Yoruldum artık..

zehram çatlatma iğnesi olmadın mı maşallah yumişin iyi olmu...inşallah spermle birleşip güzel bir yuva kurarlar kendilerine seninde bebişin olur...kaydirigubbakcemile3 çok sevindim cnım...inşallah son olur bu tedavin 1 ay sonra teyze olduğumuz haberini verirsin..

eylül canım haklısın bende yoruldum artık sessiz ortamda olmak istemiyorum bebek sesiyle ağlamasıyla uyanmak...bundan daha güzel duygu var mı??bugün eşimin arkadaşı baba olmuş.yani eşi doğum yapmış..bil bakalım adını ne koymuşlar dedi bana ne dedim utku dedi...yani benim olmayan oğlumun adı içim nasıl acıdı biliyo musun???hiç birşey tat vermiyo gözyaşlarından başka tesellimiz yok...allahım en kısa sürede hepimize anneliği nasip etsin...:Saruboceq:mafoldumben

canım tşk edrim hepimiz biran önce hamile kalalım işallah ama ne bileyim o kadar ümitsizim ki ben artık sanki sadece tüp bebekle hamile kalbileceğimi düşünüyorum ama işallah bu ay son olur sen ne yaptın

ha canım bana çatlatma yapmıyor dr neden bilmem kendi çatladı geçen ay ama 17. gün çatladı bu ay nasıl olacak bilmem kendi çatlıyor diye vurmadı heralde ama geç çatlıyo aman ne bileyim daha önce hamilelik olmuş diye kimse beni fazla önemsemiyor belki olmasa böyle olmazdı ne biliyim hayırlsıı işallah

kızlar öncelikle rabbim inşallah hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar verir...

canlarım bende yazayım istedim hikayemi...bende yoruldum ..ama asla rabbime isyan etmiyorum..biliyorumki rabbim bizlere taşıyamayacağımız yükü vermez...sonuçta insanız gçsüzüs aciziz...

arkadaşlar bende canım eşimle birlikte 26 eylül 2004 te yuvamızı kurduk...rabbimin izni ile...ikimizde birbirimizi çok seviyorduk ve halen sevgimiz ilk günkü gibi ve hatta yıllar geçtikçe daha da çok artıyor...dilerim rabbimden bu mutluluğumuza mutluluk katar...evliliğimizin ilk gününden buyana bebiş istiyorduk...1 yılın ardından olmayınca doktora gittik...herşey normal çıktı.. aradan zaman geçince olmayınca ilaç tedavisine başladık ve bu arada zaman akıp gidiyor...ilaçlada olmadı...aşılama denedik...o da tutmadı....

doktorumuz da anlayamıyordu herşey normal gözüküyordu olmuyordu..sebepsiz infertiliteydi ....sonunda bizi arkadaşı olan bir profesöre yönlendirdi...tekrardan başlıyordu ..macera...doktorumun tavsiyesi üzerine gittik..o da yaptı bazı tetkikler...çıkmadı bir problem...RABBıM OL DıYECEK Kı OLACAK....
bu sefer bize tüp bebek dedi...onuda yaptık tutmadı...rabbim izin vermedi....

koskoca 5 yıl içerisinde yapmadığımız şey kalmadı...vee biz 2. tüp bebeğe başlamak için gittik doktorum diğer ay gel dedi...bir türlü beklenen adetim gelmedi..neden acaba çokmu stres yaptım derkennnnnnnnn baktım ki HAMıLEYıMMMMMMMMMMM ...ama mutluluğum yarım kaldı...rabbim hem verdi hemde aldı 7 haftalıkken düşük yaptım...üzüldüm ağladım..heleki kürtaj için odaya hazırladıkları zaman hemşire önlük verdi giydiye...tek kaldım odada hıçkırıklara boğuldum...önlüğü giyemedim...çünkü titriyordum...ağlıyordu tüm yüreğim....

yatırdılar beni masaya halen durmadı göz yaşlarım en sonunda uyuttular...öyle aldılar minik mucizemi...uyanınca iilk söylediğim söz ALDINIZ BEBEĞıMı BENDEN olmuş...bunu atlatmaya çalışırken tekrar içimde bir umut daha açılmaya başladı...

kürtaj oldum..arkasından 28 gün sonra adet gördüm...nisan 16 da gelecek adetim gelmedi....içim içime sığmıyordu ..hani diyorlar ya düşüğün arkası çabuk gelir...hep içimde o umut vardı....heyecanla doktora gideceğim zamanı bekliyordum..eşim izin almış sabah kalkıp gidecektik....

sabah uyandım büyük bir heyecanla minik yavrum varmı yokmu öğrenecektim....yine olmadı...wc ye gittiğimde yine tüm hayallerim umutlarım yıkılmıştı...eşimde neye uğradığını şaşırdı..işe gitti....bu seferde olmadı...

arkadaşlar bu 5 yıllık ömrüme bunları sığdırdım...bunları yaşamamış arkadaşlar beni anlayamaz...neler çektiğimi...nasıl yorulduğumu anlamıştırsınız canlarım....inşallah rabbim bu çektiklerimizin mükafatını verecek en kısa zamanda....inşallah...

HıÇ BıR ZAMAN ıSYAN ETMEDıM..ETMEMDE BıLıYORUMKı RABBıM TATIRDIĞI MUTLULUĞUN DEVAMINI GÖSTERECEK...BANA VE BENıM GıBı OLAN ARKADAŞLARA TEZ ZAMANDA YAŞATACAK...HıÇ BıR ZAMAN DUALARIMIZ BıRBıRıMıZDEN EKSıK ETMEYELıM...ADIMIZ KıM OLDUĞUMUZ BıLMESEKTE DUAMIZDA RABBıM EVLAT ıSTEYEN KULLARINA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VER DESEK O YETER....

ıNŞALLAH KARANLIK GECELERıMıZ AYDINLIK GÜNLERE DÖNECEK...ISSIZ SESıZ OLAN BU YUVALARIMIZ ÇOCUKLARIMIZLA ŞENLENECEK...BENıM RABBıM DEN DıLEĞıM EŞıMLE ÇOCUKLARIMLA BıR ÖMÜR BOYU HAYIRLI SAĞLIKLI ıMAN DOLU GÜNLER GEÇıRMEK...BAŞKA BıR ŞEY ıSTEMEM...ZENGıNLıĞıM OLUP MUTLULUĞUM OLMADIKTAN SONRA KUR EKMEĞı YıYıP MUTLULUĞUM OLSUN YETER.....

inşallah en yakın zamanda RABBİM SAGLIKLI HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN UMUT OLSUN İÇİNE CANINA CAN KATSIN RABBİM:Saruboceq:

cok umutsuzlaşıyorum.şuan tupten baska caren yok dıor bır kac doktor aa tup bebegı yaptıracak durumumda yok en az 2 yıl beklemem lazım maddı yonden.bu 2 yıl ıcındede cok yıpranacagım bılıorum.bır yandanda herseyın hayırlısı dıorum.bılıorum belkı bölesı hayırlı belkıde hıc vermıcek bana hıc annelık duygusunu tatdırmıcak ((cok uzuluyorum.3 ay ıcınde esıme yedırmedıgım hıc bır sey kalmadı.bır umıtlen gene dusuk bır sonuclan karsılastık.hareket vede morfolojı sorun olmadıgı halde elımden gelenı yaptıgım halde sayıyı pekte fazla yukseltememısızALLHIN buda bana bır ımtıhanı.1 yıllık evlıyım 7 aydır bebek ıstıyoruz.bılıorum 5 yıl 10 yıl gıbı bekleyenler gıbı değildir size gore ama ıcımdekı acı benımde cok buyuk.elım kolum baglı beklıyorum ...rabbım caresız kullarından eylemesın

amin meleğim amin

bulut ne güzel şeyler yazmışsın aynı şeyleri yaşamış sayılırız bende 2 kere düşük yaptım ilki istemediğim beklemdiğim bi anda oldu 5 haftalıktı öğrendiğimde ve ben öğrenmeden dünyanın ilacını kulandım tabi doktor test yapmadığı için oldu bu bende kürtaj masasında aglayarak gittim uyandığımdada ağlıyordum ve 1.5 yıl geçti ve hala aglıyorum çünkü bebegmi kendi ellerimle hergün biraz daha cansızlaştırdım ama hayırlısı buymuş 2 si zaten 10 günlüktü ve olmuyor şimdi biliyorum ki hepimiz belki de şu kafadan atabilsek hamile kalıcaz çünkü benim ilk hamileliğim birşey olmaz dediğimiz tek bi korunmasız ilişkiden oldu rabbim vereceği zaman ne yumurtlama günü ne başka şeyler sanki şimdi biliyorum çatladığı günü ne oluyor olmuyo çünkü nasip değil allahım en kısa zamnda nasip et hepimize aminnnnnn

esra hiç öyle düşünme herkese daha düşünmüyoruz de biz bile 2 sene istemedik bu sürede bişeyler yerine oturur sen şanslısın erken öğrenmişsin ben gibi değil o 2 yıl içinde bitkisel şeyler dene ben eşime keçiboynuzu pekmezi ve polen yediriyorum kendimde yiyorum faydası yoksa zararıda yok en azında bak paylaşabiliyoruz birbirimizle bid ekimseyle paylaşamyan lar varçok şükür allahım işallah tüp bebeğe gerek kalmadan nasipeder

inş canım evet ben hemen 2. ayda ogrendım.vajınısmusu yener yenmez.işin kotu tarafı tup bebek olsa bıle 3.yllık evlılık sartımız olmadıgı ıcın bıze 2 mıslıne palıcak butun masraf

Kızlar, benide aranıza alırmısınız, bende yorulanlardanım, hikaye çok, hayal kırıklığı çok, tedavi ilaç ameliyat çok...akıtamadığım, boğazımda düğümlenen hıçkırıklarımda çok...

bende "Eren Efendi" derdim, daha babasını bile bulmadan olmasını istediğim oğlumun adına...olmadı...olmadı...

Eren adı da gitti elimden, yeğenimin oldu Allah bağışlasın...

şimdi sadece ümit ve korku arasındayım, acaba diyorum dünyada deseler ki "bir kişinin çocuğu olmayacak acaba ben miyim diye düşünüp üzülüyorum, yine deseler ki bir kişinin bebeği olacak acaba ben miyim diyip ümitleniyorum"...

öyle bir mesel varya Sahabelerimiz arasında geçen...

Ümit ve korku işte arasında işte...

bana omuz verecek ve mendil uzatacak da varmı aranızda acaba...

hepimiz burda birbirimiz için varız ve asla umutsuzluk yok arkadaşım....umutlarımız olmasa nasıl yaşarız....

canım benim tabiki aramızdasın artık hepimiz burda bişeyler apylaşıyoruz acımız geçmiyor ama hafifliyor aynı şeyleri konuştuğumuz insanlar var bizi yargılamayan insanlar var en azından ümit edebilecek durumumuz var şükür ki yanında olmak isteriz sen de tedavi sürecini paylaş bizimle

ya kızlar bugün bayan arkaadaşlarla günümüz vardı bende elişi yapıyorum bebek kıyafetleri battaniyeleri vs.örüyorum arkadaş elimde görünce demesinmi daha yapma ya olmazsa iyi saymazlar dedi olmayan çocuğa hazırlık...ya neden her defasında içimiz acıyo neden nedennnnnnnnnnnn....gittiler bağıra bağıra ağladım...artık acınmaktan bıktım.ne olursun yarabbim bizimde yüüzümüzü güldür...bebeklerimize kavuşalım...cicilerini boşyere örmüş olmayalım...allahım isteyen herkese nasip etsin anneliği...mafoldumben

zehracım canım ben tedavi görmüyorum aralık ayında bırakm ıştım tedaviyi...incir ve soğan kürü yaptım ama olmadı.hayıt suyu kullanan var mı aramızda nasıl ne ölçüde yapıldığını bana tarif edebilir mi acaba...

senı cok ıyı bır sekılde anlıyorum...oda kotulugune sölememıstır emın ol.bende canı acıyanlardanım.gecen ay kayınvalıdem bana bebek kıyafetlerı ormustu bana verdı bende almadım.cunku ona bakıp bakıp uzulmek ıyı bır sey deıl.ben bırı getırse bıle baska hamıle bırıne hedıye gotrmeyı dusunuyorum.ole gusel bır duyguyu allhım hepımıze yasatsında ormesıde almasıda kolay olur ALLHIN IZNIYLEN sende örme bosver.dogmamıs cocuga don bıcılmez dıe bosa dememıslerdır.hıc ummadıgın zamnda allh kullandırmayı nasp etsın

esracım teşekkür ederim yazdıkların için...amin inşallah hepimizin olur bir gün bebişi...allah fazla aratmasın

canımcım benim ben 15 gün kulandım hayıt tohumu igrenç ötesi acı ama çok faydalı b enim prlktin yüksekti düştü bütün hormonlARI DENGELİYORMUŞ BEN İNANIYORUM 2 su bardagına 1 tatlı kaşıgı koydum ben hayırlısı canım işallah beklenmedik bi anda gelecek ve bu günlerimizde geecek bizde insan içinde gögsümüzü gere gere dolaşıcaz üst komşum var 2 yıl çocugu olmadı sonra oldu birden dünyanın tedavisini görmü allah verecegi zaman hiç bişeyin önemi yok allaha sığınalım dermanımız ondan

bulut83 ve zehra1715 ve diğerleri...desteğiniz için teşekkürler..aynı dili konuşan kişilerin olması çok güzel bir duygu...YS88, sakın ağlama artık, bebelerimiz olsun da o zaman neler öreriz neler...
kürlere gelince, ben soğan kürünü yapmayı çok istedim ancak çalıştığım için öğlenleride bazen akşamlarıda aksattım, yani tam yapamadım. öğlen sadece 1 saat aramız var, onu kaynatacan, ılınmasını bekleyecen, sonra yemek yemek için yine biraz beklemen gerekecek, zaman kısıtlı bizde...

ayrıca hem stresten hemde ilaçlardan son 2 yılda 7 kilo aldım. şimdi spora gidiyorum, step, aerobik ve plates yapıyoruz. acaba bu da engel midir gebeliğe kızlar, yani vücut biraz yoruluyor ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…