senağlamabir ilişkim vardı 3,5 senelik ben afyonluyum oda ise osmaniyeli idi ben ardahanda kamuda sağlık memuruyum o ise dershane öpretmeni osmaniyede....neyse evlenmek istedik bunu aileme aştım kesinlikle illa olamz dediler 1 sene uğraştım bu 1 sene içinde yemediğim dayak hakaret küfür kalmadı hem annemden hem babamdan hemde ablamdan...yediğim dayaklar hafife alınacak cinsten değiller saçlarımdan sürükledim saçlarımı yoldular dambıllarla kafama vurdular asla vazgeçmedim..baktılar olmayacak istemyerek onun ailesinede agza alınmayacak hakaretler ederek verdiler nişan yaptık babam mutfakdan dışarı dahi çıkmadı...şimdi ise sorun düğün tarihi sorunu bizimkiler temmuzda olacak onun ailesi ise mayısda olsun temmuzda osmaniye çok sıcak olur kimse düğüne gelmez diyorlar..bizimkiler ise inada bindirdi onların istediği gibi olmayacak herşey diyorlar...bana hala hakaretler devam ediyo neden mayısda olsun istiyorlarmış ben hamilemiymişim Allahım bu kelimeyi babamdan duymak ne utanç verici ben bişey yapmadım ki sadece sevdiğim ile evlenmek istedim...ben kamuda oldugum için bizimkiler onu işsiz görüyorlar ben onlara bakacakmışım onları besleyecekmişim öyle görüyo...ahlaksızın tekiymişim....kafayı yemek üzereyim tabi bunda dayak ve stresden ben 6aydır psikiyatrik tedavi alıyorum bunun bile yalan oldugunu sanıyorlar....
çok bunaldım çok sıkıldım yoruldum artık sıkıldım nedne bu işkence bana yaa neden naptım ben senağlama senağlama senağlama
bütün bu olanlar zaten onların istediği ile evlenmedim diye kendi memleketimde işi devlette olan biri ile evlenmemdi zaten hep başıma kalkacaklar bizim dediğimizi yapmaın diye bu lafı az öncede duydum başına hep kalkacaz sen ahlaksızsın burdaki biriyle evlenmedin gidin taaaa ordan bilmem ne biriyle evleneceksin bulunmaz bursa kumaşımı vazgeçemiyorsun.vsvsvsvsvsvsvss.. sonuçta onların gözünd ehep suçluyum...offffffffffffffff mafoldumben
Dersane öğretmeni diye işsiz gözüyle mi bakılıyo :1shok: yuh diyorum arkadaşım senin ailene ben...
Ne işsizliği yahu! Öğretmen adamcağız daha ne olsun ya.Dua etceklerine çalıştığı için bir de hor görüyorlar adamın mesleğini.
Kusura bakma ama senin baban ne iş yapıyor çok merak ediyorum
Dambıllarla kafana vurmaları,saçlarından sürüklemeleri,küfürler,hakaretler bunlar sadece meslek yüzünden mi başka bir sorun var gibi geldi sanki bana .
Çok ciddi sıkıntılar bunlar.
Evlenene kadar sabret kurtulursun hiç değilse dayaktan şiddete maruz kalmaktan .
Ne anneler babalar ablalar var ya rabbim sen koru
babam öğretmen canım...sadece çok yoruldum başka bişey diyemiyorum...
sadece onu istemedikşleri içöin bana böle yaptılar çünkü vazgeçerim diye....
fatmacım sözlün nasıl bi insan
bu yaşadıklarından haberi var mı
ayy kıyamam sana daha dün hevesle içli köfte yapıyorum diye konu açmıştın
meğer ne fırtınalar kopuyormuş arka planda
Onların istediği biriyle evlenmiyorsun diye kızlarını döven bir aile...
Hani tokat falan da değil yerlerde sürüklemeler kafana dambılla vurmalar falan...
Hamilemisin gibi iftiralar...
Bunlar bi annebabanın herne şartta olursa olsun kendi çocuğuna yapabileceği şeyler değil....
Ve sebep ne kızlarının evlenmelkistediği adam dersane öğretmeni....
Bana burada anlatılmayan başka sebepler de var gibi geliyor...
inşallah evlendikten sonra sana bu yaşadıklarını unutturacak
seni mutlu edecek iyi bir eş olur sana fatmacım
anne ve babanla ilgili yorum dahi yapamıyorum arkadaşım kusura bakma
olurda kırıcı bişey çıkar ağzımızdan
yoksa yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil
ama ana baba işte atsan atılmaz satsan satılmaz derler
Allah şu kalan zamanında yar ve yardımcın olsun güzelim
maşallah nişanlının görevi çok iyi
üstelik benim bildiğim kadar ile dersane öğretmenleri kamu öğretmenlerine göre çok daha fazla maaş alıyorlar
1 senedir mi uğraşıyorsun ikna etmek için daha da olmadılar yani
Üzüldüm en garibi de erkek tarafı gibi geldi bana, istemede , nişanda annem onlara hakaret etti, babam hiç çıkmadı demişsiniz, karşı taraf tüm bu hakaretlere nasıl göğüs gerip ısrarla isteyip, nişan falan faslına girdiler ben onu merak ettim.Kaynana, kayınpeder olmamışı bile olmuş diye gösterirken bir çok olayda, bu durumda bu kadar aşağılanmayı neye istinaden sineye çektiler çok garip. Bu kişileri iyi tanımalısınız bence, sonuçta geriye baktığınızda sizin eliniden tutacak, derdinize ortak olacak kendi aileniz yok gibi (ne acımasızlık yarabbi) yarın öbürgün bu kişiler de başınıza kakıp sizi suçlayıp, dışlamasın? Sonuçta büyük kozlar verilmiş bence ellerine. Ayrıca acaba sırf bu şiddetten kaçış uğruna daha da sarılmış olabilir misiniz nişanlınıza? Aileniz küçüklüğünüzden beri mi bu şekilde şiddet uygulardı? Ayrıca tüm bu insanlığa sığmayan şeylerin arasında, mayısta yapmazsak para kaybımız olacak demenize de anlam veremedim. Arkadaşım dövülmüş, işkencelere uğramış, psikolojiniz bozulmuş neler neler yaşamışsınız, tek derdiniz kaybedeceğiniz bir miktar para olsun.Allah yardımcınız olsun.
Nasıl yani şimdi evlisiniz o zaman siz e daha neyin iknası için uğraşıyorsun ki anlamadım ben
Çık git o zaman eşinin yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?