- Konu Sahibi Narinkizim
Merhaba arkadaslar belki paylaşmak belki önerilerinizi dinlemek icin yazıyorum bazen anlatma ihtiyacı duyuyorsun....cok yoruldum su an hafifledi ama bir ay sonra yine yoğunlaşan is temposu ,iki kucuk cocuk bunların ihtiyacları anne ve baba gorevim,ev isleri,yemek ,esim ....cok fonksiyonlu olmaktan ve taktir edilmemekten yoruldum ,taktiri geçtim her defasında azarlanmaktan,onemsenmemekten bozulmaya calisilmaktan yoruldum eşimle galiba frekanslarimiz uyuşmuyor ya ben onun tabiriyle abartıyorum ya da o başka haltlar yiyor once de boyle umursamaz ve ilgisizdi ama bu kadar degildi o zaman annesine sık giderdik hatta hic çıkmazdik ondan dolayı ilgi göstermeye vakti yok ya simdi ...esim kendini müdürlük sevdasına kaptırdı ya da bana söylediği kısım bu ingilizce öğrenme hevesi başladı,müdürlük icin iyi derecede ingilizce bilmek şartmis,eyvallah dedim 3-4 yıldır ingilizce kursuna gidiyor ona da eyvallah bu yılda ingiliZce sohbet sitelerinde ingilizce maillesiyor metup mü ne icgillendim çevirdim birkaç mailini tanışmak istiyorum vs seyler yazıyor sakinde söyledim 'yok ya onlar para icin boyle herkesle konuşuyorlar dedi 'uyardım ama ergenler gibi elinden telefon düşmez oldu biraz once de telefonundan maillerine bakarken Laura dearling yani sevgili anlamına gelen seyi gördüm neyse dedim her seyden ziyade benim ondan cok sey bilmemi kabullenmiyor ben bir sey desem tap tersini yapıyor mesala biraz once sabah yaptıgım tatlıyı verdim su cok guzel bence sunu ye dedim onu yemedi gitti diger başka tatlıdan uc tane yedi insan beni kırmaz biraz yerdi konuyu dağıttım kusura bakmayın diyeceğim su ki herkesin eşi mı boyle yoksa bana denk gelen odun mü boyle ifadem icin özür diliyorum.bu arada belirtmeden geçmeyim dogum gunüm kutlanmaz evlilik yıldönümü sevgililer gunu anhlar gunu bunlar hep es geçilir halledeceğiz de ama sonuc kocaman bir hic
Son düzenleme: