evet denedik ama dediğim gibi öncelikle kilo vermesi lazım......bi şey fayda etmiyor ki.bu gece de ayrı yattık. zaten 6 gün çalışıyor 7 ydi 6 ya zoraki düşürdük isyanımla. h. sonu tekim h. içi iş yeri zaten sıkıntılı geceleri de böyle sıkıntılı geçiyor.ve çok takıyorum çok.. bu şehir de beni boğuyor. kızlar lütfen söyleyin bütün bunlar boşanma sebebi olur mu cinnet geçirecek gibi oluyorum. zorla geldm bu şehre ama geldiğimn karşılığını hiç bi şeklde alamıyorum. alışamıyorum kimsem yok. eşim çok yoğun çalışıyor. üsütne bi de sana bunu aldım senin için bunu yaptım falan diyor ben şikayet etitiğimde de ne ayıp yaa...
bazı arkadaşların dediği gbi tek horlama bile olsa problem olan şey, çok büyük bi sorun ama benm başka da bi çok sorunum var. napıcam bilemiyorum eşime çok kızgınım. ilgilenmiyor diyemem ama beni çıldırttı ilk 5 ay her h.sonu evde yalnızdım.hepdi kalıcı sinir bırakıyor bende. ben burda çok zorlanıyorum. ve benm için yaptıklarını söylemesi beni delirtiyor.yiicek namına aldıığı şeyleri benmle iki saat sarılar tv izlediğini falan söylemesi beni delirtiyor. benim de maaşım iyi. ama herşeyi kendi yapıyormuş gibi söylüyor. komplekse mi girdi acaba diyorum. ailesi burda annesi de problem. ona girsem uzzaarrr gider. her gün uykusuz bunalımda ve ağlıyorum. ben böyle oldukça da eşimle akşmları tek kelime etmiyoruz. herşeyi ben sindiricem ben çözücem ondan beklersem beceremiyor.ama benm bu evlilkteki karım ne o halde diyorum. sorunların içine mi düştüm. kimsem yok neye tutunacağımı şaşırıyorum...
boşanma sebebi olurmu kızlar. bi sene bile olmadı evleneli....çok asabileştim
Sen esini sevmiyormusun? Aslinda seven insan icin esinin horlamasi bu kadar buyutulmez. Ama sevmiyorsa herseyi batar, aldigi nefes bile...
Horlama yüzünden boşanan kadını bir gazetede okumuştum.......yani haber niteliğinde..........ben odaları ayırmıştım..........uyumak benim için daha önemli...........mesleğim gereği nöbet tuttuğum insanlarla aynı odada yatmak zorunda kaldım......kardeşimin amerikadan getirdiği silikon kulak tıkaçları gerçekten işe yaramıştı........bir de pencereyi aralık bırak içeri oksijen girsin.......inan bana çok farkediyor
bence birşey yapmayın müzik dinleyerek yatın sizde böylelikle eşinizin horlama sesini duymazsınız...
Eve gidince markasına bakarım........ben uykysuz kaldığım zaman zombi gibi oluyorum.......ben derste çalışıyorum........aman soğumayalım dıye aynı yatakta ısrar etmek benim için çok lüks.....hasta olurum.........ama eczaneden aldığım silikon kulaklıklar kulağıma bile yapışmamıştı......uygun olanını bulmak gerek........forumlardan sende biraz araştır istersen......bende evdekini sana yazmaya çalışırım kutusunu atmadıysam eğereşin de mi horluyordu??
zaten bi dolu sıkıntımız var zaten bir de horlama olup da ayrı yatmak bana ağır geliyor, aynı evin içinde ayrı yatmak sinirlemi bozuyor
o güzel nevresimleri niye aldım ben???????
silikon takıyorum bu defa da kulaığım çınlıyor baş ağrısı yapıyor, markası neydi acaba o dediğiniz silikonların?
O da bişey mi benimki hem beni hem de küçük bebeğimi uyandırıyor. Kendim uyandığım gibi bir de butun gece uyanan bebekle uğraşıyorum uyutmak için. Kendisi ise o esnada dakka dolmadan uyumuş oluyor tam da şu anda gecenin 3 bucugunda olduğu gibi.arkadaşlar eşimle ayrı yatmaktan gece yataktan yatağa geçmekten yoruldum tükendim. kendimi berbat ötesi hissediyorum. başka sorunlarımız da var ama eşim çoooooook horluyor ve biz bir yıl olmadı evleneli ama sarılıp huzur içinde uyuyp da uyandığımı hatrlamıyorum
bıktım kızlar dr a götrdüm zayfla gel dedi. koşu bandı aldık,horlama kesici dişlik aldık vs vs.ben kulağıma bişeyler teptim. yok arkadaş biz birlkte yatamadık. o horultuda kendi nasıl uyuyor anlamıyorum ama ben hiç bişeyi istediğim gibi yaşayamadım da beraber yatmakta mı fazla bana
ya o salonda ya ben, ama moralimn bozukluğundan uykulaırm da kaçıyor artık her gün uykusuz bitap şeklde işteyim.takmııcam diyorum yat uyu diyorum ayrı yatsak da ama takıyorum,rahatlamak sığınacak omuz istiyorum geceleri. ben de eşimle sarılarak uyumak istiyorum ama çok yoruldum artık. birlkte sarılıyoruz o uykuya dalıyor ya da ben önce dalsam bile en fazla bi saat uyuyorum sonra gürültüden uyuyamıyorum kalkıyorum artık. dön diyorum dönüyor, hemen dalınca tekrar gürültü. psikolojim bozuldu artık...kalkıp salona gidince de birlkte yatmak bu kadar mı bi nimetmiş diyorum evlilkte. ben yıllarca bunun hayalini kurmuştum
kızlar eşimden de herşeyden de soğuyorum gerçekten herşey hayal oldu...çözm bulacam diyor ama büyük bi patlak verdiğimzde 2 gün yürüyor akşamları bantta diğer günler illa hadi canım yürü falan die peşinde koşmam lazım ama gerçekten evlendk evleneli uykusuzum.zayflasın die bitki çayları düzenli bişeyler veriyorum eline am çok yoruldum çok
Tek derdin buysa Allah başka dert vermesin demek için yazdım.Hani bir sorunu yokken sarılmayanda var öyle uyuyamıyorum diyende ne bileyim o kadar kiloluysa çokta sempatik gelmedi açıkçası kilolu insanlar bu mevsimde kokar ya bilemedim ben onu gerçektenarkadaşlar eşimle ayrı yatmaktan gece yataktan yatağa geçmekten yoruldum tükendim. kendimi berbat ötesi hissediyorum. başka sorunlarımız da var ama eşim çoooooook horluyor ve biz bir yıl olmadı evleneli ama sarılıp huzur içinde uyuyp da uyandığımı hatrlamıyorum
bıktım kızlar dr a götrdüm zayfla gel dedi. koşu bandı aldık,horlama kesici dişlik aldık vs vs.ben kulağıma bişeyler teptim. yok arkadaş biz birlkte yatamadık. o horultuda kendi nasıl uyuyor anlamıyorum ama ben hiç bişeyi istediğim gibi yaşayamadım da beraber yatmakta mı fazla bana
ya o salonda ya ben, ama moralimn bozukluğundan uykulaırm da kaçıyor artık her gün uykusuz bitap şeklde işteyim.takmııcam diyorum yat uyu diyorum ayrı yatsak da ama takıyorum,rahatlamak sığınacak omuz istiyorum geceleri. ben de eşimle sarılarak uyumak istiyorum ama çok yoruldum artık. birlkte sarılıyoruz o uykuya dalıyor ya da ben önce dalsam bile en fazla bi saat uyuyorum sonra gürültüden uyuyamıyorum kalkıyorum artık. dön diyorum dönüyor, hemen dalınca tekrar gürültü. psikolojim bozuldu artık...kalkıp salona gidince de birlkte yatmak bu kadar mı bi nimetmiş diyorum evlilkte. ben yıllarca bunun hayalini kurmuştum
kızlar eşimden de herşeyden de soğuyorum gerçekten herşey hayal oldu...çözm bulacam diyor ama büyük bi patlak verdiğimzde 2 gün yürüyor akşamları bantta diğer günler illa hadi canım yürü falan die peşinde koşmam lazım ama gerçekten evlendk evleneli uykusuzum.zayflasın die bitki çayları düzenli bişeyler veriyorum eline am çok yoruldum çok
2013 yılı konusu kadın horlamayı kafaya takmış bir de koku mu çıkardın üstelik başka tek derdin bu mu derken çelişmiyor mu söylediklerinle acabaTek derdin buysa Allah başka dert vermesin demek için yazdım.Hani bir sorunu yokken sarılmayanda var öyle uyuyamıyorum diyende ne bileyim o kadar kiloluysa çokta sempatik gelmedi açıkçası kilolu insanlar bu mevsimde kokar ya bilemedim ben onu gerçekten
Kilolu insanlar yinede kokuyor bence hergün yikansada kendimle çelişmiyorum yani.2013 yılı konusu kadın horlamayı kafaya takmış bir de koku mu çıkardın üstelik başka tek derdin bu mu derken çelişmiyor mu söylediklerinle acabaniye koksun hergün yıkanır
Hayır bayanın bir derdi var tek derdin bu mu diyorsun bir dert daha çıkarıyorsun o da basit dert yaniKilolu insanlar yinede kokuyor bence hergün yikansada kendimle çelişmiyorum yani.
Oldu iyi günlerHayır bayanın bir derdi var tek derdin bu mu diyorsun bir dert daha çıkarıyorsun o da basit dert yani
Size de iyi günlerOldu iyi günler
Neden konu hortlattınız kiO da bişey mi benimki hem beni hem de küçük bebeğimi uyandırıyor. Kendim uyandığım gibi bir de butun gece uyanan bebekle uğraşıyorum uyutmak için. Kendisi ise o esnada dakka dolmadan uyumuş oluyor tam da şu anda gecenin 3 bucugunda olduğu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?