• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum..Sadece Yoruldum..

Hatamın farkındayım konuştum ve üstüne gittim bile bile kendi annem bile sende az değilsin ikinizde delisiniz dedi bu olaydan sonra nasıl davranmalıyım sizce yanlış bir adım atmak istemiyorum yorumlarınız beni gerçekten çok rahatlıyor teşekkür ederim

Kendisi zaten şuan pişman dediniz, gelip özür dilediğinde ya da konuşmak istediğinde kendi hatanızı da belirtin bunun yanı sıra ne olursa olsun çok abartı tepkiler verdiğini ve ilkkez ondan ürktüğünüzü söyleyin. Bu şekilde ona olan güveninizin ve saygınızın zedelendiğini belirtin. O gece ikinizin de ne kadar küçük duruma düştüğünü ve bidaha böyle bi gece yaşamamak için napmanız gerektiğini konuşun. Onun da söyleyecekleri vardır muhakkak. Aranızdaki diyaloga göre iletişim kurmaya çalışırsınız. Şuan evliliğiniz uzun yıllar olmamış ama yıllar geçtikçe saygı bitince bence asıl o zaman sevgiler azalıyor. Odak noktanız bu olsun.

ne yaptığını bilmeyecek kadar alkollü ama eşininin ve 2 aylık bebeğinin olduğu arabada direksiyon başında..olası bir kazada masum canlar bu yüzden gidiyor..yaşadıklarınız çok üzücü ama ben bu noktaya takılıp kaldım..eşiniz kendi pisliğinde boğulsun ama başka insanlara onun yüzünden zarar görebilir..

Araba kullanabiliyorsa alkollü değildir. Bence sıkıntı alkolden çok gereksiz yere üstüne gitmeniz. Olaylar çığırından çıkmış onun da haksız olduğu yerler var ama ben de eşime iki kadeh içti diye alkolik muamelesi yapsam olaylar çığırından çıkar...

Esasen o azıcık gevşek davranmış alkol nedeni ile

Siz de çocuk küçük akşama kadar Kv de oturup bunalmış onu kaldıramamışsınız

Anneniz hatalı ama bu gece kalsın o da yatıp ayılsın demeliydi annenizle sinirler yatışınca konuşun

Eşinizle ise bir hafta falan sonra konuşun tekrar yazık o bebeciğe

Esiniz alkollü iken onun kullandığı arabaya ufacık bebeginizle nasıl binebildiniz??
Sizin tek hataniz bu bana göre..
Alttan almanız gereken bir durum yok..Ağzı ile icmeyi bilmiyorsa almayacak o alkolü..
Yaşattıklari yenilir yutulur şeyler değil..
Çok üzüldüm durumunuza..
Süründürün net yani!!

Back
X