yoruldum..

okuyorum konuştuklarını gönderir bana benim varlığımdan haberdarlar hayatında olduğumu biliyorlar ve konuşmalar farklı muhabbet tarzı gibi sınırlı kızlar açıyor konuyu

hımmm.. yani tabi arkadaş olarak da muhabbet etmesin, sadece kız olarak sen ol hayatında.. Gönül bunu ister de gerçekten büyütülecek bir şey olmadığını düşünüyorsan konuyu kapatmış gibi yapma hakikaten kapat..
Bir de bu kızlar kim yani yabancı yeni bulduğu sağdan soldan insanlar mı? eski okul arkadaşları falan mı?

evet demedim sustum hatasına göz yumdum.

1 tanesi en yakın arkadasının kuzeni 1 tanımıyor

sebep neydi??.........

sen bana aitsin , onlar geçici demesi mi??

ait olduğunu bilmen mi rahatlattı seni?

hiçbiri rahatlatmadı dedikleri rahatlatmadı kurtlar hergün kemirdi beynimi sevdim diye göz yumdum çok seviyorum diye bile bile göz yumdum hergün bana acı verdiği halde sustum..

o ne ya 'onlar öylesine sen benimsin' bu ne çirkin bişey.. bence yol ver nasılsa sen göz yumuyosun diye vicdanı rahat bi şekilde aldatmalarını sürdürür böyleleri.. hem bir erkeğin bir kız için 'öylesine' demesi hemcinslerimizi bu kadar çabuk karalamak çok çirkin. kendiside 'öylesine' bir erkek o zaman...

kereshka hep benimle cepte diye düşünüyor ama bn çok hatalıyım bn düşürdüm kendimi bu hale

Bilmem bahsettiğiniz kadar fedakarlık ettiyseniz ve o buna rağmen sizi aldattıysa şu an ' seviyorum sadece biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var ' demek yerine ' ondan nefret etmeniz ve sizi aldattığı için güvenmemeniz ilişkiyi sonlandırmanız ' daha normal olurdu..

Benimde sevgilim askerde ALLAH'a şükür 14 gün kaldı
şimdiye kadar böyle bişey hiç olmadı olamaz
bende çok çok seviyorum gerçekten ama böyle bişey
olsaydı veye bu zamandan sonra olursa böyle bişeye kesinlikle göz yummam
bazı arkadaşlarında dediği gibi sen buna göz yumdukça daha ilerisini de yapacaktır
bence hiç uzatmadan bitir bu resmen aldatmak
aldatma sayılması için fiziksel bişey yaşaması gerekmez
telefonda görüşmesi bile yeter..

Son düzenleme:

askerde nasıl bırakayım

1 tanesi en yakın arkadasının kuzeni 1 tanımıyor

İhanetin affı olmaz diye bilir ve sürekli söyler, hayatımda da savunurum..
Askerde erkeklerin kafasının gerçekten karışık olduğunu düşünüyorum.... Hep erkeğin kişiliği askerden sonra oturur derler ya bu doğru olsa gerek...

O kızlarla edilen sohbetin boyutunu sen daha iyi bilirsin. Konuşmaları okuduğunu da söylüyorsun gerçekten bir şey var mı yok mu o konuşmalarda buna dikkat et.. Zaten aslında konuşmalarda bir şey olsa sana da okutmaz herhalde..
ayrıca şu durumda iki kızla muhabbet kurmuş saçmalamış diye bu ileride evlenince senin aldatacağı anlamına da gelmiyor..

öylesine başka insanlarla konuşmak ne demek yaaa....
nasıl kabur edersin bunu..
yazık etme kendine....

bir senin gibibirde diğer arkadaşlarımın yazdığını düşünüyorum çok karıştığımiçin ne yapacağımı bilmiyorum.

Bu adamı hala sevebiliyormusun?Seni sevmeyen,değer vermeyen bir adamdan uzak kalmak istemen değil garip olan,garip olan onu hala sevdiğini iddia etmen.

sigaraya başladım önce az içerdim şimdi haddi yok bgün niyetlide değilim 1 sigara içeyim siz yazın size aklı danıştım ne yapmam gerektiği konusunda yardım edin bana

askerde nasıl bırakayım

hayatımda gördüğüm nadir kadınlardansın,aldatılmayı 50 yaşındaki kadın bile kolay kolay hazmedemezken, sen gayet normal anlatıyorsun...

kısacası öylesine bencilsin ki, sırf sevdiğin ve kaybetmek istemediğin için herşeyine göz yumuyorsun...
kendine saygın olduğunu düşünmüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…