bulut83 ve zehra1715 ve diğerleri...desteğiniz için teşekkürler..aynı dili konuşan kişilerin olması çok güzel bir duygu...YS88, sakın ağlama artık, bebelerimiz olsun da o zaman neler öreriz neler...
kürlere gelince, ben soğan kürünü yapmayı çok istedim ancak çalıştığım için öğlenleride bazen akşamlarıda aksattım, yani tam yapamadım. öğlen sadece 1 saat aramız var, onu kaynatacan, ılınmasını bekleyecen, sonra yemek yemek için yine biraz beklemen gerekecek, zaman kısıtlı bizde...
ayrıca hem stresten hemde ilaçlardan son 2 yılda 7 kilo aldım. şimdi spora gidiyorum, step, aerobik ve plates yapıyoruz. acaba bu da engel midir gebeliğe kızlar, yani vücut biraz yoruluyor ya....
mrb kızlar doktordan geldim dün hisetmiştim zaten yumurtam çatlamış dr b i de jel verdi kulanmam için bakalım işallah bu ay bebegime kavuşurum bi o kadada umutsuzum eşimin sperm tahlili çıktı dr çok iyi değil ama kötüde degil tedaviye gerek yok dedi bunada şükür allahım ne olur bu ay son olsun şu milletin dilinden kurtulayım artık
ya kızlar bugün bayan arkaadaşlarla günümüz vardı bende elişi yapıyorum bebek kıyafetleri battaniyeleri vs.örüyorum arkadaş elimde görünce demesinmi daha yapma ya olmazsa iyi saymazlar dedi olmayan çocuğa hazırlık...ya neden her defasında içimiz acıyo neden nedennnnnnnnnnnn....gittiler bağıra bağıra ağladım...artık acınmaktan bıktım.ne olursun yarabbim bizimde yüüzümüzü güldür...bebeklerimize kavuşalım...cicilerini boşyere örmüş olmayalım...allahım isteyen herkese nasip etsin anneliği...mafoldumben
zehra1715 ve umutx,
inşallah güzel haberlerinizi alırız,
yorgunluğunuz tatlı bir yorgunluğa dönüşür umarım...
kızlar ben ocak ayında laparaskopi oldum, doktor altı ay bekleyin, tedavisiz deneyin dedi, üç aydır tık yok... acaba tedaviye başlasakmı yeniden yoksa beklemeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?