YORULDUM BIKTIM HAYATTAN ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK:(((

olmayaymış iyiydi çeker giderdin bari
şimdi amcadan boşanmaya uğraşıcaksın bi de
10 sene sonra düşünsene sen 33 adam nerdeyse 60 olacak
senin ne işin var çocuğu yaşında olduğun adamla be arkadaşım

bence biraz gözünü aç
önce hamile kalmamaya çalış
sonra bi işe gir ne olursa olsun en az asgari ücret alırsın
kendine güvenin gelir
sonra da boşanmanın yollarını ara

ben kocanın seni sevdiğine inanmadım
oğlunun sorumluluğunu senin üstüne atmış
bi de sarılıp öpüyo dediğin çocuk 16-17 yaşında galiba
sen onla çok yalnız kalma
ergenlerin ne olacağı belli olmaz
Bunada kimse inanmayacak belki ama odasında klima vardı sigara içiyo du koku geliyordu dışarı çıktı bende dedimki bulacam o sigarayı dedim köşe bucak aramaya başladım klimanın kepengini kaldırdımki bi baktım peçete ye sarılmış bi ilaç internetten bi baktımki cinsel performans artırıcı hemen babasına söyledim şok oldu bende dedimki korkmaya başladım yalnız kalmam ben onla dedim sonra eşim ilk kızdı sonrda küstü

Canim artik olan olmus sen evlenmissin ve aradan baya zaman gecmis senin bence yapman gereken bosanmayi dusunmuyorsan kesinlikle kendini kullandirtma ve is bul calis evde durma arkadaslar edin gez toz hayatini yasa ama gercekten cok uzuldum ne dicegimi bilemedim seninle ayni yastayim yasadiklarin cok agir keske demek istemiyorum ama iki evlilik gecirmis bunu dusunsen zaten evlenmeden once bu adam neden ayrilmis olabilit diye demekki var birseyler adamda rahatligindan da belli yok aldir yok gezcez fln ne bilim cok tuaf geldi bana ama sana birtek dua edebilirim Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin insan bazen kendi evladina sinirleniyo baskasinin cocugunu dusunemuyorum :(

iyi de gidecek yerin olmadan güvencen olmadan boşancam dersen bayağı sıkıntı yaşarsın
bence salağa yat, planını programını yapmadan boşanmayı gündeme getirme
Yani bugün konuşmayayım öylemi iyi fikir ama ben bu sinirli konuşsm kesin boşanırdık

Canim artik olan olmus sen evlenmissin ve aradan baya zaman gecmis senin bence yapman gereken bosanmayi dusunmuyorsan kesinlikle kendini kullandirtma ve is bul calis evde durma arkadaslar edin gez toz hayatini yasa ama gercekten cok uzuldum ne dicegimi bilemedim seninle ayni yastayim yasadiklarin cok agir keske demek istemiyorum ama iki evlilik gecirmis bunu dusunsen zaten evlenmeden once bu adam neden ayrilmis olabilit diye demekki var birseyler adamda rahatligindan da belli yok aldir yok gezcez fln ne bilim cok tuaf geldi bana ama sana birtek dua edebilirim Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin insan bazen kendi evladina sinirleniyo baskasinin cocugunu dusunemuyorum :KK43:
Amin canım inan çok zor ben burdan diyorum ki kadın isterse 50 yaşında olsun çocuksuz bi bayan sa kesinlikle çocuklu bi adamla evlenmesin

Kızlar öncelikle herkese merhaba.Ben 23 yaşındayım 2 senelik evliyim eşim 48 yaşında ve 2 kere evlenmiş 3 tane çocuğu var 2 si erkek 1 i kız .küçük erkek çocuğu 2. evliliğin den ve o çocuk bizle kalıyo annesi 2 yaşındayken terketip gitmiş liseyi bitirmesine 2 yılı var.bende kaçarak evlendim ve ailemin bi kısmıyla görüşmüyorum babam ve 2 kardeşim dahil.ilk geldiğim zamanlar çocuğuyla aram iyiydi hep 3 müz birlikteydik zaten eşi işe gitmiyodu benimle ilgileniyodu daha sonra okullar açıldı ne olduysa o dönemden sonra oldu eşim işe gitmeye başladı çocukta okula başladı.çocuk 4.30 gibi geliyordu eşim 8 gibi.ilk defa yanlız kalmaya başlamıştık ve gerçek yüzünü o dönemlerde gördüm bu çocuk babasının yanında sus pus akıllı bi çocukmuş meğer babası gelmeden önce benim kalbimi kırıyordu Tuzla buz ediyordu babasının gelmesine yakın öpmeye başlıyordu ben de her defasında inanıp babasına ağzıma açıp bişey demiyodum.bazen onun için çok üzülüyordum annesi yok diye hatta ağlıyodum bile.neyse baktım öyle olmuyo babasına söylemeye başladım eşimde tabiki oğlunu uyarmaya başladı ama buda onu çok yapmacık itici bir çocuk haline getirdi aşırı yapmacık davranıyo.yemekte sevdiği yemekler varsa o gün güler yüzlü ama sevmediği yemekler varsa o günde aşırı suratsız oluyo onun yüzünden içli köftenin mantının pizzanın baş aşçısı oldum.hiç acıması yok içli köfte bi oturuşta 60 tane yapıyorum düşünün o gün bitiyor okula falan götürüyor ertesi gün tekrar başlıyoruz içli köfte ne zaman yapcan diye.biktim artık.neyse sonra ilk ay hamile kaldım eşim istemedi bakamazsın dedi gezcez tozcaz dedi ayak bağı olur dedi ilk başlar ağladım zırladım ama karşı koyamadım aldırdık sonra çok ama çok pişman oldum 6 ay geçti aradan antidepresanlar kullanıyodum tekrar hamile kalmıştım ama ilaçlar yüzünden anomali olduğu için bebeğim aldırmak zorunda kaldık.tekrar 6 ay geçti üzerinden eşimden habersiz hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyo eşime geçen gün dedim ki bebek istiyorum artık dedim o da tamm dedi ertesi gün sabah adetin bitmeden şimdi doğum kontrol hapı alayım da geleyim dedi yıkıldım resmen dedim şimdi o hapları içmiyorum klozete atıyorum.bugün evlilik yoldönümümüzdü hatırlamadı 3 gün sonrada doğum günüm onu hatırlamayacak biliyorum geçen senede hatırlamadı ama çocukların ki ni bi gün kala bana söylüyo süpriz falan yapıyoruz.eşim beni çokkk Seviyo çokkk iyi bir insan ama neden böyle oluyo resmen oğlunun hizmetiçi oldum onun için yaşıyorum eve tıkıldım kaldım oğlu için beklide çocuk istemiyo
NE DERSİNİZ KIZLAR ŞUAN SALYA SÜMÜĞÜM BIKTIM YORULDUM KEŞKE ÖLSEM DE KURTULSAM

Yanlış anlamayın ama daha çok aglarsınız bu gidişle..
Aşktan gozunun kor olmuşta evlenmişşiniz anladgm kadarıyla. Ve adam zTen çocugaa doymuş istememesi çok normal ama sizide anlaması lazım. Bencede acele etmeyin diretmeyin çocuk için...
Esinizin cocuguna gelince okula gidiyor ve sizin sorumlilugunuzda acin interneti bakin ya da bir pedagogtan yardim alin. Madem esinizi seviyorsunuz ve o cocuk sizde kaliyor huyu bu demekle olmaz alip karsiniza konuscaksiniz ve onu siz egiteceksiniz.

Babanla konuşmuyorsun, çalışmıyorsun da. Evden çıksan nereye gideceksin? Nasıl geçineceksin?
İşte babamla konuşmuyorum ama taciz olayından değil o olayda kopmuştum ara ara konuşuyodum kaçtığım için bu kez o beni reddetti çalışıyorum evden gitsem de gidecek yerim yok Teyzem lerin maddi durumu yok kimseye yük olmak istemiyorum

Haklısınız zaten çocuk fikrini ortadan kaldırdım bugünde konuşacam onla boşanmak istediğimi söyleyecem zira durumum iyi değil
Daha çok gençsiniz, kendi kıymetinizi kendiniz bilin başkası bilmese de olur. Hayata bir kez geliyoruz, bunca derde katlanmak niye? Dilerim en kısa zamanda bir çıkış yolu bulursunuz kendinize.

Yanlış anlamayın ama daha çok aglarsınız bu gidişle..
Aşktan gozunun kor olmuşta evlenmişşiniz anladgm kadarıyla. Ve adam zTen çocugaa doymuş istememesi çok normal ama sizide anlaması lazım. Bencede acele etmeyin diretmeyin çocuk için...
Esinizin cocuguna gelince okula gidiyor ve sizin sorumlilugunuzda acin interneti bakin ya da bir pedagogtan yardim alin. Madem esinizi seviyorsunuz ve o cocuk sizde kaliyor huyu bu demekle olmaz alip karsiniza konuscaksiniz ve onu siz egiteceksiniz.
Ya bilmiyorum annesizliğin vermiş olduğu psikolojimi ama bişeyi 10 kere tekrar ediyorsun öyle yapıyo ertesi gün bakmışsınki aynısı değişen bişey yok

Daha çok gençsiniz, kendi kıymetinizi kendiniz bilin başkası bilmese de olur. Hayata bir kez geliyoruz, bunca derde katlanmak niye? Dilerim en kısa zamanda bir çıkış yolu bulursunuz kendinize.
Amin inşallah inşallah

İşte babamla konuşmuyorum ama taciz olayından değil o olayda kopmuştum ara ara konuşuyodum kaçtığım için bu kez o beni reddetti çalışıyorum evden gitsem de gidecek yerim yok Teyzem lerin maddi durumu yok kimseye yük olmak istemiyorum
Pardon çalışmıyorum demek istedim

Ya hu bu nasıl namazında niyazinda.??? İnternetten kızi yaşında kız tavlar. O da yetmez hamile kalınca çocuğu aldırır. O da yetmez çanak okey oynar. Çanak okey oynarken de tebliğ yapıyordur herhalde. İkide bir namazında niyazinda deyip durmayin ya konu sahibi.. Yazmayacagim dedim tutamıyorum kendimi . Bi namaz kılıyor Allahtan. Ya Hu namazı hayatına aksettirip namazla yasayamiyorsa kılmanın ne anlamı kaldı. Boş boş yat kalk dur. Önce o namazı hayat dusturu edineceksin. Ya sabır..

Ben bi yorum yapamıcam.. Çocuk yapma çocuğa yazık dede demesi lazımken o adama baba mı dicek yazık.. Bende 23 yaşındayım seni anlayamadım.. Nerden buldun da aşık oldun bu amcaya?

Ya hu bu nasıl namazında niyazinda.??? İnternetten kızi yaşında kız tavlar. O da yetmez hamile kalınca çocuğu aldırır. O da yetmez çanak okey oynar. Çanak okey oynarken de tebliğ yapıyordur herhalde. İkide bir namazında niyazinda deyip durmayin ya konu sahibi.. Yazmayacagim dedim tutamıyorum kendimi . Bi namaz kılıyor Allahtan. Ya Hu namazı hayatına aksettirip namazla yasayamiyorsa kılmanın ne anlamı kaldı. Boş boş yat kalk dur. Önce o namazı hayat dusturu edineceksin. Ya sabır..
Ama ne yapayım vallahi 5 vakit namazını kılıyo demekle namaz yetmiyormuş ben çok abartıyorum zannettim öyle normal bi hayat gibi gösteriyor ki bana bu hayatı seni benden başka seven olmaz kimse seni kaldırmaz kandırırlar kullanırlar seni diye hergün ama hergün bunları söylüyor

O zaman 13 yaşındaydım herkesten utanıyodum bu konuda köye gittik bayramdı yaklaşık 1 ay sonrasıydı yani ben o pislikten köşe bucak kaçarken babama bi baktım emre ne yapıyon iyi misin demesinmi yemin ederim şok oldum başımdan aşşa kaynar sular döküldü o zamana kadar babamı çok seviyodum hep onu taklit ediyodum annemle kavga ettiklerinde anneme kızıyodum ama o günden sonra babamla eskisi gibi olmadım doğru dürüst yüzüne bile bakmadım.evet bende şimdi öyle düşünüyorum evliliği kurtuluş olarak görmüşüm ama yanlış insanlarla yanlış bi hayatta yaşıyorum farkındayım önce internet sonra telefon la tanıştık ilk başlar zaman geçirmek için konuşuyodum çok ilgiliydi bi mesaj atardım 10 mesaj atardı hiç boş bırakmazdı mesaj atar hadi namazını kıl derdi yani bunlar etkiledi

Onun ilgisi olgunluğu babanin gosteredigi sevgi saygı etkilemis kapilmissin ... hic arkadasin yokmuydu onlar uyarmadimi ki seni ya... Olan olmus artık su an yapabileceğin birsey yok ... elini guclendirmeden bosanmaya kalkma... yani maddi birikim yap sonrasi kolay... Allah yardımcın olsun

Biraz bekleyin çalışıp, para biriktirin. Önce ayaklarınızın üzerinde durun. Kimseye güvenip hareket etmeyin. Bir göz ev tutabilme gücüne ulaşınca kararınızı verin.

Onun ilgisi olgunluğu babanin gosteredigi sevgi saygı etkilemis kapilmissin ... hic arkadasin yokmuydu onlar uyarmadimi ki seni ya... Olan olmus artık su an yapabileceğin birsey yok ... elini guclendirmeden bosanmaya kalkma... yani maddi birikim yap sonrasi kolay... Allah yardımcın olsun
Amin canım bekarkende sosyal biri değildim

Konu sahibi bu adamin mal varligi var mi?
Maddi durumunuz nasil?
Kenara koseye para atsan su saatten sonra sadece kendini dusunmelisin.
Adamdan ne alsan kardir.
Oda seni hizmetci gibi gormus.
Gencliginden cahilliginden yararlanmis. Cocugunu bile bu adam yuzunden aldirmissin.
Evde kendini hic yorma sende insansin, canini sıkma zamani gelince kendi yolunu cizersin insallah.

Konu sahibi bu adamin mal varligi var mi?
Maddi durumunuz nasil?
Kenara koseye para atsan su saatten sonra sadece kendini dusunmelisin.
Adamdan ne alsan kardir.
Oda seni hizmetci gibi gormus.
Gencliginden cahilliginden yararlanmis. Cocugunu bile bu adam yuzunden aldirmissin.
Evde kendini hic yorma sende insansin, canini sıkma zamani gelince kendi yolunu cizersin insallah.
Evet maddi durumu gayet iyi ama nasıl biriktirecemki

Back
X