• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum!

Narinkizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
1.387
109
123
Aksaray
Merhaba arkadaslar belki paylaşmak belki önerilerinizi dinlemek icin yazıyorum bazen anlatma ihtiyacı duyuyorsun....cok yoruldum su an hafifledi ama bir ay sonra yine yoğunlaşan is temposu ,iki kucuk cocuk bunların ihtiyacları anne ve baba gorevim,ev isleri,yemek ,esim ....cok fonksiyonlu olmaktan ve taktir edilmemekten yoruldum ,taktiri geçtim her defasında azarlanmaktan,onemsenmemekten bozulmaya calisilmaktan yoruldum eşimle galiba frekanslarimiz uyuşmuyor ya ben onun tabiriyle abartıyorum ya da o başka haltlar yiyor once de boyle umursamaz ve ilgisizdi ama bu kadar degildi o zaman annesine sık giderdik hatta hic çıkmazdik ondan dolayı ilgi göstermeye vakti yok ya simdi ...esim kendini müdürlük sevdasına kaptırdı ya da bana söylediği kısım bu ingilizce öğrenme hevesi başladı,müdürlük icin iyi derecede ingilizce bilmek şartmis,eyvallah dedim 3-4 yıldır ingilizce kursuna gidiyor ona da eyvallah bu yılda ingiliZce sohbet sitelerinde ingilizce maillesiyor metup mü ne icgillendim çevirdim birkaç mailini tanışmak istiyorum vs seyler yazıyor sakinde söyledim 'yok ya onlar para icin boyle herkesle konuşuyorlar dedi 'uyardım ama ergenler gibi elinden telefon düşmez oldu biraz once de telefonundan maillerine bakarken Laura dearling yani sevgili anlamına gelen seyi gördüm neyse dedim her seyden ziyade benim ondan cok sey bilmemi kabullenmiyor ben bir sey desem tap tersini yapıyor mesala biraz once sabah yaptıgım tatlıyı verdim su cok guzel bence sunu ye dedim onu yemedi gitti diger başka tatlıdan uc tane yedi insan beni kırmaz biraz yerdi konuyu dağıttım kusura bakmayın diyeceğim su ki herkesin eşi mı boyle yoksa bana denk gelen odun mü boyle ifadem icin özür diliyorum.bu arada belirtmeden geçmeyim dogum gunüm kutlanmaz evlilik yıldönümü sevgililer gunu anhlar gunu bunlar hep es geçilir halledeceğiz de ama sonuc kocaman bir hic

Son düzenleme:
Evli değilim ama bir çok evlilikte olan sorunlardan bahsetmişsiniz bence
Eşiniz biraz burnunun dikene gitmeyi seven biri sanırım bence bu tarz sorunlar halledilir ama şu ingilizce merakı insanlarla sohbet etmesi bana da biraz tuaf geldi açıkcası can sıkıcı bir durum hani ne yaptığını da bilmiyorsunuz o bakımdan kötü :26:
Peki bunca yıl gelişmedi mi ingilizcesi ne zaman girecek müdürlük sınavlarına ?

Evli değilim ama bir çok evlilikte olan sorunlardan bahsetmişsiniz bence
Eşiniz biraz burnunun dikene gitmeyi seven biri sanırım bence bu tarz sorunlar halledilir ama şu ingilizce merakı insanlarla sohbet etmesi bana da biraz tuaf geldi açıkcası can sıkıcı bir durum hani ne yaptığını da bilmiyorsunuz o bakımdan kötü :26:
Peki bunca yıl gelişmedi mi ingilizcesi ne zaman girecek müdürlük sınavlarına ?

Bir girdi olmadı ben diyorum ki gidelim bir otele ajansa söyleriz İngilizlerin yogun olduğu bir yere pratik yaparsın diyorum yok uc yıldır bunun icin ingiltereye gidiyor iki yıldır biz de gidiyoruz evet coguna gore bu cok cok iyi ama gereksiz masraf çünkü orada tatil yapamıyorsun ki anlayacağın ingilizcemiz hala cok cok iyi degil

Bir girdi olmadı ben diyorum ki gidelim bir otele ajansa söyleriz İngilizlerin yogun olduğu bir yere pratik yaparsın diyorum yok uc yıldır bunun icin ingiltereye gidiyor iki yıldır biz de gidiyoruz evet coguna gore bu cok cok iyi ama gereksiz masraf çünkü orada tatil yapamıyorsun ki anlayacağın ingilizcemiz hala cok cok iyi degil

Eminim sizin geleceğiniz için çabalıyordur eşinizde ama bunu yaparken sizide düşünmeli
Sadece kendi öncelikleri olmamalı her iki taraf içinde geçerli bu . Ama yıllarını vermiş adam şimdi vazgeç demek olmaz bunu kafaya koymuş belli ki siz sorun etseniz de etmeseniz de düzelmeyecek o yüzden orta yolu bulun üzülmeyin boşu boşuna.

Eminim sizin geleceğiniz için çabalıyordur eşinizde ama bunu yaparken sizide düşünmeli
Sadece kendi öncelikleri olmamalı her iki taraf içinde geçerli bu . Ama yıllarını vermiş adam şimdi vazgeç demek olmaz bunu kafaya koymuş belli ki siz sorun etseniz de etmeseniz de düzelmeyecek o yüzden orta yolu bulun üzülmeyin boşu boşuna.

Digerlerine benim de saygım var ki gerekli anlayışı gösteriyorum ama bu sohbet ve mail olayı canımı sıkıyor ve son günlerdeki umursamazlık ve asilik yoksa kabullendim cogu ilgisizliğini kızdığım diger sey o ki maas kartim onda bazen ihtiyacım oluyor 10-20 neyse veriyor bazen yoluna getiriyorum su kadar versen diyorum eksik deposa veriyor ama o yine eve harcanıyor en azından bugün misafir gelecekti birkaç siparişim oldu sen hallet diyor hallet de bana verdigin neki buna da trip atıyor maas kartını niye verdin diyecek olursan ilk evledigimiz yıllarda istedi erteledim oyaladım ki bu kavga boyutuna geldi lanet olsun al diye verdim anlayacağım iste de esimin hayrına çalışıyorum

Digerlerine benim de saygım var ki gerekli anlayışı gösteriyorum ama bu sohbet ve mail olayı canımı sıkıyor ve son günlerdeki umursamazlık ve asilik yoksa kabullendim cogu ilgisizliğini kızdığım diger sey o ki maas kartim onda bazen ihtiyacım oluyor 10-20 neyse veriyor bazen yoluna getiriyorum su kadar versen diyorum eksik deposa veriyor ama o yine eve harcanıyor en azından bugün misafir gelecekti birkaç siparişim oldu sen hallet diyor hallet de bana verdigin neki buna da trip atıyor maas kartını niye verdin diyecek olursan ilk evledigimiz yıllarda istedi erteledim oyaladım ki bu kavga boyutuna geldi lanet olsun al diye verdim anlayacağım iste de esimin hayrına çalışıyorum

5 yıl olmuş galiba evleneli işte bazı kuralları ilk andan koyup taviz vermemek gerek ya özellikle maaş kartı konusunda :26:
Benim dayımda da durum tam tersi maaş kartı karısında ne kadar maaş aldığını bile bilmiyor zavallım
Herkesin maaşı kendine göre bir durum elbetteki olmaz evlilikte ama en azından başından böyle alışmasa iyimiş
Şimdi söyleseniz önceden sorun olmayan şey şimdi mi sorun diyecektir
Biraz kıymet bilse eşiniz hiç fena olmaz

Maaş kartının onda olması çok yanlış, sende çalışıyorsun kazandığın bütün paranın kontrolü onun elinde ve sana harçlık veriyor sanki ev hanımıymışsın yada kazandığının hesabını bilemeyecekmişsin gibi! Yetmez gibi birde ilgisiz, oda yetmez gibi milletle yazışmalar vs

Kendini sakın ezdirme çünkü olan biten iyiye işaret değil, beyefendi kaçışta maalesef üstelik hayatında yaşadığı problemlerden ötürü de egosunu seni ezerek tatmin ediyor çok yazık.

Acaba eşiniz sadece sohbet için mi İngilizce öğreniyor?
Çok değil 1 hafta önce böyle birine rastladım hatta İng. okuduğum için benden yardım istedi :53:

5 yıl olmuş galiba evleneli işte bazı kuralları ilk andan koyup taviz vermemek gerek ya özellikle maaş kartı konusunda :26:
Benim dayımda da durum tam tersi maaş kartı karısında ne kadar maaş aldığını bile bilmiyor zavallım
Herkesin maaşı kendine göre bir durum elbetteki olmaz evlilikte ama en azından başından böyle alışmasa iyimiş
Şimdi söyleseniz önceden sorun olmayan şey şimdi mi sorun diyecektir
Biraz kıymet bilse eşiniz hiç fena olmaz
Aynen bastaki iyi niyetin cefaları bunlar ben de cok sey istemiyorum biraz takdir edilmek veya fark edilmek

Maaş kartının onda olması çok yanlış, sende çalışıyorsun kazandığın bütün paranın kontrolü onun elinde ve sana harçlık veriyor sanki ev hanımıymışsın yada kazandığının hesabını bilemeyecekmişsin gibi! Yetmez gibi birde ilgisiz, oda yetmez gibi milletle yazışmalar vs

Kendini sakın ezdirme çünkü olan biten iyiye işaret değil, beyefendi kaçışta maalesef üstelik hayatında yaşadığı problemlerden ötürü de egosunu seni ezerek tatmin ediyor çok yazık.

Aynen canım ezdirmeyip ne yapiyorumki her zaman kavga kavga

Acaba eşiniz sadece sohbet için mi İngilizce öğreniyor?
Çok değil 1 hafta önce böyle birine rastladım hatta İng. okuduğum için benden yardım istedi :53:

Aslında ingilizcesini gelistirip pratik yapmak icin sohbet maillerine takılıyor çünkü bazı mailleri transleytirdan çevirdim oyle cok sıkıntılı mesajlar yok kızlar para talep ediyor o da konuşmak icin Musa'da istiyor

Back
X