Yoruldum!!

bence eğer sizin maddi sorunlarınız yoksa çok kurcalama eşin eskide olsa çocuklarının annesine ve eşine sahip çıkıyorsa üstelik bunu kendi huzurunun bozulmasına rağmen yapabiliyorsa bence kötü niyet arama

pardon ben çocuğa kadına takılmadım da size yakın br eve yerlemsesıne takıldım sanırım sızde aynı seye takılmışsınız.

neden sıze yakın bır eve tasınmıs onu öğrenmek lazım. bunuda nerden ogrenırsınız bılemem. esinizede sormayın ama tavrınızda ve rahatsızlığınızda tavız vermeden durun.

kararlı kadın asla yıkılmaz ve yok sayılmaz. cır cır etmeden kısa cümlelerle esınızle konuşmalarınızı yapın.

ama eger aklınızda buraya yazmaya cekındıgınız (tepkı olur dıye) çocuklara bakıldığı ıcın rahatsızlık duyuyorsanız yapmayın yazıktır günahtır.

Şu an sadece kalbinize merhamet dileyebilirim, bugünün yarını da var!!!

konu sahibesi,eşinden şüpheleniyorsun sanırım...msj attıysa,daha da ileri gitmiştir, ex eşiyle o evde vakit geçiriyordur diye düşünüyorsun değil mi?

Son düzenleme:

arkadaşın eşiyle problemi var anladığım kadarıyla eski eşe bi yanaşma söz konusu bu durumda tabi şüphe duyar gizli yapılan hiçbişey masum değildir

Konuyu açtığımdan beri anlatmak istediğim bu ; çocuklarla ilgilenmesi değil sorun,kadınla yakın olması.

Ben de fark ettim sekerim ama adam eski esi seviyorsa dedigim gibi iki secenegin var, ya kabullenmek ya gitmek.Burdan ya da baska bir yerden kimsenin sana yardimi dokunamaz bence. Bence yapabilecegin bir sey yok, adama sevme mi diyeceksin? Haydi adam gorusmeyi birakti, bu hanimi kovalamayi birakti...artik sevmedigine yurekten inanacak misin?

Onceki konunu da okudum, kart horozla evlenen gencecik bir kizsin, cocugun olmasa terk et bas git derdim....neyse ne diyeyim ben de bilemedim acikcasi, zor bir durum.

Son düzenleme:
Ben de bu olayi anlamiyorum.ortada olan bir sey,adamin ilk evliligindem cocuklari var.en basindan biliniyor olsa gerek bu nokta!ve olene kadar da baglarinin kopmasi mumkun degil.koparsa anormal olur zaten.hayatin ne getirecegi belli mi bakarain sen de ayrilirsin cocugun varken ve esin yeniden evlenir.olamaz mi?cocuguna sahip cikmamasini ister misin????

Kör ölür badem gözlü olur.

Eminim boşanmadan önce kadına bir sürü sorun çıkarmıştır.

Şimdi de boşanınca kıymete binmiştir.

Eğer bu kadar yakınsa, kadın da isterse tabi, bence tekrar başlayabilirler.

Onceki konularinizi biliyorum.
Bencede buyuk ihtimalle esinizin parmagi var bu iste.
Hic masumca gelmedi bana.
Cocukları gormesinin yaninda, ailesine gittiginde de buraya gelmisken onlara da ugrayayim diyerek gorusmeleri siklastirabilir.

Esiniz guvenilir bir adam degil.
Keske bebek icin bir muddet daha bekleseydiniz ama yapacak birsey yok artik.
Bi hatasini daha yakalarsaniz bosanin derim.
Eski ese yapilan ilan-i aski ogrendiginizde bitirmeliydiniz aslinda.

çocuklarına ev açması sizi niye rahatsız ediyo
kadının durumu iyi değilmiş zaten

siz eşiyseniz onlar da çocukları
boşandılar diye arkasını dönüp gitsin mi zor durumda oldukları halde
çok bencilce bi düşünce bence

rahatsız olduğunuz başka bi durum varsa bilmiyorum ama çocuklarına bakmak zorunda bence

Son düzenleme:

Kredi kartı ekstresine falan bakabiliyor musunuz? Maddi durumunuz nasıl yani bir anda bir ev açıp eşyalarını alsa farketmez misiniz? Bir de kadınlar genellikle eşlerinin yalan söylediğini anlayabiliyorlar, siz ne hissettiniz? Eski eş çalışıyor mu? Belki sadece çocuklara bakılsın diye babanenin yakınına taşınmıştır.

Ben boşansam ASLA kocama güvenerek boşanmam.Kocam çocuğumuza yardım edebilir ama ayrıldıktan sonra beni sırtlanmak zorunda değil.Yollar ayrılmıştır artık,ortada birlik kalmamıştır.

Çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız neye güvendiniz çok merak ettim. Aile durumunuz bile iyi olsa güvnme malına bir kıvılcm yeter demişler. Kocaya güvenerek boşanmaya sıcak bakmıyorsanız nafaka olayına toptan karşısınız o zaman. Hayır modern diyebileceğimiz bir kesim sosyo ekonomik durumu gözardı edip bu nafaka olayına karşıdır ama sizinkinin sadece duygusal hislerden kaynaklı bir durum olduğunu düşünüyorum. Gene de büyük konuşmayın derim.

Ayrıca anladığım kadarı ile sadece varsayımlar üzerine konuşuyoruz. Yani belki cidden öyle bir durum yok. Öyle bir durum olsa da muhattabınız eşiniz. Eski eşie çocuklarla sefil olmayın. Onlar senin olduğu kadar benim de çocuklarım onlara imkanlar sunmalıyım gelin şu evde oturun dediyse ve kadının da durumu kötüyse kabul etmiş olabilir. Evi kabul etti demek evine kabul edecek anlamına gelmiyor. Eğer eşinizin mayasında varsa eski eşi olmasında gerek yok, herkesle aldatabilir. Umarım düşündüğünüz şey değildir.

o zaman kadın çalışmıyo çocukların velayetini de babaya versinler
bakalım o zaman napıcak konu sahibi
sence çocuklara bakmak isteyecek mi
hiç sanmıyorum

ne kadar katı konuşuyosunuz
kadın bu şartlar altında kendi isteyerek boşanmış demek ki adam affedilemeyecek hatalar yapmış
zaten pek sağlam pabuç olmadığı belli

belki adam kendi yardım etmek istiyo kadının böyle bi talebi yok nerden biliyosunuz Allah aşkına
kusura bakmayın da boşanan bi erkek imkanı varsa çocukları için ne gerekiyosa yapacak
3 tane çocuk var
kadına üç kuruş nafaka verecek kadın da başka yardım almadan çocuklara tek başına bakacak öyle mi
neden bütn yükü kadın çekmek zorunda bana açıklayabilir misiniz

ayrıca kadın zaten kendisi boşamış adamı çalışmadığı halde
adam yanaşsa bile kadın yüz verecek değil zaten

Son düzenleme:

Ben boşansam ASLA kocama güvenerek boşanmam.Kocam çocuğumuza yardım edebilir ama ayrıldıktan sonra beni sırtlanmak zorunda değil.Yollar ayrılmıştır artık,ortada birlik kalmamıştır.

babalar cocuklarına yardım etmezler, bakarlar.
beslenmesi barınması vs tum ihtiyaclarıyla ilgilenirler,
bunlar yapılmadıgı taktirde babalıkları ebeveyn olarak degil sadece genetik kalır, sperm bankasından farkı kalmaz.

ayrılık sonrası cocukların babadan kopacagını dusunen ve hicbir sekilde o erkekle irtibata gecmeyecegini dusunebilirsiniz, sizin kararınız. fakat diger kadın boyle dusunmek zorunda degil.
herhangi bir eski esin maddi anlamda eski kocadan yararlanması yasal olarak bir hak zaten.
yoksa işsiz olan ya da yeterli gelire sahip olmayan bir suru kadın 'olmayan hayatlarını' idame ettirebilmek icin kocalarına her turlu katlanmak zorunda kalırdı.

bu arada diger konularınızı da okudum,
babasız buyumesin cocugum diyip ayrılmama kararı almıs, hatta diger konularda da fedakarlıklar yapmıssınız.
eski karısını sevdigine inanıyorsanız evliliginiz hakkında dusunup bir karara varmanız gerekiyor,
ayrıldıgı esten para almayacak kadar gururlu bir kadın sevilmedigini dusundugu adamla aynı evi paylasmaya devam etmez.

fakat konularından okudugum kadarıyla fevri cıkıslar yaptıgınızı dusunuyorum, patik ornegi gibi.
esinizin cocuklarını ne kadar kabul ederseniz onun da size olan tavrı o derece degisir bence.
eski karısını madur ettigini, yalnız kaldıgını, cocukları icin ugrastıgını gordukce hatalarını farkedip vicdana gelmis olabilir kocanız ve bunu da sevgi zannediyor olabilir... siz bu konuda cocukları icin vs destek cıktıkca esinizin sizden mecburen gizli tuttugu yardımlarının da onune gecmis olursunuz.

Sen burda laf yetistirecene git kocana soyle bunlari bu ne curret ya,evlenmeseydin ha bu arada msj felan yakaladim diyon daha ne afam resmen zampara peh

eger ıyı bır sekılde ayrıldılarsa kotu ayrılmadılarsa o kadına sahıp cıkacak kımse de yoksa yanı ..guc yettıgınce maddı ıhtıyaclarını karsılaması bence ınsanlık gorevıdır ben burada sıkıntı goremıyorum..

am asıl sorun senın esıne guvenının hıc kalmamıs olması maalesef cnaım...bunun sorumlusu da senın esın..kendını pek suclama...eger eskı esıne karsı hıcbırsey hıssetmedıgıne adın kadar emın olsaydın o evı esın ayarlamıs olsa bıle bunu dert etmezdın.. o evi belkı de 3 cocugunun daha rahat yasaması ıcın tutmustur falan dıye dusunurdun..e cocuklarda malum analarını atamayacaklarına gore..falan dıye yorumlardın..

dedıgım gıbı asıl sıkıntı maalesef esıne olan guvensızlıgın ve bunu ancak esınle konusarak asabılırsın.. aslında konussanda pek asabılecegıne ınanmıyorum maalesef...,
senın korkun esının senı bırakıp eskı esıne donmesı falan mı canım:S(

bende olsam bende bozulurum . ne demek yani ?madem bu kadar seviyor boşanmasaymış . kadın madem ihtiyacı var neden adamı bırakmış bunlar soru şareti bence . senin eşin olucak adam belkide bu kadına inat senle evlendi . bu tür olaylar görüyoruz . seni mağdur etmeye hakkı yok . çocukları olabilir verir nafakasını herşeyini karşılar . kadının durumu yetmiyorsa velayetini alır olur biter . iki tane evi olucak adamın . ohh ne ala istediği zaman oraya sonra sana gelicek . bu nasıl saçmalık ?burda bazı arkadaşlar çocuklu adamla evlenmeseydin demişler . siz peki boşanmış eşe bu kadar üzülüyorsunuz bu kadıncağızın suçu ne ?yuvasını bu kadın yıkmamış . belki evlenmek zorunda kaldı belki sevdi aşık oldu kopamadı . olabilir bir sürü nedeni .
konu sahibi eşini kenara çek konuş . davranışlarını kontrol et de . çünkü eşin belli ki doyumsuz bir insan . senle boşanıp onla evlense bu seferde sana gelicek . çünkü bazı erkekler böyledir . uzakta olan cazip gelir .

canim benim,

uc cocuklu bosanmis bir erkekle evlenirken butun bunlari biliyor olman gerekirdi. Sonucta sen cocuklu deyilmissin, keske cocugu olmayan bir erkekle evlenseymissin.

Esin o cocuklara bakmak zorunda. Eski esi ne kadar kazanirsa kazansin, barinma ihtiyaclarinin yarisini ve nafakalarini babalari olarak odemek zorunda. Zaten en buyuk kotuluk o cocuklara yapilmis, sonucta annesi babasi bir olmayan bir ortamda buyuyorlar.

Eski esin o adami yatagina kabul edicegini nerden cikariyorsunuz. Sonucta o bayani tanimiyoruz bile. Bu tur seyleri soylerken dikkatli olalim bence, sonucta o eski esin basina gelen de bir gun bizim basimiza gelebilir. Eski esten maddi yardim aliyoruz diye cevredeki insanlarin aaa, bu eski kocasini yatagina da aliyodur demesini istemeyiz herhalde.

Konu sahibi evlenirken neyle karsilasicagini buyuk ihtimalle tam kestirememis zaten. Sonucta konu sahibi icin de kolay olmasa gerek bu durum, elbette cok zor. Yanliz mesele cocuklar, onlar bizlerden daha savunmasiz ve gucsuzler.

Sonuc olarak tanimadigimiz kadin hakkinda lutfen kolayca konusmayalim. Bugun onaysa yarin bize olabilir.

ben kadın kabul eder demedim . ihtimali söyledim . adamın aklındaki bu bence . eski eş kabul eder etmez onu bilemem . ev açmasını kabul ediyor benim için buda saçma . maddi durumu yoksa verebilir babalarına velayeti . ben normal bulmadım . ayrıca benim yorumuma karışamazsınız . herkes istediği yorumu yazar burda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…