Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edebiyatimin iyi olmasina ragmen boyle manzum eser seklindeki konulari algilayamiyorum,beynim yetmiyor. Cok mu hassas ,kirilgan bir insansiniz?[/ok
Çok cooookkkk espiriliyim,olduğum ortamlarda gülmemek mümkün değil.cok merhametli haddinden de fazla,duygusal biriyim.
Aşırı derecede espirili bir kişiliğim var.oldugum ortam da gülmemek,eglenmemek mümkün değil.asiri derecede merhametli ve çok duygusal bir kişiliğim var.Edebiyatimin iyi olmasina ragmen boyle manzum eser seklindeki konulari algilayamiyorum,beynim yetmiyor. Cok mu hassas ,kirilgan bir insansiniz?
Anliyorum. Yasanan zor gunlerden sonra elbet duzelmek zaman alir ne diyelim. Hayirlisi olsunAşırı derecede espirili bir kişiliğim var.oldugum ortam da gülmemek,eglenmemek mümkün değil.asiri derecede merhametli ve çok duygusal bir kişiliğim var.
Edebiyatimin iyi olmasina ragmen boyle manzum eser seklindeki konulari algilayamiyorum,beynim yetmiyor. Cok mu hassas ,kirilgan bir insansiniz?[/QU
Su anda bir arkadaşımın yanındayım.onunda bir arkadaşı burada...kocasi 6 ay önce elektrik carpmasi sonucu vefat etmis.kadin ranir yapmak için çeşit çeşit kumaş getirmiş.
Hayata tutundum.
Bende çok iyi taniyorum insanları millet çıkarcı menfaatci olmuş şu zamanda kimseye güven yokBen de aynıyım.. Hayatı 40 yaşında tanıdım. Çevremdekileri, canım ciğerim dediğimi teyzelerimi, kuzenlerimi... Önceden olsa üzülür, takardım. Ama bu yaştan sonra takmak yerine hayatımdan elemeyi de öğrendim.. Keşke daha önceki yaşlarımda bu kadar kararlı olsaydım diyorum şimdi
Ayrıldın mi esinden canimSu anda bir arkadaşımın yanındayım.onunda bir arkadaşı burada...kocasi 6 ay önce elektrik carpmasi sonucu vefat etmis.kadin ranir yapmak için çeşit çeşit kumaş getirmiş.
Hayata tutundum.
Evet.ilk dava görüldü.2.bekliyorum.Ayrıldın mi esinden canim
insanla ugraşmak zordur ya... yeri gelir anan zor gelir yeri gelir cocugun yada bir başkası.Çok yoruldum.insanlari tanımak beni yıpratıyor.kocami tanıdım,ailemi tanıdım,arkadaşlarımı tanıdım,tanımadığım insanları tanıdım.. evlatlarimi tanıdım.insanlar kendini haklı çıkarmak için neden yalan söyler.. ve söylediklerine inanırlar.
Bu bir sınav mi bana....bak nice, bunlar böyle diye.....nereden bakmalıyım olaylara ...yada sen huysuzsun mu nice.ama oturup tartıyorum düşünüyorum yok yok....sansizmiyim.neyim bilemedim.
Bizim de çalştığımız insanlar mükemmel değiller, daha bugün bir yöneticiyi gırtlaklayasım, 2 velinin ağzına çarpasım geldi ama çok da tın diyerek geçtim gittim. Oturup bir de onları düşünmeye vakit mi harcayayım?Olamıyorum.sadece boşanma aşaması değil,çalıştığın insanların özellikle biz kadınların
Kesinlikle dramatize değil cnm....iyi gününde her kez yanında.sofranda, evinde.peki şimdi neredeler.
Çocuk var mi canım Allah yardimcin olsun asla pes etmek yok herşeyin hayirlisini iste ele karışmak zor diyorlar ya aynen öyle bide anlayissiz insanlar olunca karsindakiler iyice işin zorlaşıyor bende çok düşünüyorum anlaşamıyoruz ailesini de hiç sevmiyorum ama oğlum için devam ediyoruz hergün hir gürEvet.ilk dava görüldü.2.bekliyorum.
insanları seviyorum tanıdıkça da seviyorum. eğer bi insanın güvenilmez oludğunu düşündüğüm anda ya da anladığım anda yanımda bulunamaz o kişi. görüşmem . uzak dururum . mümkün değil kaldıramam .Çok yoruldum.insanlari tanımak beni yıpratıyor.kocami tanıdım,ailemi tanıdım,arkadaşlarımı tanıdım,tanımadığım insanları tanıdım.. evlatlarimi tanıdım.insanlar kendini haklı çıkarmak için neden yalan söyler.. ve söylediklerine inanırlar.
Bu bir sınav mi bana....bak nice, bunlar böyle diye.....nereden bakmalıyım olaylara ...yada sen huysuzsun mu nice.ama oturup tartıyorum düşünüyorum yok yok....sansizmiyim.neyim bilemedim.
Bir oğlum bir kızım var cnm.benim onun ailesiyle sorunlarım olmadi.gorumceleeimlede hiç.ama dustugumdede arayan soran olmadı.bazen düşünüyorum da öz yigenlerini arayıp sormayanlar seni mi soracak....normal diyorum.uzulmem anormal....Çocuk var mi canım Allah yardimcin olsun asla pes etmek yok herşeyin hayirlisini iste ele karışmak zor diyorlar ya aynen öyle bide anlayissiz insanlar olunca karsindakiler iyice işin zorlaşıyor bende çok düşünüyorum anlaşamıyoruz ailesini de hiç sevmiyorum ama oğlum için devam ediyoruz hergün hir gür
Eşinle niye bitti özel olmazsa iki de evladiniz varmış bibtabir var ya öküz oldu ortaklık bozuldu diye bu isler böyle sorunun da olmasa ailesiyle tabiki oğullarını tutarlar çocuklar kimse kaliyoBir oğlum bir kızım var cnm.benim onun ailesiyle sorunlarım olmadi.gorumceleeimlede hiç.ama dustugumdede arayan soran olmadı.bazen düşünüyorum da öz yigenlerini arayıp sormayanlar seni mi soracak....normal diyorum.uzulmem anormal....