benim ailemdede böyle biri var her olayın altından fesat bişiler çıkaran benimde zoruma gitmedimi ilk başlarda üzülüodum ama sonraları cokta yakın deildi takmadım sözlerine baktım herkese aynı seyi yapıyor ben güven eksikligi oldugunu hissediyorum o şahıslarda sende kulaklarını tıka sabret az kalmıs zaten bilirim temmuzda oralar cok sıcak olur bende mersinliyim ne sac kalır ne makyaj insanda
Seni bunun için dövüyorsa ailen kaç git. Bu yaşta kız dövülür mü? Ekonomik özgürlüğün de var.
Seni bunun için dövüyorsa ailen kaç git. Bu yaşta kız dövülür mü? Ekonomik özgürlüğün de var.
o nasıl bir aile ya! ya lütfen topla pılını pırtını çık o evden ! dayak küfür hakaret aşşağılama ??? öyle aile mi olur allah aşkına! toplan git yap düğününü gelmesinler bile !
senin özgüvenin zedelenmiş ailen çok başarılı maşşallah! babamda olsa bana hamile misin diye soramaz böyle bi durumda! ablam annem kafama dambılla vuramaz saçımdan sürüyemez aile mi şimdi bu? sen evin malı mısın? sen onların evladısın!işte olmuyo yapamıyorsun...: mafoldumben
az rahatlayalım
yangına körükle gitmesek güzel olur:lepi:
olayların sadece buraya yazılanlardan ibaret olduğunu sanmıyorumakannehir yanlış eksik aksettirilen noktalar vardırkafamçokkarıştı
ana baba dede nene kim olursa olsun sana hak etmediğin bir laf ediyorsa tıkayacaksın.. düşünüp durmayacaksın
bırak düğün onların istediği zamanda olsun,sonrasında hiç değilse "bizim dediklerimizi yapmadın...vs"şeklinde üstüne gelecek bir bahaneleri azalmış olur
düğün saat 12-17 arası olmuyor ya nihayetinde. akşamüstü hava az da olsa serinliyor... bir gün için sıcaklığa katlanılır
az rahatlayalım
yangına körükle gitmesek güzel olur:lepi:
olayların sadece buraya yazılanlardan ibaret olduğunu sanmıyorumakannehir yanlış eksik aksettirilen noktalar vardırkafamçokkarıştı
senin özgüvenin zedelenmiş ailen çok başarılı maşşallah! babamda olsa bana hamile misin diye soramaz böyle bi durumda! ablam annem kafama dambılla vuramaz saçımdan sürüyemez aile mi şimdi bu? sen evin malı mısın? sen onların evladısın!
anne baba da olsa kendi yaşamın için tercihte bulunurken seni dövmeye hakları yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?