niye mesleğinde ilerleyemiyosun?meslek nedir?Merhabalar,
25 yaşındayım, 4 yıllık lisans mezunuyum fakat küçük bir firmada satın alma departmanında çalışıyorum asgari ücret alıyorum.. Çevremde torpille o kadar rahat işlere girmiş insanlar var ki çıldırasım geliyor.
Kendi mesleğimle alakalı ilerleyemiyorum tekrardan üniversiteye hazırlanmak ve okumak zor geliyor.
Hayatımda şuan sevdiğim bir adam var ve evlilik planlıyoruz ve herşeyi beraber yapmaya çalışıyoruz, ikimizde özel sektörde çalışıyoruz oda bende cüzzi maaş alıyoruz. Onu seviyorum güveniyorum.
Bu arada tabi etrafımda ki insanlar annem dahil sevgilinin evi var mı? geçinebilecek misiniz? Evlilik zor, sıkıntı yaşarsın..
Bir nevi bana zengin koca muamelesi yapıyorlar bir yanım o kadar okudun iyi bir iş bulamadın diyor.
Beynim durdu artık.. Gerçekten rota çizemiyorum kendime
Acaba biraz zaman yurtdışına çıksam dil öğrensem mi? Yada öğrenebilecek miyim. (Tabi bunu erkek arkadaşıma söylemem lazım herşeyi bırakıp gitmem lazım)
Acaba tekrardan üniversiteyemi başlasam , yoksa evlilik süresini 2-3 sene uzatsam mı
Neolur bana bir akıl verin
Not:Yanlış bir cümle kurduysam şimdiden kusura bakmayın!
Koca her zaman bulunur aşk sevgi ayri mevzu o senin bilecegin iş kendini gelistirebildigin kadar geliştir evlendikten sonra başka ugraslarn sorumluluklarin oluyor ki o zaman kendin icin bisey yapman pek mumkun degil tek basina bi hayat plani yapamoyosun..Büyuklerin her zaman dogruluk payi cok buyuk tecrube onlar yasamiş görmüşler ofa ayri bi konu canm.Merhabalar,
25 yaşındayım, 4 yıllık lisans mezunuyum fakat küçük bir firmada satın alma departmanında çalışıyorum asgari ücret alıyorum.. Çevremde torpille o kadar rahat işlere girmiş insanlar var ki çıldırasım geliyor.
Kendi mesleğimle alakalı ilerleyemiyorum tekrardan üniversiteye hazırlanmak ve okumak zor geliyor.
Hayatımda şuan sevdiğim bir adam var ve evlilik planlıyoruz ve herşeyi beraber yapmaya çalışıyoruz, ikimizde özel sektörde çalışıyoruz oda bende cüzzi maaş alıyoruz. Onu seviyorum güveniyorum.
Bu arada tabi etrafımda ki insanlar annem dahil sevgilinin evi var mı? geçinebilecek misiniz? Evlilik zor, sıkıntı yaşarsın..
Bir nevi bana zengin koca muamelesi yapıyorlar bir yanım o kadar okudun iyi bir iş bulamadın diyor.
Acaba biraz zaman yurtdışına çıksam dil öğrensem mi? Yada öğrenebilecek miyim. (Tabi bunu erkek arkadaşıma söylemem lazım herşeyi bırakıp gitmem lazım)
Acaba tekrardan üniversiteyemi başlasam , yoksa evlilik süresini 2-3 sene uzatsam mı
niye mesleğinde ilerleyemiyosun?meslek nedir?
tekrar üniversite okumak çözüm olacak mı?
torpile vs. e takılma.
heryerde var o.
kpss ye girme şansın yok mu?
Mesleğiniz nedir ? Ve hangi bölümü tekrar dan okumak istiyorsunuz.
Belirtirseniz daha kolay fikir paylaşırız sizinle.
Uluslararası ilişkiler mezunuyum. Üniversite hayatında ingilizce olarak okumadık ve bölümüm 2 dil istiyor en az.
Şuan kafamda sağlık var yada çocuk gelişimi..
85 alınabilir bir puan.Uluslararası ılıskıler mezunuyum.. Atama en az puan 85.. Berki farklı bölüm okursam diye düşündüm.
Kendin çaba göstermezsen kimse sana yardım etmez. 3 çocuk ve yoğun iş tempoda 2. Üniversitemi okuyorum. Tembellik ile yol kat edilmez. Oturduğun yerden kimse sana hazır vermez. Tirnaklarinla kazıda kaziya çıkacaksın. Biraz kendine dön bak. Milletin torpili ile uğraşma. Kendimi daha fazla nasıl gelisiririm diye düşün.Merhabalar,
Siz torpil diyorsunuz onlar tanıdık vasıtasıyla diyor .
Yok mu sizin de hiç tanıdığınız ?
İngilizce öğrenmesi zor olan bir dil değildir. Ben ingilizce yi daha çok "yazarak" öğrendim.
Sizin yerinizde olsam hemen başlardım, şu an yurt dışına çıkacak durumunuz yoksa bir kursa yazılabilirsiniz. Aynı anda kitap satın alıp Temel Bilgiler, Gramer ve Kelime hafizanızı geliştirebilirsiniz.
Uluslararası ilişkiler iş fırsatların çok olduğu bir bölüm diye biliyorum fakat tecrübe ve yabancı dil isteniyor.
Bir arkadaşım uluslararası ilişkiler okudu şimdi de özel bir firmada insan kaynakları departmanında uzman olarak çalışıyor :)
Sağlık sektöründe iş olanakları da çoktur. Lütfen pes etmeyin ve hayallerinizin peşinde gidin.
Size başarılar diliyorum.
85 alınabilir bir puan.
alım oranı mı düşük.?
farklı tercihler yapabiliyomusun peki branşın dışında?
tekrar okumak çok ta cazip bir fikir değil gibi.
mevcut durumunla bişeyler yapmaya çalışman daha doğru.
sonuçta hangi bölümü okursan oku iş garantisi yoktur.
Kendin çaba göstermezsen kimse sana yardım etmez. 3 çocuk ve yoğun iş tempoda 2. Üniversitemi okuyorum. Tembellik ile yol kat edilmez. Oturduğun yerden kimse sana hazır vermez. Tirnaklarinla kazıda kaziya çıkacaksın. Biraz kendine dön bak. Milletin torpili ile uğraşma. Kendimi daha fazla nasıl gelisiririm diye düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?