• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YORULDUM ARTIK :(

Bir de lütfen beni yanlış anlamayın ama bazı yorumcular inşallah yazmak yerine inş yazıyorlar. Inş tek başına bir anlam ifade ediyor mu? Allah'tan isterken Allah'ın adını yazmaya neden üşeniyorsunuz? 5 harf mi zorluyor sizleri?

evet doğru söylemişsiniz
ben mesela hiç dikkat etmem yazarken genelde de kısaltarak yazarım
ama sonuçta benim yazarken niyeti belli
okuyan da okurken ne niyetle yazdığımı açıkça anlayabiliyor
o yüzden yazma konusuna pek takılmam ben pek
bence önemli olan kalpten geçendir
tabiki sizinki de bir bakış açısı saygı duyuyorum
belki okuyan birkaç kişinin değiştirmesine vesile olursunuz

bence böyle düşünmemelisin
yanlış anlama beni tabiki daha tedavi için erken
çok az olmuş denemeye başlayalı
ama ben olsam deneyip hüsrana uğrayıp psikolojik olarak çökmektense
en azından sorun var mı yok mu bir an önce onu öğrenmek isterdim
ki benim bir bebek kaybım var ve kürtajla alındı
sonrasında hamile kalma ihtimalimin oldukça düşük olduğu söylendi
rabbim inş isteyen hiçkimseyi bekletmez
dualarım seninle:KK68:

Yok tatlım ne yanlış anlamadı öyle düşünme lütfen, Şuan biliyorsun malum kırmızı kartları yedim haftaya hayırlısı ile bir kadın doğum uzmanına gitmeyi düşünüyorum bende artık bebek istediğimi anlatacağım bir sorun olup olmadığını görmek istiyorum diyeceğim ben yönlendirir zaten gerekli durumlara teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Canlarım nolur şu gebe kalma işini bu kadar takıntı haline getirmeyin. Birvşeyi çok isterseniz olmaz. Rabbimin uygun bulduğu bir vakit vardır elbet. Ayrıca kötü yorum yapmak ya da üzmek istemem ama hayırlı evlat da önemli. Bazen çok istenilen evlatlar öyle hayırsız oluyorlar ki insana keşke doğurmasaydım bile dedirtebiliyor.

Rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği. Allahın hikmetinden sual olunmaz.

Hormon testi yaptırdınız mı? Mesela ben 30 yaşındayım. Çocuk istediğim için değil anormal kanamalarımdan dolayı doktora gittim. Hormon sonuçlarıma göre erken menopoz dedi ve çocuğun olmayabilir tüp bebekle belki dedi. Baktırmadıysan fsh ve amh değerine baktır. Normalde doğurgan kadınlarda amh 2 nin üstü olmalıymış. 1 in altı gebe kalınamaz demekmiş benimki 0.670.

Ayrıca bu hamilelik olayında Allah ne yazdıysa o olur. Babamın arkadaşının karısının rahminin yarısını aldılar. Doktor asla hamile kalamazsın artık demiş. Birkaç yıl sonra hamile kaldı. Vücut yeni rahim üretmiş. Allah isteyince oluyor. Sabır.
[/QUOTE

Bu konum ile ilgili bir arkadaşımın yorumu üstüne cevabımda belirttim bende hayırlısı ise evladım olsun diye dua ediyorum dedim dualarımda hayırsızsa dediğin gibi hiç olmasın canım, yok doktora daha hiç gitmedim ama şuan karar aldım bu hafta hasta oldum malum biliyorsun konumdan dolayı bitsin kadın doğum uzmanına gideceğim yardım alacağım Allah tan hayırlısı dediğin gibi yazıldıysa eğer vakti zamanı var birde tamamen bir aklımdan atabilsem soğutabilsem kendimi neler vermezdim ki :(

üzülme o zaman bende yeni yendim vajinismusu daha doğrusu tam olarak yenemedim hala acı hissediyorum..Ama senide çook iyi anlıyorum insan vajiyi yendikten sonra hemen bebek istiyor..

AYNEN BENDE BU DURUMDAYIM HEMEN İSTİYORUM BEN ZATEN BİR ZEVK ALMIYORUM DOĞRUSUNU SÖYLEMEK GEREKİRSE, EN ÇOK EŞİM İÇİN İSTEDİM BANA HİÇ BELLİ ETMEDİ SORUN ETMEDİ BU VAJİNİSMUSU AMA NE OLURSA OLSUN ONUNDA İHTİYAÇLARI VAR EN ÇOK ONUN İÇİN YAPTIM YOKSA İNAN BEN O ŞEKİLDE BİR ÖMÜR YAŞAR GİDERDİM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN HEPİMİZE İNŞALLAH

Harikasınız..
bende bu noktada çok takılı kalıyordum..
Bu arada Rabbim inşAllah tez zamanda hayırlı bir şekilde yavrunuza kavuşturur...
Ama tüp bebek dediyse bence bir de tüp bebek merkezlerine yada iyi bir hastaneye gidin..
ertlenemeyin bu işi..
Ben daha önceki konularda da bahsettim. Öyle çok cocuk hayalim yok. Oluruna bıraktım şimdilik. Olmazsa bakacağız artık. Hayırlısı ne ise o olsun. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

pazar gününe denk geliyor özel hastaneye gideceğim, bir cmt günü iş çıkışı geçen aylarda gittim doktora o zaman bile doğru dürüst yoktular pazar nerden bulabilirim ki
bildiğim kadarıyla 2. gün de alabiliyorlar tahlil için kan.2. 3. günler uygun diye biliyorum.bir araştırırsın yarın kaçırmazssın en azından.

Ben daha önceki konularda da bahsettim. Öyle çok cocuk hayalim yok. Oluruna bıraktım şimdilik. Olmazsa bakacağız artık. Hayırlısı ne ise o olsun. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
amin inşAllah..
bebek çok güzel bir şey ama sorumluluğu zor bir de dediğin gibi hayırsız olması durumu çok kötü..

fiyonkbakery fiyonkbakery canım bende senın gıbı cok ıstıyorum gercı ben hıc korunmadm 15 aydır ama yumurtam sebepsızce buyumuyor kıst oluyordu 2 ay ılaclı yumurtam buyudu catlaı bu ay kendılıgınden ama yıne yok kasıklarım cok agrıyor bugun pembe leke gıbı geldı benımde olmadı ama gonlunu hep ferah tut Emın olkı zamanı ve saati gelmemiştir. Ben kendimi İbadete verdim olur yada olmaz O Allahın takdiri .. ama huzuru bunlarda buldum eskiye oranla çok çok rahatım olmadımı ıcım sıkısmıyor elimden geleni yapıp Rabbime bırakıyorum ama inanıyorumki bizim bebişlerimizde gelecek allahın izniyle..

Ben pek zevk almıyorum açıkcası cinsellikten :KK43: :KK43: Aklımdan geçmiyor değil evet ovuslasyon testi almak baakıyım bi teşekkürler
büyükler şöyle söyler bizde
bebek aşkla hisle olmalı
severek yapılmalı
önce sen cinsellikten zevk almaya falan odaklan canım
bitkisel şeyler var onlardan kullan
keçi boynuzu özünü önerebilirim
bana burdan bir arkadaşım kansızlık için önermişti ama bu bahsettiğime de faydalı :)

Rab' bim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin..

fiyonkbakeost: 38276055 .!.:
Az önce wc ye gittim karın ağrısı ile bir baktım yine geldi kırmızılar her ay hüsranla karşılaşmaktan inanın yoruldum bende burada hamileyim diyebilecek miyim acaba eşime aileme bu hayalini kurduğum durumu onlarla paylaşabilecek miyim? yaşım 24 eşim 30 2 buçuk senelik evliyim çok şükür, durumum farklı vajinismustum ağustos ayında bu durumu yendim şükürler olsun yendiğim aydan itibaren korunmasız birliktelik yaşıyoruz eşim ile birlikte özellikle yumurtlama dönemlerinde daha özenli oluyoruz ama olmuyor bu ay umutluydum gerçelten umutluydum çünkü bu ay yumurtlama dönemlerinde olan belirtileri yaşadım şeffaf uzayan akıntı vs vs fırsatı kaçırmadık çalıştık hatta dün regl günümdü gelmedi az önce wc ye gittiğimde gördüm :KK43: bebeğim ne zaman benimle olacak :KK43: stres yapma kafana takma demeyin benim gibi çocuk isteyip te olmuyorsa beni anlayabileceğini düşünüyorum elimde değil he nedir deli gibi bütün gün onu düşünmüyorum çalışan bir bayanım çoğu zaman iş ile ilgileniyorum ama gün içerisinde de bir anda aklıma düşüyor acaba bu ay acaba bu ay demekten inanın yoruldum :KK43: sadece içimi dökmek istedim her şeyde önce her duam da Allah ım hayırlısı ile sağlıkla kucağıma alabileceğim evlat nasip etsin hayırsızsa benim için hiç olmasın diye dualarımda geçiyorum, dilerim ki ben ve benim gibi çocuk isteyen herkes hayırlısıyla bebeklerine kavuşsun Rabbim daha fazla aratmasın inşallah.. Sevgiler :KK51::nazar:
Allah tez zamanda guzel haberler almanizi nasib etsin insaAllah.her ay duzenli adet oluyosaniz bu ay gununuzu 1gun gectiyse rahim gebelige hazirlaniyo olabilir.benimde adetim duzensizlesmisti sonra hamile kalmistim

Canım üzülme bende 6 ay korunmadan ancak oldu sende biliyorsun zamanı var. En büyük etken stres beklersen olmuyor hayırlısı Allahtan diyip eşini sevdiğin için birlikte ol bebis için değil. Bende senin gibiydim ama burda çok arkadaşlar bana rahat olmam vs konusunda çok destek oldu o ay hiç düşünmedim Eşim diyordu olur ben diyordum yok olmaz bu ayda umutlanmadan bekledim şükür şimdi hamileyim. Dua Et inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelsin. Anne olmak isteyen herkese duaciyim.

Kafaya takma demeyin demişsin ama gerçekten de takmaman gerekiyor.
Taktıkça erteliyorsun.
Ben de senin gibiydim bu ay tamamen rahatım.
Olursa olsun olmazsa umrumda değil modundayım.
İlgimi başka şeylere yönelttim. Bol bol kitap okuyorum. Muhabbet kuşu aldım onunla ilgileniyorum ve bebek mevzusu aklıma bile gelmiyor.

fiyonkbakery fiyonkbakery canım bende senın gıbı cok ıstıyorum gercı ben hıc korunmadm 15 aydır ama yumurtam sebepsızce buyumuyor kıst oluyordu 2 ay ılaclı yumurtam buyudu catlaı bu ay kendılıgınden ama yıne yok kasıklarım cok agrıyor bugun pembe leke gıbı geldı benımde olmadı ama gonlunu hep ferah tut Emın olkı zamanı ve saati gelmemiştir. Ben kendimi İbadete verdim olur yada olmaz O Allahın takdiri .. ama huzuru bunlarda buldum eskiye oranla çok çok rahatım olmadımı ıcım sıkısmıyor elimden geleni yapıp Rabbime bırakıyorum ama inanıyorumki bizim bebişlerimizde gelecek allahın izniyle..

İnşalllah tatlım benim inşallah rabbim çok aratmasın inşallah ikimizin içinde isteyen herkes içinde

Ağustostan bu yana çok zaman geçmemiş. Olmuyor demek için henüz erken. En az 1 yıl geçmeli ki olmuyor diyebilesin. Ayrıca hamilelik düşünüyorsan ön kontrol açısından bir jinekoloğa gitmeni öneririm. Ayrıca kan değerlerine de baktırman faydalı olacaktır.

Ne güzel düşünmüşsün keşke bende senin gibi bunları söyleyip te inansan sanırım zamanla bende bu duruma alışacağım güzelim :) Rabbim sana da bana da isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin
Aminn inşallah.
Sende inanabilirsin, inan zor değil aklıma geliyordu bazen hep bu söylediklerimi içimden tekrarlıyordum.
Üzülmem, acele etmem bebek için ne derece etkili olabilir.
Her hüzünlendiğinde bunları tekrarla içinden.
Sen elinden geleni yapıyorsun zaten, gerisini Allah bilir.Doktora git bu arada, ablan gitme demiş ama zaten biz kadınların rutin kontrol yaptırması gerekir.
Smear testi, hormon testi falan yapacaklar. Normalde yapılması gereken şeyler.
Git ki durumun ne olduğunu bil.

Back
X