YORULDUM BIKTIM HAYATTAN ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK:(((

Kendine göre haklı sebepleri vardır neden bu kadar yaş farkı diyeceklerine yaşananları bilmeleri gerek. Önemli olan senin sevip sevmemen sen bu insanı seviyormusun? Öyleyse cevabına göre mücadele et çocuğu bilmem nesi zaten az kalmış biraz daha büyüse sizle bile durmak istemez eve anca yatmaya gelir ama sen mutlumusun bu adamla önemli olan o sanki yaşlar çok uygun olunca hiç bir sorun olmuyor

Ama ne yapayım vallahi 5 vakit namazını kılıyo demekle namaz yetmiyormuş ben çok abartıyorum zannettim öyle normal bi hayat gibi gösteriyor ki bana bu hayatı seni benden başka seven olmaz kimse seni kaldırmaz kandırırlar kullanırlar seni diye hergün ama hergün bunları söylüyor

seni kaybetmekten korktugu icin söylüyo. korkuda degil. bilincalinla oynuyo bu adam!!!
onunla kalman icin

Evet maddi durumu gayet iyi ama nasıl biriktirecemki
Kisisel ihtiyaclarim var senden surekli para istemek istemiyorum bana aylik bi miktar harclik ver deyin.
Bozulunca degeri dusmeyen altin taki aldirin kendinize.
Neyi begeniyorsaniz isteyin maddiyati iyiyse bunlari almak dokunmaz esinize

Kisisel ihtiyaclarim var senden surekli para istemek istemiyorum bana aylik bi miktar harclik ver deyin.
Bozulunca degeri dusmeyen altin taki aldirin kendinize.
Neyi begeniyorsaniz isteyin maddiyati iyiyse bunlari almak dokunmaz esinize

evt bilezik falan istesin bence de.

Bugün okuduğum bazı konularda maalesef ki yapılan yanlış evlilikler genelde evdeki baba baskısından olmuş. Ne kadar üzücü bir durum, babandan kaçarken kocana sığınmak ve yine de Mutlu olamamak :(

valla arkadaşım çok zor
çalışmana da izin vermez o zaman?
kıyafet pazar market vs alman için vermiyo mu
Evet çalışmama izin vermiyo kıyafeti ikimiz çıktığımız da alıyoruz onun haricinde pek bişeye ihtiyacım kalmıyor zaten

23 yaşındasın ve böyle mutsuzken birde hamile kalmaya çalışıyorsun hem de kocan istemiyorum dediği halde.Ya aşktan gözlerin kör olmuş ya da para tatlı gelmiş diyecek birşey yok.

Allah yardım etsinlik bir durum yok ki, dermansız dert değil ki bu. Konu sahibi boşanır biter gider.
Boşan diyincede suçlu oluyorsun. :D Konu sahibide bosanmanin b'sini kullanmamis zaten. O zaman Allah yardim etsin denir. Yuva kolay kurulmuyorculari piste alalım. Onlar cozer bu işi.

Bugün okuduğum bazı konularda maalesef ki yapılan yanlış evlilikler genelde evdeki baba baskısından olmuş. Ne kadar üzücü bir durum, babandan kaçarken kocana sığınmak ve yine de Mutlu olamamak :KK43:
Evet işte aynen böyle babam birazdaha ilgili olsaydı belki böyle olmazdı arkamda dursaydı nr bileyim işte.. .

23 yaşındasın ve böyle mutsuzken birde hamile kalmaya çalışıyorsun hem de kocan istemiyorum dediği halde.Ya aşktan gözlerin kör olmuş ya da para tatlı gelmiş diyecek birşey yok.
Hayır belki daha mutlu olurum dedim beni hayata bağlayan bişey olur dedim ama zaten yanlış düşünmüşüm

Maddi durumu iyide olsa cimri heralde, yada karisinin gozu acilsin istemiyor.
Niye esine para vermeyip ihtiyaclarini kendi alsin ki? Konu sahibinin maddi olarakta söz hakki yok sanirim.

evet baksana seni kimse sevmez falan diyomuş
güvenini bitirecek ki gidemesin bi yere

böyle hayat geçer mi

peki şiddet ya da öfkeli davranışları var mı?
boşanıcam deme bence hemen
peki o zaman al bavulunu defol git hemen dese gidecek yerin var mı? yok. o zaman bi düşün bakalım ne yol çizeceksin

evet baksana seni kimse sevmez falan diyomuş
güvenini bitirecek ki gidemesin bi yere

böyle hayat geçer mi

peki şiddet ya da öfkeli davranışları var mı?
boşanıcam deme bence hemen
peki o zaman al bavulunu defol git hemen dese gidecek yerin var mı? yok. o zaman bi düşün bakalım ne yol çizeceksin
Demez daha önce böyle oldu gidecem dedim kafamı dinleyecem dedim bi süre ayrı yaşayalım dedim kabul etmedi

Kendine göre haklı sebepleri vardır neden bu kadar yaş farkı diyeceklerine yaşananları bilmeleri gerek. Önemli olan senin sevip sevmemen sen bu insanı seviyormusun? Öyleyse cevabına göre mücadele et çocuğu bilmem nesi zaten az kalmış biraz daha büyüse sizle bile durmak istemez eve anca yatmaya gelir ama sen mutlumusun bu adamla önemli olan o sanki yaşlar çok uygun olunca hiç bir sorun olmuyor
Ya belki biçok insan şimdi kızacak ama açık yaraya kurt düşmez der annem adam çok iyi ailemden görmediğim sevgiyi bu adamda gördüm ama işte çocuğumuz olursa dede yaşında olacak ilerde benim ihtiyaçlarımı karşılamayacak yani şimdilik iyi sadece çocuk sorun o da yetim diye üzülüyorum ama ilerisini düşündükçe bunalmıyor değilim

Back
X