- Konu Sahibi bibokyedim
-
karar senin .sevdiğin adamdan ayrılmak zor kolay değil ama dünyanın sonuda değil bunu unutma olur mu. unutmakta zor değil bunuda unutma.bir şeyleri bitiyorsa yeni bir şeyler başlayacaktr bundan biitiyordur.belkide bu adamn görevide buydu belki seni hayatınn aşkıyla karşılaştıracak.üzülme melik rabbim ölüm vermesinn inan onun acısı daha kötüü
yaşadıklarıma şahitsin biliorum yukardakilerde olblir onuda blyrum sz her seferinde btr dediniz yapmadım şimdi ara verdim bu sürede iyice dşünrm taşınırm
karar senin .sevdiğin adamdan ayrılmak zor kolay değil ama dünyanın sonuda değil bunu unutma olur mu. unutmakta zor değil bunuda unutma.bir şeyleri bitiyorsa yeni bir şeyler başlayacaktr bundan biitiyordur.belkide bu adamn görevide buydu belki seni hayatınn aşkıyla karşılaştıracak.üzülme melik rabbim ölüm vermesinn inan onun acısı daha kötüü
bence ayrılmaktansa ara verip düşünmek daha mantıklı.. aldatıldın konusunda fikirlerimi biliyorsun..ben aldatıldığına inanmıyorum.
sana kızanlara da aldırış etme bence, ara vermek demek illaha yarın dönüp barışacağım demek de değil ki... sen sonuçta düşünmek istedin. eğrisiyle doğrusuyla her konuyu düşüneceksin.. bence en doğrusunu yaptın.. düşünmek iyi gelecektir.. bir yerde forumdakilerin gazıyla hareket etmiş olmayacaksın.. düşünüp doğru kararı kendin vereceksin..
senin hayatın hakkında sen karar vereceksin...
bundan daha önemli ve doğru da ne olabilir ki zaten
bence ayrılmaktansa ara verip düşünmek daha mantıklı.. aldatıldın konusunda fikirlerimi biliyorsun..ben aldatıldığına inanmıyorum.
sana kızanlara da aldırış etme bence, ara vermek demek illaha yarın dönüp barışacağım demek de değil ki... sen sonuçta düşünmek istedin. eğrisiyle doğrusuyla her konuyu düşüneceksin.. bence en doğrusunu yaptın.. düşünmek iyi gelecektir.. bir yerde forumdakilerin gazıyla hareket etmiş olmayacaksın.. düşünüp doğru kararı kendin vereceksin..
senin hayatın hakkında sen karar vereceksin...
bundan daha önemli ve doğru da ne olabilir ki zaten
Şu da var ki buraya yazan insanlar çoluk çocuk değil,belli bir yaşı ve hayat tecrubesi olan insanlar..Belki de o sizin geçtiğiniz yollardan defalarca geçmiş,hatta tur atmış insanlar...Durduk yere size gaz verip ayrılmanızı isteyerek bir şey elde etmeyeceklerinin gayet farkında olan insanlar...Ne çıkarımız olacaksa artık sizin ayrılmanızdan ya da birlikteliğinize devam etmenizden......Sadece vicdani ,duyarlı tecrubeli yorumlar bunlar........
aksini iddia etmedim yanlış anlamayın lütfen bn sadece kararsızım
tamda melikenin istediği cevapları vermişssiniz.evvvelinde yaşaananları bilmediğiniz için bu hiddeti ardı sıra etmesini öneriyorsunuz bence yanlış yapıyorsunuz.başka kızlarla gönül eğlendirmesini aldatılmak olarak görmüyorsanız hayat felsefenize şaşırdım doğrusu .maalsef aldatılmaya mahkum kadınlar olarak yaşamaya devm ediliyorsunuz (genellme yaptım) ...
evet söylediğiniz gibi daha önceki konuları bilmiyorum sadece şu konuya bakarak yorumlarımı yazıyorum..
bakın daha öncede yazdım eğer gerçekten başka kızlarla gönül eğlendiriyor olsaydı bende sizler gibi tepki verirdim. hayat felsefem ihaneti affet gitsin gibi bir şey değil.. beni yanlış anlıyorsunuz ve kendinizce şahsımla dalga geçiyorsunuz ve yanlış yapıyorsunuz... aldatılmaya mahkum kadın olduğuma da inanmıyorum. bunun kararını da zaten siz veremezsiniz..genel olarak yazmış ve beni de o genellemeye dahil etmiş olduğunuz için bu cevabı veriyorum...
konu sahibi 15 yaşında değil, öyle ya aldatılmanın farkına varabilir.. o diğer kızlarla konuşmalarını okuduğunu yazmış. o konuşmalarda aldatılma var mı yok mu anlayamıyor mu?
farkındaysanız konu yoruldum diye açılmış, aldatıldım diye isyan eden bir kadın yok karşımızda... karşımızda yorgun olduğunu neyi yapacağını şaşırmış bir insan var.
aldatan erkek al oku der mi ? ve kız da okuyup anlayamayacak kadar aptal mı? ( konu sahibi arkadaşım sana hakaret etmek kesinlikle niyetim değil.. yanlış anlamayacağını umuyorum.)
lütfen bir de bunu düşünün. aldatıldın diye gencecik kızın hayatına bu kadar ağır yakıştırmalar yapıp onu bunalıma sürüklemeyin.. zamana bırakarak kendi kararını vereceğini söylemiş, hala neyin ısrarı?
evet söylediğiniz gibi daha önceki konuları bilmiyorum sadece şu konuya bakarak yorumlarımı yazıyorum..
bakın daha öncede yazdım eğer gerçekten başka kızlarla gönül eğlendiriyor olsaydı bende sizler gibi tepki verirdim. hayat felsefem ihaneti affet gitsin gibi bir şey değil.. beni yanlış anlıyorsunuz ve kendinizce şahsımla dalga geçiyorsunuz ve yanlış yapıyorsunuz... aldatılmaya mahkum kadın olduğuma da inanmıyorum. bunun kararını da zaten siz veremezsiniz..genel olarak yazmış ve beni de o genellemeye dahil etmiş olduğunuz için bu cevabı veriyorum...
konu sahibi 15 yaşında değil, öyle ya aldatılmanın farkına varabilir.. o diğer kızlarla konuşmalarını okuduğunu yazmış. o konuşmalarda aldatılma var mı yok mu anlayamıyor mu?
farkındaysanız konu yoruldum diye açılmış, aldatıldım diye isyan eden bir kadın yok karşımızda... karşımızda yorgun olduğunu neyi yapacağını şaşırmış bir insan var.
aldatan erkek al oku der mi ? ve kız da okuyup anlayamayacak kadar aptal mı? ( konu sahibi arkadaşım sana hakaret etmek kesinlikle niyetim değil.. yanlış anlamayacağını umuyorum.)
lütfen bir de bunu düşünün. aldatıldın diye gencecik kızın hayatına bu kadar ağır yakıştırmalar yapıp onu bunalıma sürüklemeyin.. zamana bırakarak kendi kararını vereceğini söylemiş, hala neyin ısrarı?
Evet hem aldatıp hem de yalanlar söylemeyi alışkanlık eden erkek al oku der..Çünkü zamanında gereken senaryoyu hazırlamıştır..Hatta gözlerinizin içine baka baka yalan söyleyebilme becerisine sahiptirler...Yalandan ağlamayı ,acındırmayı bile çok güzel becerir kimisi............
konu sahibini tanımıyorum, daha önce aldatıldı ve affetti, bu yeni bir olay falan mı bilmiyorum.. dolayısıyla erkek arkadaşı hakkında ne iyi ne kötü konuşamam.. yalanı aldatmayı alışkanlık haline getirip getirmediğini bilmiyorum...
sizin kadar da hayat tecrübem yok, saygı duyarım vardır tabi ki bahsettiğiniz gibi iğrenç insanlar...
sadece 20 yaşında askere gitmiş, daha yeni kişiliği oturacak, bir oğlanın bu kadar senaryolarla uğraşacağına, büyük bir tezgah kuracağına ihtimal veremedim...
feleğin çemberinden geçememişimdir olgun ablalarım kadar herhalde... haklısınız.....
konu sahibini tanımıyorum, daha önce aldatıldı ve affetti, bu yeni bir olay falan mı bilmiyorum.. dolayısıyla erkek arkadaşı hakkında ne iyi ne kötü konuşamam.. yalanı aldatmayı alışkanlık haline getirip getirmediğini bilmiyorum...
sizin kadar da hayat tecrübem yok, saygı duyarım vardır tabi ki bahsettiğiniz gibi iğrenç insanlar...
sadece 20 yaşında askere gitmiş, daha yeni kişiliği oturacak, bir oğlanın bu kadar senaryolarla uğraşacağına, büyük bir tezgah kuracağına ihtimal veremedim...
feleğin çemberinden geçememişimdir olgun ablalarım kadar herhalde... haklısınız.....
bak şimdi sende kinaye yapmışssınerkeklerin yapacaklarını yaşla sınırlandıramazsınız maalesef 20 yaş küçük bir yaş değil .içinde olmasın hiç fark etmez şimdikiler daha 12 - 13 yaşlarında ne naneler yiyorlar
20 yaşında 2 çocuğu olup askere gidenler var............ Ki kaldı ki 20 yaşında bir adam asla çocuk değil bu tarz konularda......
bak şimdi sende kinaye yapmışssınerkeklerin yapacaklarını yaşla sınırlandıramazsınız maalesef 20 yaş küçük bir yaş değil .içinde olmasın hiç fark etmez şimdikiler daha 12 - 13 yaşlarında ne naneler yiyorlar
onceki olanları bilmediğiniz için yönlendirmenizi yanlış buldumm ve öncesini bildiğim ve yaptığım yoruma dayarak sizde kulak asmamasını söylediniz yanlışınız burada..başka kızlarla konuşması ve sen kalıcıs onlar geçici demesi sizce daha neyin açıklaması olabilir aldatmaktan başka .bu işlerin yaşla değil yaşanmışlıkla ve tecrübeyle alakası vardır.o sadece sevdiği ve sonrasında çekeceği acıları düşündüğü için kararsız ve bazı gerçekleri görmüyor ve ben ablası olarakk yardımcı olmaya çalışıyorm göüznü açarak sizin gibi gözünü yumarak yorumlarda yapmıyorm.konu bana göre saddece kızla konuşması değil zaten melikye yaptığı diğer yanlışlar.demişsiniz ya bunalıma sürüklmyn ara vereek zaten dahada bunalıma belirsizlğe çareszliğe sürükleniyor.kendinden başka her şeyi düşünyor.konunun başlığna takılmayın içeriğe bakın .zaten yorum yapalım diye açılmış konu..ayrıca ben sizinle ve şahsınzla neden dalga geçeyimm de tanımadığm biri üzerinden olmayan egomu tatmın edeyim ? ayrıcaa genelleme yaptığım kisiler aldatılmayı affeden kisiler eğer siz aldatılmaya göz yummuyrsnız neden üzerinze alındınız ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?