anaokulortmeni
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 22 Ocak 2015
- 83
- 37
- 30
- Konu Sahibi anaokulortmeni
merhrabalar yine ben galiba artık yapamıyorum tükendim 3 yıllık ilişimdeki sevdiğim adam bu değil artık gözü hep dışarda olmaya başladı beni resmen görmüyo sürekli tartışmaktan çok sıkıldım ona bakma buna bakma demekten çok yoruldum ve haklı durumdayken haksız duruma sürekli beni koymasından bıktım yahu bir insan sevgilisine bikini giymiş güzel popo resmi atıp senin ki niye böyle değil dermi arkadaşlar neymiş abartıyomuşum ilerde başına kakarım fiziğimi diyeymiş spor yap falan diyo ben zaten 58 kiloyum eski voleybolcuyum gayet memnunum kendimden yani sürekli şikayet bir beğenmeme hep başkalarını övme ya anlat anlat bitmez anlıcağınız ama 3 yıla koyduğum anılar hayaller en önemlisi alışkanlık var şuan konuşmuyoruz engelli her yerde ama beni bi arasın herşey yine düzeliyo ama ben istemiyorum çünkü bana değer vermiyo 3 yıl olduğu için onun cebindeymişim gibi hissediyo artık boğuldum seviyomuyum ? tabikide hemde çok kokusu bakışları gülüşü herşeyini çok seviyorum ama kendimi değersiz biriymiş gibi hissediyorum ve bu durum beni çok rahatsız ediyo akıl verin tamamen bitiriyim mi kafamda çok karışık erkek bu tamam tam böyle testesteronun fırladığı yaşta 22 yaşında ama kaldıramıyorum napiyim