• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YORULDUM.INSANLARI TANIMAK ISTEMIYORUM.

Edebiyatimin iyi olmasina ragmen boyle manzum eser seklindeki konulari algilayamiyorum,beynim yetmiyor. Cok mu hassas ,kirilgan bir insansiniz?

Edebiyatimin iyi olmasina ragmen boyle manzum eser seklindeki konulari algilayamiyorum,beynim yetmiyor. Cok mu hassas ,kirilgan bir insansiniz?[/ok
Çok cooookkkk espiriliyim,olduğum ortamlarda gülmemek mümkün değil.cok merhametli haddinden de fazla,duygusal biriyim.

Edebiyatimin iyi olmasina ragmen boyle manzum eser seklindeki konulari algilayamiyorum,beynim yetmiyor. Cok mu hassas ,kirilgan bir insansiniz?
Aşırı derecede espirili bir kişiliğim var.oldugum ortam da gülmemek,eglenmemek mümkün değil.asiri derecede merhametli ve çok duygusal bir kişiliğim var.

Su anda bir arkadaşımın yanındayım.onunda bir arkadaşı burada...kocasi 6 ay önce elektrik carpmasi sonucu vefat etmis.kadin ranir yapmak için çeşit çeşit kumaş getirmiş.
Hayata tutundum.

Edebiyatimin iyi olmasina ragmen boyle manzum eser seklindeki konulari algilayamiyorum,beynim yetmiyor. Cok mu hassas ,kirilgan bir insansiniz?[/QU
Su anda bir arkadaşımın yanındayım.onunda bir arkadaşı burada...kocasi 6 ay önce elektrik carpmasi sonucu vefat etmis.kadin ranir yapmak için çeşit çeşit kumaş getirmiş.
Hayata tutundum.

Ben de aynıyım.. Hayatı 40 yaşında tanıdım. Çevremdekileri, canım ciğerim dediğimi teyzelerimi, kuzenlerimi... Önceden olsa üzülür, takardım. Ama bu yaştan sonra takmak yerine hayatımdan elemeyi de öğrendim.. Keşke daha önceki yaşlarımda bu kadar kararlı olsaydım diyorum şimdi
Bende çok iyi taniyorum insanları millet çıkarcı menfaatci olmuş şu zamanda kimseye güven yok

Çok yoruldum.insanlari tanımak beni yıpratıyor.kocami tanıdım,ailemi tanıdım,arkadaşlarımı tanıdım,tanımadığım insanları tanıdım.. evlatlarimi tanıdım.insanlar kendini haklı çıkarmak için neden yalan söyler.. ve söylediklerine inanırlar.

Bu bir sınav mi bana....bak nice, bunlar böyle diye.....nereden bakmalıyım olaylara ...yada sen huysuzsun mu nice.ama oturup tartıyorum düşünüyorum yok yok....sansizmiyim.neyim bilemedim.
insanla ugraşmak zordur ya... yeri gelir anan zor gelir yeri gelir cocugun yada bir başkası.
bazen onları da oldugu gibi kabul etmek gerekir. esnek olmak onlarında kendilerine göre yanlışları dogrularıo oldıugu veya yanlışlarını ikaz ile degil yaşarak görmelerine musade etmek gerekir.
benimde katlamadıgım insan tipleri var. kaçarım onlardan. cahillikten hiç hoşlanmam. elimizde binlerce imkan varken okumayan, okumaktan erinenlerden hiç hoşlanmıyorum.

Olamıyorum.sadece boşanma aşaması değil,çalıştığın insanların özellikle biz kadınların

Kesinlikle dramatize değil cnm....iyi gününde her kez yanında.sofranda, evinde.peki şimdi neredeler.
Bizim de çalştığımız insanlar mükemmel değiller, daha bugün bir yöneticiyi gırtlaklayasım, 2 velinin ağzına çarpasım geldi ama çok da tın diyerek geçtim gittim. Oturup bir de onları düşünmeye vakit mi harcayayım?

Ya biz bayanlar ne kadar hassasiz inanin kimse icin kendinizi uzmeye yipratmaya degmez sizi kiran , uzen insanlarla araniza mesafe koyun.
Haketmeyene de fazla deger vermeyin.

Evet.ilk dava görüldü.2.bekliyorum.
Çocuk var mi canım Allah yardimcin olsun asla pes etmek yok herşeyin hayirlisini iste ele karışmak zor diyorlar ya aynen öyle bide anlayissiz insanlar olunca karsindakiler iyice işin zorlaşıyor bende çok düşünüyorum anlaşamıyoruz ailesini de hiç sevmiyorum ama oğlum için devam ediyoruz hergün hir gür

Çok yoruldum.insanlari tanımak beni yıpratıyor.kocami tanıdım,ailemi tanıdım,arkadaşlarımı tanıdım,tanımadığım insanları tanıdım.. evlatlarimi tanıdım.insanlar kendini haklı çıkarmak için neden yalan söyler.. ve söylediklerine inanırlar.

Bu bir sınav mi bana....bak nice, bunlar böyle diye.....nereden bakmalıyım olaylara ...yada sen huysuzsun mu nice.ama oturup tartıyorum düşünüyorum yok yok....sansizmiyim.neyim bilemedim.
insanları seviyorum tanıdıkça da seviyorum. eğer bi insanın güvenilmez oludğunu düşündüğüm anda ya da anladığım anda yanımda bulunamaz o kişi. görüşmem . uzak dururum . mümkün değil kaldıramam .

Çocuk var mi canım Allah yardimcin olsun asla pes etmek yok herşeyin hayirlisini iste ele karışmak zor diyorlar ya aynen öyle bide anlayissiz insanlar olunca karsindakiler iyice işin zorlaşıyor bende çok düşünüyorum anlaşamıyoruz ailesini de hiç sevmiyorum ama oğlum için devam ediyoruz hergün hir gür
Bir oğlum bir kızım var cnm.benim onun ailesiyle sorunlarım olmadi.gorumceleeimlede hiç.ama dustugumdede arayan soran olmadı.bazen düşünüyorum da öz yigenlerini arayıp sormayanlar seni mi soracak....normal diyorum.uzulmem anormal....

Bir oğlum bir kızım var cnm.benim onun ailesiyle sorunlarım olmadi.gorumceleeimlede hiç.ama dustugumdede arayan soran olmadı.bazen düşünüyorum da öz yigenlerini arayıp sormayanlar seni mi soracak....normal diyorum.uzulmem anormal....
Eşinle niye bitti özel olmazsa iki de evladiniz varmış bibtabir var ya öküz oldu ortaklık bozuldu diye bu isler böyle sorunun da olmasa ailesiyle tabiki oğullarını tutarlar çocuklar kimse kaliyo

Back
X