Horlama ile ilgili çok farklı yorumlar geliyor. Mesela bazıları eşlerinin horlamalarında uyuyabildiklerini yada zamanla alıştıklarını belirtiyorlar.
Ama gözardı edilen birşey var, horlamanında dereceleri ve çeşitleri vardır.
Bazıları çok alçak sesle horlar, bazıları horladığında çift kapı bile kapatsanız sesleri gelir, bazıları horladıklarında kendi seslerine bile sıçrarlar, bazılarını dürtünce geçer, hatta bazıları var ki bağıra bağıra (abartmıyorum eşim böyle çünkü) horlar. Dürtmek ne fayda. Deprem gibi sallasam da uyanmaz :)
Eşi kısık sesle horlayan yada orta derecede horlayan biri ile mobilyaları titreten birinin horlaması bir olmadığı için asla mukayase edilemez. Bu yüzden kendini "e başkaları alışabiliyorsa benimde alışmam lazım bende de sorun olabilir" düşüncesi ile de şartlama. Tabi ki kilo verene kadar deniyebilirsin ama unutma. Zaten bazılarının uykusu da ufak bir seste bölünür, bazılarının da top patlasa bölünmez..
ayrı yataklarda yatmasanız bence önce mesela sen yatağa girip uyusan o geldikten sonra sende derin uykuda olacağın için belki o sesi duymazsın
meğer aynı sorunu yaşayan ne kadar çok kişi varmış maalesef biz de de aynı sorun var eşim de horluyor, hatta ilk evlendiğimiz zamanlarda gece sürekli burnunu kurcalıyor ve çok afedersiniz pisliğini çıkarıp atıyordu hemde yatağın içine ben yine de eşimin üstüne gitmedim mahvoluyorum 5 aylık evliyim ama atsan atılmaz satsan satılmaz ki ben eşimin uykusu gelince yolluyorum yatağa yoksa yatarsa kalkmıyor ve çok horluyor çözüm olurmu size bilmem ama ben eşime ortapedik visko yastık aldım şükür ki eskisi kadar horlamıyor hatta geçenlerde şehir dışında kaldık yastığını almayı unuttuk ortalığı inletti.ölcem sandım çok iyi anlıyorum seni ama şu yastığı bir dene istersen.
kilolu mu eşin?çocuk gibi ne kadar yoruyorlar bizi. bizse sadece güvenmek ve huzurlu hissetmek istiyoruz.
şu buruna yapıştırılan bantlar varmış yaaa.deneseniz bir acaba faydası olurmu:26:çok zor bişey valla.ben tık sesine uyanan biri olarak allah yardım etsin diyorum arkadaşım
evet en çok ayrı yatmayı problem ettiğimden zaten bu kadar bunalıma girdim. ben önce gitsem de önce uyusam da saolsun uyandrmayı beceriyor. mesela gçenler de bi kaplıcaya gidelim die konuştuk 1 geceliğine ama inan ilk aklıma gelen uykuyu nasıl yaparız oldu söylemedm tabi ki ona bunu. ama yorgun dolaşmaktan yoruldum. balayında da tatilim zehri olmuştu ama elimden geldiğince kendim halletmeye çalıştım. uykusuz dolandım. leyla gibi. ama bu güzel günleri mahvetmiyim die sorun etmek istemedim. hatta ayrı yattık balayında. yan oda gibi bişey vardı oraya geçtm sinirlerm bozuk bi şeklde. oraya da geldi sesi. öyle geçiyor işte benm günlerm. takıntı yapmayayım die çok çabaladım alışırım die yanında yattım am hep yıpranan bölünen geceleri dolanan ağlayan psikolojisi bozulan ben oldum.
bi gün elma yiyordum eşim dedi off elma yeme sesnden sinir olurum dedi. benm çektiğim seslere maruz kalsa ne yapar dı acaba. aahhhhh aahhhh ezilen hep biz oluyoruz. bilerek ya da bilmeyerek yapsalar da katlanmak zorunda olanlar biziz.
ben onu gece dürttüğümde bile çok dürtüyorsun derse sinirlerim bozulur die kendimi tuttuğum çok oldu
burun bantlarından denedinizmi hiç=?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?