Zaten kadın dönecek olsa boşamazdı. Eminim gecerli bir nedeni vardır. Hani dedi ya konusahibi "kadın bırakmış gitmiş" bence kadından değil de kocasından korkmalı :)
Ben de öyle sahiplendim ki konuyu bütün mesajlar bana ait :)
evet yaa.. yenilir yutulur cinsten değil..çok fenaaaa.
OkudumBirde çocuk yeni bebeğin patiğiyle oynadığında konu sahibi tepki verdiğinde ''allahım bu kadını sana havale ediyorum'' demiş. Sütten çıkma ak kaşık ya beyefendi! Bu adamları siz palazlandırıyorsunuz. Neden boşamıyorsunuz ilk o aşk mesajlarını gördüğünüz anda ?????????????
o patik konusunda çocuğa çok üzüldüm. minnacık çocuğun önünde nasıl kavga etmişler. ama idrakyolları arkadaş ne güzel yazmış. hayran kaldım cevabına
arka arkaya 3 mesaj yazmışım. çok mu özümsedim konuyu naptım
Bazen sapla samanı birbirinden ayırmamız gerekiyor.Üç cocuğunun anası olması,eski eşe ev açma hakkını vermiyor.Bir insan boşanırken eski kocasına güvenerek boşanmamalı.Güveniyorsa niye boşanıyor.Hukuk bile belli bir nafaka bağlamayı uygum görürken,eski eşe ev açmak,eşya almak,bakımını üstlenmek biri nikahlı biri nikahsız iki evlilik yapmakla aynı değerde.Çocuklarıyla ilgilenebilir,onların yaşam kalitelerini yapabildiği sürece yükseltebilir.Üç çocuklu bir insanla sevmişsin o an düşünememişsin ve evlenmişsin.Kimse çocukjlu adamı tercih etti diye suçlanamaz.Ve çocuklu adamı kabul etti diye eski eşini de kabul edecek diye bir dünya yok.Zaten çocuklarının yetişmesini,geleceğini,psikolojisini düşünen boşanırken zor karar verir.Bu adam seninle evliyse,senin nikahlı kocansa hareketlerine,tavırlarına sınırlarına dikkat edecek.
Evliliğinizib başlarında eski eşine aşk içeren mesajlar göndermiş.Bu konuyu nasıl aştınız bilmiyorum ama,eski eşinde,böyle hareketlerde bulunan bir adama karşı daha temkinli davranıp,sınırlarını belirleyip,burnunun dibine girmemesi lazım.Sonuçta çocuğunun babası dahi olsa,başka bir kadının kocası.
Biraz sabırlı ol fevri davranma ve eşinle hissettiklerini konuş.Çizgilerini belirlesin.Kimin karısı,kimin eski karısı olduğunun idrakını yapsın.
Arkadaşım sorun kadın değil sorun kocan. Sen kocana güvenmiyorsun.
Cocukları yanınıza alın madem, kadın ne hali varsa görsün. Ama alamazsın değil mi?
O zaman boşanmasaydı diyorsun eski kadın yani , 3 tane cocukla o evde her ne yasıyorsa yasamaya devam etseydı yaniBazen sapla samanı birbirinden ayırmamız gerekiyor.Üç cocuğunun anası olması,eski eşe ev açma hakkını vermiyor.Bir insan boşanırken eski kocasına güvenerek boşanmamalı.Güveniyorsa niye boşanıyor.Hukuk bile belli bir nafaka bağlamayı uygum görürken,eski eşe ev açmak,eşya almak,bakımını üstlenmek biri nikahlı biri nikahsız iki evlilik yapmakla aynı değerde.Çocuklarıyla ilgilenebilir,onların yaşam kalitelerini yapabildiği sürece yükseltebilir.Üç çocuklu bir insanla sevmişsin o an düşünememişsin ve evlenmişsin.Kimse çocukjlu adamı tercih etti diye suçlanamaz.Ve çocuklu adamı kabul etti diye eski eşini de kabul edecek diye bir dünya yok.Zaten çocuklarının yetişmesini,geleceğini,psikolojisini düşünen boşanırken zor karar verir.Bu adam seninle evliyse,senin nikahlı kocansa hareketlerine,tavırlarına sınırlarına dikkat edecek.
Evliliğinizib başlarında eski eşine aşk içeren mesajlar göndermiş.Bu konuyu nasıl aştınız bilmiyorum ama,eski eşinde,böyle hareketlerde bulunan bir adama karşı daha temkinli davranıp,sınırlarını belirleyip,burnunun dibine girmemesi lazım.Sonuçta çocuğunun babası dahi olsa,başka bir kadının kocası.
Biraz sabırlı ol fevri davranma ve eşinle hissettiklerini konuş.Çizgilerini belirlesin.Kimin karısı,kimin eski karısı olduğunun idrakını yapsın.
oncelikle evliliginizde mutluluklar dilerim umarım sorun yasamazsınız
fakat bir gun ayrılsanız, size ve cocuklarınıza bakmayan eski kocanız hakkında ne dusunurdunuz?
ve o gayret ettikce buna sorun cıkaran yeni esi hakkında..?
ben olsam adamın butun parasını alır, onceligini de kendi cocuklarım yapardım.
bırakın baba olarak sorumlulugunu yerine getirsin,
cocuklarını ihmal etmesinden mutlu olacak bir es olmayın lutfen.
Adam zaten cocuklarina bakmak zorunda ama sizin derdiniz bence bu degil konu sahibesi.
Siz esinizin bu hanima hala asik oldugunu biliyorsunuz, bu yuzden adam ona yakin oturmak istiyor mu diye supheleniyorsunuz.....bence de zaten durum bu. Uzulmenizi istemem ama durum ortada bence. Bu hanim esinizi terk etmis, ama esiniz onu hala seviyor ve ask mesajlari atiyor. Bu durumda siz ne yapabilirsiniz ki, adam seviyor iste. Bu hayatta anladim ki adam sevmiyorsa/seviyorsa yapacak bir sey yok, siz bu adamdan sizi sevmedigini bile bile ne bekliyorsunuz?
Bu konu bu esinize yanasmaya calisan eski es vakasi degil, esinizin baska birini sevmesi bence.
Baska birini seven biriyle evlisiniz, siz de farkindasiniz. Artik durumu anladiginiza gore , karar sizin. Ya deveyi gudersiniz bu haliyle, ya da bu diyardan gidersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?