zehram çatlatma iğnesi olmadın mı maşallah yumişin iyi olmu...inşallah spermle birleşip güzel bir yuva kurarlar kendilerine seninde bebişin olur...kaydirigubbakcemile3 çok sevindim cnım...inşallah son olur bu tedavin 1 ay sonra teyze olduğumuz haberini verirsin..
amin meleğim amin
cok umutsuzlaşıyorum.şuan tupten baska caren yok dıor bır kac doktor aa tup bebegı yaptıracak durumumda yok en az 2 yıl beklemem lazım maddı yonden.bu 2 yıl ıcındede cok yıpranacagım bılıorum.bır yandanda herseyın hayırlısı dıorum.bılıorum belkı bölesı hayırlı belkıde hıc vermıcek bana hıc annelık duygusunu tatdırmıcak((cok uzuluyorum.3 ay ıcınde esıme yedırmedıgım hıc bır sey kalmadı.bır umıtlen gene dusuk bır sonuclan karsılastık.hareket vede morfolojı sorun olmadıgı halde elımden gelenı yaptıgım halde sayıyı pekte fazla yukseltememısız ALLHIN buda bana bır ımtıhanı.1 yıllık evlıyım 7 aydır bebek ıstıyoruz.bılıorum 5 yıl 10 yıl gıbı bekleyenler gıbı değildir size gore ama ıcımdekı acı benımde cok buyuk.elım kolum baglı beklıyorum ...rabbım caresız kullarından eylemesın
Kızlar, benide aranıza alırmısınız, bende yorulanlardanım, hikaye çok, hayal kırıklığı çok, tedavi ilaç ameliyat çok...akıtamadığım, boğazımda düğümlenen hıçkırıklarımda çok...
bende "Eren Efendi" derdim, daha babasını bile bulmadan olmasını istediğim oğlumun adına...olmadı...olmadı...
Eren adı da gitti elimden, yeğenimin oldu Allah bağışlasın...
şimdi sadece ümit ve korku arasındayım, acaba diyorum dünyada deseler ki "bir kişinin çocuğu olmayacak acaba ben miyim diye düşünüp üzülüyorum, yine deseler ki bir kişinin bebeği olacak acaba ben miyim diyip ümitleniyorum"...
öyle bir mesel varya Sahabelerimiz arasında geçen...
Ümit ve korku işte arasında işte...
bana omuz verecek ve mendil uzatacak da varmı aranızda acaba...
ya kızlar bugün bayan arkaadaşlarla günümüz vardı bende elişi yapıyorum bebek kıyafetleri battaniyeleri vs.örüyorum arkadaş elimde görünce demesinmi daha yapma ya olmazsa iyi saymazlar dedi olmayan çocuğa hazırlık...ya neden her defasında içimiz acıyo neden nedennnnnnnnnnnn....gittiler bağıra bağıra ağladım...artık acınmaktan bıktım.ne olursun yarabbim bizimde yüüzümüzü güldür...bebeklerimize kavuşalım...cicilerini boşyere örmüş olmayalım...allahım isteyen herkese nasip etsin anneliği...mafoldumben
zehracım canım ben tedavi görmüyorum aralık ayında bırakm ıştım tedaviyi...incir ve soğan kürü yaptım ama olmadı.hayıt suyu kullanan var mı aramızda nasıl ne ölçüde yapıldığını bana tarif edebilir mi acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?