraz az olsun. eğer düğün geliri fazla olsun istiyorsa senin ailenle iyice papaz olacaklar. düğünü erkek tarafı yapar, bunu sen niye düşünüyorsun ki?

farklı şehirlerdeyiz ve babam tabi istemediği için ben çalışıyorum yaa herşeyi ben yapacakmışım..ve onlar yaparsa yapsın ben bedevaya gidecekmişim...babam benim için harcadığı bir kuruşu dahi benden alacakmış........

benim ailemdede böyle biri var her olayın altından fesat bişiler çıkaran benimde zoruma gitmedimi ilk başlarda üzülüodum ama sonraları cokta yakın deildi takmadım sözlerine baktım herkese aynı seyi yapıyor ben güven eksikligi oldugunu hissediyorum o şahıslarda sende kulaklarını tıka sabret az kalmıs zaten bilirim temmuzda oralar cok sıcak olur bende mersinliyim ne sac kalır ne makyaj insanda

Seni bunun için dövüyorsa ailen kaç git. Bu yaşta kız dövülür mü? Ekonomik özgürlüğün de var.

işte bizimkiler afyonda oldugu için onlara sıcak denmesi saçma geliyo ve bana abim dediki onların istediği gibi hiç bişey olmayacakmış....söyleyen anne baba kardeşler olunca tıkayamıyorum. malesef senağlama

ana baba dede nene kim olursa olsun sana hak etmediğin bir laf ediyorsa tıkayacaksın.. düşünüp durmayacaksın

bırak düğün onların istediği zamanda olsun,sonrasında hiç değilse "bizim dediklerimizi yapmadın...vs"şeklinde üstüne gelecek bir bahaneleri azalmış olur

düğün saat 12-17 arası olmuyor ya nihayetinde. akşamüstü hava az da olsa serinliyor... bir gün için sıcaklığa katlanılır

o nasıl bir aile ya! ya lütfen topla pılını pırtını çık o evden ! dayak küfür hakaret aşşağılama ??? öyle aile mi olur allah aşkına! toplan git yap düğününü gelmesinler bile !

Seni bunun için dövüyorsa ailen kaç git. Bu yaşta kız dövülür mü? Ekonomik özgürlüğün de var.

o nasıl bir aile ya! ya lütfen topla pılını pırtını çık o evden ! dayak küfür hakaret aşşağılama ??? öyle aile mi olur allah aşkına! toplan git yap düğününü gelmesinler bile !

az rahatlayalım

yangına körükle gitmesek güzel olur:lepi:

olayların sadece buraya yazılanlardan ibaret olduğunu sanmıyorumakannehir
yanlış eksik aksettirilen noktalar vardır
kafamçokkarıştı

işte olmuyo yapamıyorsun...: mafoldumben
senin özgüvenin zedelenmiş ailen çok başarılı maşşallah! babamda olsa bana hamile misin diye soramaz böyle bi durumda! ablam annem kafama dambılla vuramaz saçımdan sürüyemez aile mi şimdi bu? sen evin malı mısın? sen onların evladısın!

az rahatlayalım

yanlış eksik aksettirilen noktalar vardırkafamçokkarıştı

iyide şiddet görüyo ailesinden bunun yenilir yutulur bi tarafı yok benim gözümde ! bu ne ya hangi çağdayız dellendim okurken yemin ederim !

bütün bu olanlar zaten onların istediği ile evlenmedim diye kendi memleketimde işi devlette olan biri ile evlenmemdi zaten hep başıma kalkacaklar bizim dediğimizi yapmaın diye bu lafı az öncede duydum başına hep kalkacaz sen ahlaksızsın burdaki biriyle evlenmedin gidin taaaa ordan bilmem ne biriyle evleneceksin bulunmaz bursa kumaşımı vazgeçemiyorsun.vsvsvsvsvsvsvss.. sonuçta onların gözünd ehep suçluyum...offffffffffffffff mafoldumben

az rahatlayalım

yanlış eksik aksettirilen noktalar vardır
kafamçokkarıştı

yanlış aksettirdiğim noktalar yokki... dershane öğretmeni diye işsiz gözüyle bakılıyo...

ben zaten ardahandayım canım ailem afyonda...anne-babadır diyip susuyoruz şimdilik ne yapalım ki başka...

canim benimm cok üzüldüm durumuna Allah yardimcn olsun..
Bende ablam evleniken bu olaylara cok sait oldum 2. ablamda hala sait oluyorum

Ailen bana göre arkadasinin ailesinden kendini biraz ustun goruyor gibi geldi..
biz almanyada yasiyoruz büyük ablamin erkek arkadasida türkiyedeydi.Türkiyede köyde kaliyoruz biz.Erkek tarafida ilcede kaliyor köye 25 km falan..
Ailem ayni sana yapilan gibi ne kufurler ne hakaretler ne dayaklar yedi.
Sirf tanimiyolar die annem surekli ablama nie bu kadar istiyorsun vazgecmiyorsun ne gecti aranizda die ahlaksiz sözler söluyodu hep..(annem hic lafini bilmeyen birisidir)

istemeye geldiler vermediler böle 1 sene gecti..baktilar vazgecmiyor 2.sene söz yapildi
ama bu ignemeler laflar hic bitmedi..neymis almanya icin istiyormus falan filan klasik seyler..Suan ablam evleneli 3 yil olucak 5 aylik hamile..Allah daha mutlu etsin insallah..

2.ablaminda ankaradan sevgilisi vardi gectigimiz yaz istemeye geliceklerdi babam istemedi..
Cok uzakmis tanimiyorum etmiyorum die..Ablam cok yalvardi agladi beni sevdigime verin diye ama vermediler..
Ve bi gun ablam türkiyeye birakti gitti..Nikahini falan hep yapti..
Kimse duymasin laf cikmasin die geri cagirdilar buyük ablamda cok kizdi neden böle bisey yapti die ama is isten gecmisti..
Biliyorumki bende bu durumla karsilasicam yni huylu huyundan vazgecmez takmamaya calisiyoruz artik napalim..
Hep böle ignemeler hakaretler olur bizim evde üzülmüyomuyuz tabikide üzülüyoruz ama anne baba Allah dogru yoldan ayirmasin..

cok uzun yazdim konunun disina ciktiysam affola..Saglicakla kal kendini üzmemeye calis hem ailendende uzaktaymissin hic bisey icin uzmene degmez kendini oluruna birak :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…