yoruldum kalakaldım

Şiddet varsa ilk olarak çocuğun için boşanmalısın zaten. İstersen biraz uzaklaş. Belki bişiler kafanda netleşir daha sağlıklı düşünmeni sağlar.
şiddet fiziksel değil, zaten öyle olsa 1 dk. durmam. fiziksel şiddet oldu olmadı değil, ama ilk yıl oldu biraz, sonra bitti. şiddet psikolojik, sözel hakaret vs

şiddet fiziksel değil, zaten öyle olsa 1 dk. durmam. fiziksel şiddet oldu olmadı değil, ama ilk yıl oldu biraz, sonra bitti. şiddet psikolojik, sözel hakaret vs
Şiddet olsa durmazdım deme bu durumda. Neyseki devamı gelmemiş. Dediğim gibi bence uzaklaş bi süre kafanı dinle. Eminim daha iyi netleşir bişeyler bu şekilde. Kafam karışık çünkü

Öyle dediğinde kimseden akıl almaya ihtiyacım yok benim kendi aklım bana yeter diyin aldığı cevapta eşinize yeter.

Of. .
Burnumun ucu sizladı. Çocuğunuzun yaşadıklarını okurken.
Ya neyi bölemiyoruz bilmiyorum ki.
Sanki başkasıyla hiç mi Problem yaşamıycak esiniz?
O zaman onunla tin tin gider terapiste...
Umarım hakkinizda hayirlisi olur. Bişey diyemiyorum.

Evet şu ölümlü hayatta neyi bölemiyoruz... Çocuğum için vicdanım sıZlıyor zaten, keşke gülüp geçsem sineye çekebilsem de etkilenmese. Ama baba 6yıldır höthöt, 6yıldır gıcıklık ilgisiZlik,

bana da gelip deseydin fal baktırıcam buradan aynılarını sana yazardım..
gidip birde bunlara mı inandın be kardeş...
kocanla arayı düzeltirsin. sacma sapan şeylerden kavga etmeyin yeter.

adam nazma kılıyor diye evlilk mi yürür?? adamın namazı mı size sevap kazandırıyor anlmıyorum ki...
iyi hoş Allah kabul etsin de,hem kılıyor namazını,hem de sözlü şidette maruz bırakıyor o nasıl oalcak???

Şu manada hani takdir ettiğim dini bir hassasiyeti var. Ve onu gözüme hoş gösteren bi bu işte. Ne bitmiş bi durumdayıZ değil mi .evet aynen öyle

Kac yillik evlisiniz bence gitmeden bida dusunun kolay degil yuvayi yikmak insallah kotu bi donemdir gecer evlilikte olur boyle donemler

Kendimi okumuş gibi oldum. Karşıdaki de duvar değil bi gideri vardır.iletişim yok büyük ihtimalle. Onun sevdiği şeylerden konuşarak iletişime başlayabilirsin belki

Sakın falcının dediklerine uymayın
Gidilecek en son yere gitmişsiniz
İnşallah aile terapistinden olumlu dönüş alırsınız

canim esinle sorunlarini bilemem ama bu yildizname dedigin sey bazilari salliyor bazilari ucuncu varliklardan haber aliyorlar ornegin o varliklar senin gecmiste neler yasadigini biliyorlar . vede o kafinlar bunu da kullnaral ustune koyup arada gelecege dairde birseyler uydurup etki altina aliyorlar . ve bosanmak Allahin en sevmedigi helal olan sey . yani bunlarida dusunup karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…