hep ümitliydim bir gün düzelir diye ama olmuyor artik umudumda kalmadi....kisacasi anlatayim 29 yasindayim ünv. mezunuyum yurtdisinda master yaptim iyi bir sirkette calisiyorum erkek arkadasim ünv. terk su an bir sirkette müsteri hizmetleri bölümünde calisiyor, 7 senedir beraberiz 8. seneye giricez, ailem onu istemiyor bana uygun degilmis hem egitim olarak hem aile yapisi olarak (annesi alman, ama kendisi bizim örf ve adetlerimize göre büyütüldü ve zaten görünce kimse annesi yabanci demez), hep sabrettim ailem bir gün kabul eder diye, erkek arkadasim ilk baslarda o kadar sabirli degildi kavga ettigimiz oldu ama sonra oda ben seninle mutluyum aileni ikna edene kadar bekleriz dedi...bu 7 sene icindede hep ailemden gizli bulustuk, bugün annem birisinden bulustugumuzu duydu herhalde aklini basini topla bir daha hata fln yapma kaldiramam dedi...su an sirketteyim hala gözlerim doluyor aglamamak icin zor tutuyorum kendimi, 29 yasindayim biraz mutluluk benimde hakkim degilmi sevdigim kisiyle beraber olmak istemek? Simdiye kadar hep aileme üzmemek icin elimden geleni yaptim onlara laf gelmesin vs diye tabii ki hatalarim oldu ama bilerek ailemi kirmak icinmi yaptim sanki? Ailemin en büyük cocugum kardeslerine örnek ol diyorlar, abla oldugum icin mutlu olmaya kendi istedigim hayati yasamaya hakkim yokmu? Teyzelerim, halalarim....hic kimse arkamda degil hepsi hata yaptigimi düsünüyor, ya 7 senedir beraberiz ben onun yaninda kendimi huzurlu mutlu hissetmemin hic mi anlami yok, neden hayatim böyle anlamiyorum ama artik gücüm kalmadi sanirim en iyisi ayrilmak ailemin istedigi olsun.....kusura bakmayin cok doluyum biraz uzun oldu:a015:
yani bu eğitim ve kariyer farkı sen eğer azimli ve yükselmeyi amaçlayan bir insansan, o da eğer azimsiz ve yükselmek umrunda değilse bir gün sorun olacaktır bence.çevreniz, geliriniz, hayata bakışınız bile her şeyiniz zamanla değişecek ve o sana sen de ona uyum sağlayamayacak bir hale gelebilirsiniz.hatta gün gelebilir sen ondan kat be kat fazla gelir elde ettiğinde bunu belki de gururuna yediremiyecek, seni kıskanacak.ben bu açıdan baktım olaya bilemiyorum
canim benim üzülme biliorum iki seyin arasinda kalma cok kötü inan bana sadece sen yasamiorsun cok olur ayle istemez bilmem ne ama bence sen onu gercekten seviorsann onunöa bi yuva kurmak istiorsan ciddi ciddi al karsina ayleni ve deki onunla evlenmek istiorsun sonucta hep böle yapamazlar..... ama krara yinede senin
canım ailenin istememe nedeni tam olarak ne?
Bu arada yaşın 29 neyin doğru neyin yanlış olduğunu idrak edebilecek durumdasın
ve aileni toplayıp evleneceğin insanla birlikte konuşmalısınız sonuçta koskoca 7 yıl
birlikteliğiniz var.Bu işin ciddiyetini onlara anlatmalısınız.
kaldıramadıkları senin evlenip yuvadan uçman mı, yoksa evlenmek istediğin kişi mi? başka aday önerileri getirdiler mi hiç? birileriyle tanıştırmak istediler mi? ya da evlilik bahsini toptan mı kabullenemiyorlar?
hep ümitliydim bir gün düzelir diye ama olmuyor artik umudumda kalmadi....kisacasi anlatayim 29 yasindayim ünv. mezunuyum yurtdisinda master yaptim iyi bir sirkette calisiyorum erkek arkadasim ünv. terk su an bir sirkette müsteri hizmetleri bölümünde calisiyor, 7 senedir beraberiz 8. seneye giricez, ailem onu istemiyor bana uygun degilmis hem egitim olarak hem aile yapisi olarak (annesi alman, ama kendisi bizim örf ve adetlerimize göre büyütüldü ve zaten görünce kimse annesi yabanci demez), hep sabrettim ailem bir gün kabul eder diye, erkek arkadasim ilk baslarda o kadar sabirli degildi kavga ettigimiz oldu ama sonra oda ben seninle mutluyum aileni ikna edene kadar bekleriz dedi...bu 7 sene icindede hep ailemden gizli bulustuk, bugün annem birisinden bulustugumuzu duydu herhalde aklini basini topla bir daha hata fln yapma kaldiramam dedi...su an sirketteyim hala gözlerim doluyor aglamamak icin zor tutuyorum kendimi, 29 yasindayim biraz mutluluk benimde hakkim degilmi sevdigim kisiyle beraber olmak istemek? Simdiye kadar hep aileme üzmemek icin elimden geleni yaptim onlara laf gelmesin vs diye tabii ki hatalarim oldu ama bilerek ailemi kirmak icinmi yaptim sanki? Ailemin en büyük cocugum kardeslerine örnek ol diyorlar, abla oldugum icin mutlu olmaya kendi istedigim hayati yasamaya hakkim yokmu? Teyzelerim, halalarim....hic kimse arkamda degil hepsi hata yaptigimi düsünüyor, ya 7 senedir beraberiz ben onun yaninda kendimi huzurlu mutlu hissetmemin hic mi anlami yok, neden hayatim böyle anlamiyorum ama artik gücüm kalmadi sanirim en iyisi ayrilmak ailemin istedigi olsun.....kusura bakmayin cok doluyum biraz uzun oldu:a015:
cnm aile ile sevdiğin arasında kalmak çok kötü birşey ama sen sevgilinle evlendiğin zaman herşeyin yolunda olacağından mutlu olacağından bu işin yürüyeceğinden eminsen sevginin arkasında dur derim bu durumda aileni çeker karşına ciddi ciddi konuşur tüm düşüncelerini söylersin tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?