Yoruldum...

gonul0525

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
38
7
1
35
Eşimle severek evlendik.3.yılımız bu sene. Bir tanede bebeğimiz var. Eşim ailesine olduğu kadar arkadaşlarına da çok düşkün. Ve fazla arkadaşı var. Görüşmek istiyor birileriyle. Tabiki gidecek ama bunu abartıyor bazen. Hafta içi eve gelince yorgun oluyor ama arkadaşları çağırsa gidebiliyor. Şuraya gidelim desem genelde yorgun oluyor. Bende yalnızım onun memleketinde yaşıyorum. Benimde gezmeye dolaşmaya kafa dağıtmaya ihtiyacım var ama sadece yemek yada alisverise gidiyoruz oda sık değil yani. Artik yoruldum bunu söyleyince seninle de gidiyoruz görüşmeyeyim mi zaten arkadaşlarımın arasında en az ben çıkıyorum diye üste çıkıyor. Bekliyorum ki alttan alsin benimde gönlümü alsin Buhafta şuraya gidelim mi desin mesela. Ama yok hep ben zorluyorum o da yapmıyor zaten...Daraldım bunaldım sıkıldım ve yoruldum..

Gün belirleyin.
Haftasonu size ait olsun mesela.
Yakın şehirlere gidin, tatmadığınız yemeklerden yiyin ya da müze gezin falan.
Evde film izleyin, romantik bir ortam yaratın mesela. .
Evlenmeden önce de böyle miydi?
Benimki de sürekli arkadaşlarıyla geziyor bu aralar ama bizim ortak 2 günümüz olduğu için problem olmuyor. Geri kalan günlerde de gece geç kalmaması şartıyla arkadaşlarıyla takılıyor. Ha veriyorum, ister istemez sıkılıyorsunuzdur.

Valla Haftasonuda mutlaka babası yada ailesinin işi oluyor gidiyor onlarla halletmeye. Kesinlikle şu gün bugün bizim olayı olmuyor. Ve ben sürekli diyorum gidelim şuraya buraya yok hep bi bahane. Hiç niyeti yok.

Bence sizde de hata var. Siz de cikip gezin nihe eve bağlı kalıyorsunuz ? Bizim kadinlarimiz da şu var. Evlendim artik evden cikmama gerek yok. Arkadaş edinin kurslara gidin ne bileyim spor salonuna gidin. Ayri vakit gecirin yapışık ikiz gibi olmayın özlem olsun arada.

Kendinize sosyalleşebileceğiniz arkadaş bulun. Sorunu kökten çözün. O gittiğinde sizde gidersiniz bu kadar zorunuza gitmez. Hatta o çıksında bende çıkayım diye beklersiniz.

Gün belırleyın canım

Valla Haftasonuda mutlaka babası yada ailesinin işi oluyor gidiyor onlarla halletmeye. Kesinlikle şu gün bugün bizim olayı olmuyor. Ve ben sürekli diyorum gidelim şuraya buraya yok hep bi bahane. Hiç niyeti yok.
Sinir oluyorum böyle adamlara. O zaman evlenmesinler. Bekar yaşayıp ailelerine ve arkadaşlarına köle olsunlar. Niye kadınların hayatlarını mahvederler ki

O çok değişecek bir durum değil bence. Erkekler eğer yapı olarak arkadaş düşkünüyse ki benim karşıma çıkanlar hep böyleydi. Genelde de böyle devam ediyor.
Siz günler belirleyin mutlaka o günlerde sizinle beraber olsun.
Kadınlar bekarken çok sosyal olsa da genel olarak evlenince daha cabuk ayak uydurup değişim sağlıyorlar evlerine ama erkekler çok öyle olmuyor benim gördüğüm kadarıyla.
Sakince konuşup şu şu günler mutlaka beraber vakit geçirelim etkinlikler yapalim diye plan olusturun.

Tahminen sen çoçugun tüm sorumlulugunu aliyorsun. Ve o bir çoçugun ne kadar yipratici oldugunu bilmiyor, yapmadigi için. Onun için kolayca arkadaslar ile bulusuyor. Nede olsa evde çoçuga bakan var. Nede olsa evi temizleyen var,..

Kendini ilk önce o hizmetçi rolünden çikar. Eve gelince oda ev islerinde yardim etsin. Bulasik olsun, sofrayi toplamak olsun, çamasir makinesini doldurmak olsun,..

Ve kendinede vakit ayir. Kursa git, yada bos avmde gez, bir yerde kahve iç. Ve bu sürede çoçugu esine birak. Ilk 1-2 saat birak, sonrada tam gün birak çoçugu. Sadece es degil, çoçukta insani bunaltiyor. Sürekli ne yiyecegi, pesinde kosmasi,.. bunlari yapmak ve düsünmek çok yorucu oluyor.

Yani ondan biraz uzak durmakta iyi gelir. Ve bu sekilde esinde sorumluluk alir, ne kadar yipratici oldugunu anlayip, sana daha anlayisli davranabilir.

Bekarlık günlerini ve muhabbetini özlüyor olabilir arkadaş grubu bekarsa..

Bebeğim var küçük o yüzden bir başıma gidip gezemiyorum

Haklısınız bende çıkmaliyim. bikac kez yaptım ama tüm gün bırakmadım

Gün gün plana sadık değil. Mesela planda biyere gidecez o gün babası arasa şuraya gidelim dese yatar bizim plan

Anne olmak herzaman baba olmaktan çok daha zor, sende git gez vss demiycem sana çünkü bebekli bir anne bir çıksa ikiye çıkmıyor çıksa bebek durmuyor gittiğinden bişey anlamıyor insan çok zor hayatta yalnız olmak.

Eşiniz bencil..Değişeceğini sanmam keşke baştan hiç evlenmese sürekli orda burda arkadaşlarıyla gezip tozsaydı.

Aynen öyle yanlız kalmak çok zor. Ve seni anlıyorum deyip aynen hayatına devam etmek daha zor. biz psikiyatristede gittik dedi yeyin için gezin yaşınız çok genç. Plan yapın bu hafta şuraya diye şehir dışına gidin dedi. 20 gün oldu sadece 1kere kafeye 2kerede avm ye gittik. Hep diyorum bu hafta sonu şuraya gidelim diye hep bi bahane hep bi sıkıntı... Bıktım artık zorlamaktan.

Haklısınız bende çıkmaliyim. bikac kez yaptım ama tüm gün bırakmadım

Bir kaç kez yetmez. Rutin olsun. Atiyorum her cuma günü senin günün. Diger günlerde babada çoçugu ile ilgilensin. Bu sekilde çoçuk içinde yazik. Zaman ile seni sikbogaz bulur, babayida nese ile eglence ile esdeger görür. Cünkü baba sadece oynuyor, çoçugu büyütmüyor.

Kadınlar başlarına geleceği bir bile bilse ve tam olarak idrak edebilmiş olsa, şu hayatta ne evlenecek, ne de çocuk doğuracak bir kadın bulamazdı erkeklerin bir çoğu bence.Arkadaş, kadın olmak, ne zor bir şeymiş böyle yahu. Her derdi, her yükü kadınlar yüklenmiş, dünyada sefayı erkekler, cefayı kadınlar çekiyor sanki.
Zor gerçektende zor. Hele anlayışsız, bencil adamlara denk gelirsen, daha da zor. Söylemeyle anlamayana, tavır koymak, yaptırım uygulamak gerekiyor. İnsanı delirtmeden, güzelce söylemeyle, anlamayana bir doz çemkirmek gerekiyor diye düşünüyorum. Sen bunalıyorsan, ben daha da bunalıyorum. Benimde nefes almaya, stres atmaya ihtiyacım var diyeceksiniz.

Aynen... Ama sen annesin diyorlar.Tamam da bende insanım yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…