- 13 Ekim 2017
- 127
- 43
- 48
- 34
- Konu Sahibi yenigelinolmus
-
Sonuç ne oldu sizdeBu sekil yasamak zor. Ben de o yollarda gectim. Insan kisiligini yitiriyor. Asla pes etmeyin direnin. Bu sacmaliga devam ettirmeyin. Caliiyorsaniz calisin bir sekilde lafinizi dinlettirin
Hayır birlikte yaşamıyoruz. Zaten ben söylemiyorum ama eşim güceneceklee diye herşeyi söylüyor engel olmaya çalışıyorum ben kötü aile bilmez oluyorum. Aslında hıhı deyip geçiyordum ama dün eşim de yanımda olmadı. Gidemezsin yapamazsın annesinin yanında erkeklik yapınca sinirlerime hakim olamadım. Bi yandan o bi yandan eşim konusunca ben neyin içine düştüm dedim. Yoksa eşim başka şehre arkadaşımın yanına gitmeme bile laf etmez ama annesinin yanında gidemezsin diyor. O öyle konuştukça kaynana ekmeğine yağ sürdü o da konuşmaya başladı. Benim hakkımda karar veriyorlarbirlikte mi yaşıyorsunuz ki gideceginiz alacagınız herşeyi biliyor?
çogu kadın bunu yaşıyor ama kimi sadece hııı hıı diyip gidecegi alacağı gidecegi şeylerden asla vazgeçmiyor yani emri vaki yapıyor konuşsun dursun hehe diyor
kimi de onlar büyügüm kocam be derse dogrudur bildigi vardır mantıgı ile hayatı başkalarını mutlu etmekle geçiyor
sizin seçtiginiz çizdiginiz çizgi sizi aynı mücadeleyi yaşamakla geçiyor geçecekte.
siz degişmelisiniz onlar degil
Eski gelin kayınvalide ilişkisinden çok oğlundan fazla maas aldığın için seni ezmeye çalışıyor olabilirler mi ? Kompleks haline gelmiştir belki
İşte bu iyidiNikah cuzdanınız elinizin altinda bulunsun bir daha mudahale ettiginde çıkarip ön sayfayı açın ve isminin gecmedigini,protokolu esinizle imzaladiginizi soyleyin...Boyle devam ederse de protokolu fesih edeceginizi beyan edin...Sonrada gorebilecegi bir yere cerceveletip asın....
şahane fikirNikah cuzdanınız elinizin altinda bulunsun bir daha mudahale ettiginde çıkarip ön sayfayı açın ve isminin gecmedigini,protokolu esinizle imzaladiginizi soyleyin...Boyle devam ederse de protokolu fesih edeceginizi beyan edin...Sonrada gorebilecegi bir yere cerceveletip asın....
Öncelikle açık sözlülugunuz için sizi tebrik ediyorum. Ben birine asla bosan diyemem vebalı büyük. Ama ne yalan söyleyeyim şu ilişki gerçekten çok yıpratıcı. Yani konu sahibi sana tek sözüm asla ama asla degismeyecekler. Kocamı çok seviyorum dersen kaldırabiliriz bu durumu dersen amenna. Ama bil yani asla degismeyecekler. Ona göre iyi düşün. Lütfen kafanda bazı şeyleri oturtana kadar da çocuk yapma. Ben senin hikayeni bizzat yaşadım hemde aynısını.İlerde sinir hastası olursun bu gidişle onlar değişmez cocuk falan yoksa boşan.
Ah be canm ben yasamadım mı sanıyorsun aynı durumları hala yasıyorum ki benim kaynanam en kötününde kötüsü bu dünyaya bir kez geliyoruz bize yazık değil mi ben bir kez daha aynı seyleri yasarsam bosayacağım.Öncelikle açık sözlülugunuz için sizi tebrik ediyorum. Ben birine asla bosan diyemem vebalı büyük. Ama ne yalan söyleyeyim şu ilişki gerçekten çok yıpratıcı. Yani konu sahibi sana tek sözüm asla ama asla degismeyecekler. Kocamı çok seviyorum dersen kaldırabiliriz bu durumu dersen amenna. Ama bil yani asla degismeyecekler. Ona göre iyi düşün. Lütfen kafanda bazı şeyleri oturtana kadar da çocuk yapma. Ben senin hikayeni bizzat yaşadım hemde aynısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?