Doktorun zayiflada gel demesi cok tuaf geldi.
Esinizin kilosu coook mu fazla?
Doktorun zayiflada gel demesi cok tuaf geldi.
Esinizin kilosu coook mu fazla?
Horlama ciddi bir konu aslında. Bu sebepten biten evlilikler bile var. Tek çözüm kilo vermesi mi?
gerçekten çok tuhaf bir doktormuş.:26:
aynı sorun yani horlama sorunu bende de var.hatta bunun için ameliyat bile oldum burun kemiğimde eğrilik varmış ve nefes almamı zorlaştırdığı için horluyormuşum.ama ameliyat çözüm olmadı.her halde başarılı olmadı ameliyat.sağolsun eşim hiç yatağı ayırmadı.sadece rahatsız olursa beni uyandırır yan dönmemi söyler ve sarılır yatar.
bence konu sahibinin eşiyle başka sorunları var bu nedenle her şeyi sorun yapıyor
bence birşey yapmayın müzik dinleyerek yatın sizde böylelikle eşinizin horlama sesini duymazsınız...
bence birşey yapmayın müzik dinleyerek yatın sizde böylelikle eşinizin horlama sesini duymazsınız...
İlk evlendiğimde aynı sorunu bende yaşadım çok iyi anlarım sizi. Bende dayanamaz kaçıp giderdim salona. Ama o zamanlar çok ciddi sorunlarımız vardı şimdi brz brz aşıoruz ve ben artık kaçmıorum salona.
Benim hem aklım çok yoğundu düğün üstü olanlardan hemde hiç alışık değildim biriyle aynı ortamda yatmaya. Ailemden biriyle bile uyuyamazdım.
Eşimde alışamadığını söylerdi yatağe ve yastığa. Şimdi ya o az horluo ya da ben alıştım bilmiorum.
Ama size tavsiyem yatağı ayırmayın. yoksa iyice soğursunuz bnm öyle oluodu. Ertesi gün sinirden yanına gidesim gelmiodu. Zamanla inanıorum ki alışırsınız. Bnm babam deli gibi horlar ama annem yanındadır ve uyur gayet rahat.
gerçekten çok tuhaf bir doktormuş.:26:
aynı sorun yani horlama sorunu bende de var.hatta bunun için ameliyat bile oldum burun kemiğimde eğrilik varmış ve nefes almamı zorlaştırdığı için horluyormuşum.ama ameliyat çözüm olmadı.her halde başarılı olmadı ameliyat.sağolsun eşim hiç yatağı ayırmadı.sadece rahatsız olursa beni uyandırır yan dönmemi söyler ve sarılır yatar.
bence konu sahibinin eşiyle başka sorunları var bu nedenle her şeyi sorun yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?