- 20 Mayıs 2012
- 599
- 17
- 118
- Konu Sahibi bibokyedim
-
Adabıyla askerlik yapsaydı böyle birşey yapılmazdı evet ama ' o askerdeyken aldatabiliyor '
Aldatmanın küçüğü ya da geçicisi olmaz arkadaşım..
hayatımda gördüğüm nadir kadınlardansın,aldatılmayı 50 yaşındaki kadın bile kolay kolay hazmedemezken, sen gayet normal anlatıyorsun...
kısacası öylesine bencilsin ki, sırf sevdiğin ve kaybetmek istemediğin için herşeyine göz yumuyorsun...
kendine saygın olduğunu düşünmüyorum..
haklısınız en doğrusu yol vermek bn hala bir umut diyerek aptallığıma ekliyorum bitirmeliyim yeternce tükendim
bir senin gibibirde diğer arkadaşlarımın yazdığını düşünüyorum çok karıştığımiçin ne yapacağımı bilmiyorum.
sevdim diye böyle oldum
Şimdiden böyle olan biri ile ötesi düşünülmemeli diye düşünüyorum..
İleride de yapar ve yine ' onlar geçici , sen kalıcısın ' der
Yine affetmeni bekler..
Yol yakınken ciddi birşeylere kalkışılmamışken yol vermek en mantıklısı bana göre..
Zararın neresinden dönülse kardır netice de
Hemcinslerimin haksızlığa uğramalarını ve bu haksızlık karşısında tepkisiz kalmalarını hiç sevmem..
Hakkınızda hayırlısını diliyorum
sevgi böyle bir şey değil tatlım!.
öncelikle evet bende kesinlikle herkesin dediği gibi düşünüyorum, yani bu olmaması gereken bir şeydi.. fakat sen bu olayı yaşayan insansın ve bizlerden daha çok şeyi biliyorsun. O konuşmaları iyice tart. Yaşadıklarını da düşün, sevgilinin seni gerçekten sevip sevmediğini anlamaya çalış. Telefon konuşmalarınızdan bile aslında bazı şeyleri fark edebilirsin..
aldatıldım demek de bu kadar kolay değil..bu kelime bu kadar kolay kullanılıyor belki ama sonra zihinde bıraktığı etkisi daha ağır oluyor ve insan altından haliyle kalkamıyor...... yazarken bence biraz dikkatli yaz arkadaşım çünkü herkes kendince bir anlam çıkartıp yorum yazıyor ve baksana konu nereye geldi, sen aldatılmışsın ve hala hazmedip susuyorsun gibi olmuş...
aldatan erkek al buyur bunlarda aldatma belgem diye sana konuşmalarını okutmaz... ki sanmıyorum sende zaten buna rağmen hala ilişkini sürdürmezdin...
haklısın canım benimde kafam baya karıştı karışık karışık yazmışım her birinin dediğinde doğruluk payı olunca bende şaşırdım yazarkende dikkat etmeliyim yanlış anlaşılıyorum teşekkür ederim ilgin için.
dün konuştuk kendisiyle ara vermek istediğimi söyledim neden dedi anlattım bende iyi olcaksan tamam dedi aramam dedi bozuldu baya bişeyler daha söyledi sustum cevap bekledi usulca kapattım telefonu snra tamamen kapattım 2 kere aramış sabah baktım mesaj bırakmış dinlemek istemyrum dnlemedim bnde tekrar kapattım bakalım nasıl olacak ilgin için tekrar teşekkür ederim.
rica ederim, ne demek
ne güzel konuşmuşsun....bak biraz sakin kalıp dinlenmek iyi gelecektir gerçekten, sen zaten ne kadar kendini iyi hissedersen karşı tarafa da o kadar iyi enerji verirsin...
Umarım erkek arkadaşın da bu sessiz geçen günlerde hatalarını fark edip, kıymetini daha iyi anlar
bu arada iyi dayanıyorsun ha ben olsam o mesajı çoktan okurdum çatlamıştım şimdiye
sana daha öncede söylemiştim diğer kızlarda söylediler .bitirmek için hala neyi belkliyorsun ? kendini hasta etmeyimi ? ya da askerde diyemi kıyamıyorsun ? unutma o seni askerdeyken aldattı ve hala askerdeyken sana ezyet ediyor ... ! kendine gel kendini öldürmeye devam etme artık !
ara verdik kndmi toplamam için bir süre snra netleşcek herşey
melike evet hayat senin hayatın ama neden bu kadar ısrar ediyorsun.ben sana olacakları söyliyeyim sen artık zamanı gelince aralarından seçer buarada söylersnara verdik kndmi toplamam için bir süre snra netleşcek herşey
melike evet hayat senin hayatın ama neden bu kadar ısrar ediyorsun.ben sana olacakları söyliyeyim sen artık zamanı gelince aralarından seçer buarada söylersn
1.ara verdinz ya bu yalan o seni kandıracak ve sen onu affedeceksin
2.o senden bulduğu yüzle bir sürü kızla görüşmeye devam edecek hatta ileriye taşıyacak
3.sen bileceksin ve ya bilmeyeceksin yine affedeceksin
4.sz evleneceksiniz ama o huyundan vazgecmeyecek yine seni aldatacak çünkü doğasında var.çünkü adam seni evinin kadını olarak göryor ama kendisini asla evinin kocası olarak görmüyor.
5.sen aileni çiğneyip evlendiğin ya da devam ettiğin bu adamla yarın bir gün canına tak edip ayrılacaksın ve hiçe saydığın ailene dönmek zorunda kalacasksın ..kbul görrsen tabi ...
felaket senaryoları değil yaşayacakların bunlar.normalde asla kimseye kolay kolay ayrıl demem ama yaşadıklarınza az buz şahidim ve kör değilim.lütfen sende olma lütfen daaha çok gençsin ve ruhunu öldürüyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?