Yoruldum ve üzülüyorum...

amelie01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
3.090
2.603
Eşiniz sizi sevmiyor değil. Çoğu adam o dediklerinizi yapmıyor bile size yardım etmesi sizin sevdiğiniz şeyleri düşünüp bilmesi bile çok hoş. Bazı adamlara dil döksende tek bir çamaşır bile katlamazlar, sizin eşiniz demek ki biraz çabayla ve süreçle düzelebilen biri.
Cinselliğiniz evet çok az başta böyle miydi bilmiyorum ama bence psikologdan önce biraz daha konuşarak tatlı dille nasıl konuşuyorsunuz bilmiyorum seni çok özlüyorum vs vs diyip tatlılıkla şirinlikle haftada 2ye çıkarabilirseniz eğer ne mutlu. Yani anlamadığım şey siz böyle çocuk uyurken veya evde yokken yanına gidip şirinlikler yapıp sırnaştığınızda dokunduğunuzda sizi itiyor mu ?
Başlarda böyle değildik. Ben konuşmayı hep sakinlikle başlatıyorum ama o hemen sesini yükseltiyor ve işte saçmalama abartma daha kaç kere yapalım diyerek devam ettiriyor. İki kez böyle oldu.
Ben giyimime dikkat ediyorum makyaj yapıyorum ama işte dün mesela niye makyaj yapıyorsun dedi. Öğlen 12 den 4 e kadar evde yalnızdık o 2 uyudu 2 buçukta uyandı yani dinlenmiş olması lazım. En son salı günü birlikte olduk hatta ben ona yaklaştım. Hiç sevişme modunda değildi, dur falan dedi, çocuk gibi güldü hatta biraz da. Yani ben o an alınganlık yapıp küssem umrunda olmaz sanki.
Dün de uyandı satranç oynadı sonra da annesine gittik oğlumuzu alıp döndük. Akşam da konuda yazdığım gibi geçti.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1082 gün geçti.

cileklipapatya

Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
488
391
Başlarda böyle değildik. Ben konuşmayı hep sakinlikle başlatıyorum ama o hemen sesini yükseltiyor ve işte saçmalama abartma daha kaç kere yapalım diyerek devam ettiriyor. İki kez böyle oldu.
Ben giyimime dikkat ediyorum makyaj yapıyorum ama işte dün mesela niye makyaj yapıyorsun dedi. Öğlen 12 den 4 e kadar evde yalnızdık o 2 uyudu 2 buçukta uyandı yani dinlenmiş olması lazım. En son salı günü birlikte olduk hatta ben ona yaklaştım. Hiç sevişme modunda değildi, dur falan dedi, çocuk gibi güldü hatta biraz da. Yani ben o an alınganlık yapıp küssem umrunda olmaz sanki.
Dün de uyandı satranç oynadı sonra da annesine gittik oğlumuzu alıp döndük. Akşam da konuda yazdığım gibi geçti.
Biliyorum algısal olarak biz kadınlar isteyince gücümüze gidiyor ama hiç öyle düşünme. Bir süre daha alınganlık yapmadan küsmeden konuşmaya istemeye tatlılık yapmaya çalış bakalım. Olmuyorsa zaten doktora görünürsünüz önce devlet hastanesine gidebilirsiniz tabii isterse. Ama kafanda büyütüp benden soğudu mu ? Gibi soruları kendine sorma bence. Size hiç değer vermese o istediğiniz ev işlerinin hiçbirini yapmaz banane der geçer. Bu da şuan sizin sınavınız. Sabırla çabalayın. Onunla konuşmak istediğinde de neden az yapıyoruz ? niye istemiyosun beni ? benden soğudun mu ? gibi sorularla sıkmak yerine canınız istediğinde ona dokunarak neyden hoşlanıyorsa artık onu yaparak belli edin. Çünkü bende ne zaman sorular sorsam abartmaaa ne alakası var vs diyip beni suçlu çıkarıyor 😂😂
 

Papatyam4292

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
25
33
29
Intagramda esra ezmeci var kitaplari ve tuzlu su ile ilgili bilimsel arastirmalari var. Bi incelemenizi ve kitaplarini okumanizi tavsiye ederim. Tuzlu su teknigini kendim uyguluyorm çok faydasini gördm esimin ilgisi hep üstümde mutlaka deneyin. Tuzlu suyun yapilisi; 2 yemek kasigi kaya tuzunu 1 litre suda eritip dustan cikarken saclariniz haric sag omuzdan sola dogru döküyorsunuz. Disisel enerjiyi artiran birsey ben cok faydansini görüyorum haftada 2 defa yeterli imis. Detayli olarak instagram sayfasini inceleyebilirsiniz. Birde esinizin uyurken yüzüne 1 tane ayetel kürsi okuyun
 

Alliswell1677

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
1.143
1.467
28

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 176 gün geçti.



burcak86

hiçbişe değişmesin
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2011
7.276
24.839
Eşinizin libidosu böyle demek ki ben de bu durumunun çok değişeceğini sanmıyorum açıkçası, onu bu şekilde kabul etmelisiniz sanırım.
 

amelie01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
3.090
2.603
Eşinizin libidosu böyle demek ki ben de bu durumunun çok değişeceğini sanmıyorum açıkçası, onu bu şekilde kabul etmelisiniz sanırım.
Böyle midir gerçekten? Sanki başka bir kadın olsa böyle yapmaz gibi hissediyorum..
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1082 gün geçti.

Corpse Bride

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
355
416
25
Belki bir daha çocuk olmasından korkuyor ondan cinselliğe uzak duruyor. Bilinçaltında ne varsa artık, ancak mutlaka bir sebebi vardır
 

Dunyanin en iyi annesi

Eski ama yeni...
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
223
644
Saygıdeğer birine benziyorsunuz yazdıklarından ama bu modeli iyi tanırım. Sizi arzulamiyor. Siz olduğunuz için hep yorgun ya da yaşlıyım diyor. Onu heyecanlandiran bir kadın olsa yapışır!

Sizi sevebilir, alışkanlık olabilir ya da ne bileyim, cinsellik eksikliğini özel jestler yaparak kapatacağını düşünebilir ama sizi arzulamiyor. Bir şeyler değişmiş onun için belli ki, siz farkında olmasaniz da.

Kendinizi geri çekin. Sarılmak istediğinizde kendinizi frenleyin. Arzuladığınız da yaklaşmayın. Evet zor ama onu kendi haline bırakın bakalım ne yapacak. Onun yaptığı gibi yapin biraz, tepkisi ne olacak
 

Hamangiom

El üstünde tutulmak için illa tabutamı girmek lazm
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
832
2.196
Ilk zamanlarda cinsel hayatiniz nasildi? Beraberlik yasadiginizda esinizin performansi nasil?
 

Bly Manor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
8.546
11.380
25
Bence sevip sevmemekle pek ilgisi yok bunun.cinsel isteksizliği vardır.ki bende öyleyim
Düşündumde en son 3 ay önceydi sanırım.eşim hiç sorun yapmadı bunu.iyiki yapmamiş sıkıya gelemeyen bir insanım.bence sende artık üstüne gitme bu konuda,belki ozman dikkatini cekersin neden artık istemiyor diye.birak birazda o senin onu sevmedigini düşünsün
 

amelie01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
3.090
2.603
Belki bir daha çocuk olmasından korkuyor ondan cinselliğe uzak duruyor. Bilinçaltında ne varsa artık, ancak mutlaka bir sebebi vardır
Bilmem ki ama bazen ikinci çocuk ne zaman yapalım dediği oluyor ama .
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1082 gün geçti.

amelie01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
3.090
2.603
Saygıdeğer birine benziyorsunuz yazdıklarından ama bu modeli iyi tanırım. Sizi arzulamiyor. Siz olduğunuz için hep yorgun ya da yaşlıyım diyor. Onu heyecanlandiran bir kadın olsa yapışır!

Sizi sevebilir, alışkanlık olabilir ya da ne bileyim, cinsellik eksikliğini özel jestler yaparak kapatacağını düşünebilir ama sizi arzulamiyor. Bir şeyler değişmiş onun için belli ki, siz farkında olmasaniz da.

Kendinizi geri çekin. Sarılmak istediğinizde kendinizi frenleyin. Arzuladığınız da yaklaşmayın. Evet zor ama onu kendi haline bırakın bakalım ne yapacak. Onun yaptığı gibi yapin biraz, tepkisi ne olacak
Bunu ben de düşünüyorum. Yani ben artık nerdeyse 6 yıldır hayatındayım. Bildiği için artık heyecan vermiyorum belki de .. ama ben de olumsuz şekilde yaklaşırsam çok da olumlu bir şey olacağını düşünmüyorum
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1082 gün geçti.

amelie01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
3.090
2.603
Sizi beğenmediğini mi düşünüyorsunuz? Ya da özel olarak beğendiği başka bir kadın olduğunu mu ??
Beğenmeme değil ama ben artık ezbere bildiği bir yol gibiyim. Başka bir kadın olsa sanki böyle yorgunum yaşlandım demezdi gibi hissediyorum
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1082 gün geçti.