• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldumm

ambulans çağırmış cunku cıktıgımızda ben bıraz bekledım o eve gelıp arabayı aldı yalınayak ve pıjamalıydım sürekli özür diledi affet dedi ama bişeyle kolay unutulmuyor :KK43:
hani sinir krizi geçirdikten snra hiç bişeyi hatırlamiyordun e hatrlyn işte basbaya

saçmalamayın arkadas dayak yedigini yazmamiş bnm haberim yok hm bn msjımda ole bşy demedim kndn uydrp yorum ypma bide
Bence sen ilk msji bidaha oku açik acik "karsilikli siddete dondu" diye yazmis
Asil sen yarim yamalak okuyup yorum yapma,sirf biseyler yazmak icin yaziyorsunuz,laf nereye gider kime dokunur dusunmeden
Kaldiki arada siddet olmasa bile bir bulasik icin kavga edilmez. hele ki bu yuzden bir kadin kavgayi hakareti hak etmez

ben 1 yillik evliyim arasira oluyo boyle.en baslarda kendimi yipratiyodum agliyodum vs.baktim yok adamin umrunda degil.hicc kaale alip cevap vermedim sonralari. ben sessiz kalina bizimki bildigin kendiyle kavga ediyo:) kendi kendine triplere giriyo evi terkediyo falan.sonra benden halen ses cikmayinca paşa paşa geri donuyo :)
Al bendede okadar.eger hakliysam kesinlikle cvp vermiyorum egosunu tatmin etmesi icin ona firsat vermiyorum:KK53::KK53::KK53:Cok komik oluyo gercekten

canım ya kıyamam sana.. bu erkekler hep mi böyle :( cidden evlilikten korkuyorum artık ... Allah sabır versin.. umarım daha sonra gelip özür diler adam gibi ...

Bence sen ilk msji bidaha oku açik acik "karsilikli siddete dondu" diye yazmis
Asil sen yarim yamalak okuyup yorum yapma,sirf biseyler yazmak icin yaziyorsunuz,laf nereye gider kime dokunur dusunmeden
Kaldiki arada siddet olmasa bile bir bulasik icin kavga edilmez. hele ki bu yuzden bir kadin kavgayi hakareti hak etmez
anlama kabiliyetinize hayran kaldım siddet diyince aklınıza sadece fiziksrl olanimi geliyor bilmiyorsan açiklym sana siddetn çesiti vardr fiziksel duygusal vs bnce sen bişeyi bilip sanipta bilmeden yorum yapma umarım açiklayıcı olabilmişimdr yada umarım anlayablmişindr zannetyrm ama

j552876"]anlama kabiliyetinize hayran kaldım siddet diyince aklınıza sadece fiziksrl olanimi geliyor bilmiyorsan açiklym sana siddetn çesiti vardr fiziksel duygusal vs bnce sen bişeyi bilip sanipta bilmeden yorum yapma umarım açiklayıcı olabilmişimdr yada umarım anlayablmişindr zannetyrm ama[/QUOTE]
Kavga buyudu siddete donustuyu nasilda dayak anlamisim yaaa
Acaba anlama kabiliyetim mi yuksek?
Ama senin bu aciklayici msjlarin beni nasil aydinlatiyor bir bilsen ışıl ışıl yapiyor.kaldiki bulasik icin kimseye siddetin hic bir turlusu uygulanamaz
Bide kib.ile sanada biseyleri anlatabilirler

anlama kabiliyetinize hayran kaldım siddet diyince aklınıza sadece fiziksrl olanimi geliyor bilmiyorsan açiklym sana siddetn çesiti vardr fiziksel duygusal vs bnce sen bişeyi bilip sanipta bilmeden yorum yapma umarım açiklayıcı olabilmişimdr yada umarım anlayablmişindr zannetyrm ama
karşılıklı şiddete döndüyü birbirimize vurma anlamında söyledim ben

sadece derdimi dökmek istedim anlatacak kimsem yok çünkü :KK43:haftaiçi eşime bikaç kere cuma günleri devlet personellerinin çalışmayacagını kendilerinde öyle bişey varmı diye sordum yok biz çalışacaz deyip durdu akşam eve gelirken aradı hazırlan abimler gelıyormus bizde annemlere gidecez dedi(2 saatlik yol) bende yarın işin yokmu dedim tatiliz deyip kapadı,bende bugun temzlik yaptım mutfagı toparlayamadım bır plastik kap 2 tabak bulasık vardı benım oglen yedıklerımın eşim eve geldi su mutfagın haline bak ben sana işmi yap dedim ne zaman ailemin yanına gitmek istesek böylesin derken olay büyüdü kavga başladı ve karşılıklı şiddete döndü,sonra yanıma geldi adam gibi konuşalm dedi yanımdan git seni görmek istemiyorum dedim ondan sonrasını hatırlamıyorum kendime geldiğimde hastanedeydim sinir krizi geçirmişim ve şekerim yükselmiş 1 saat önce eve geldik kendisi uyumaya geçti ben hala aglyorum doktor dilaltı falan vermiş ama hatırlamıyorum hiçbirini şimdi ne eşimi göresim nede ailesinin yanına gidesim var napacagımıda bilmiyorum boğazım düğüm düğüm :KK43:

SUDAN SEBEP
dedikleri bu olsa gerek
anlaşılan ikinizdede proplemleri büyütme kapasitesi var
tek anlayamadığım
karşılıklı şiddet derken ne demek istediğin
birbirinize tekme tokat mı giriştiniz

bu halde kimseye gidip te onlarında huzurunu kaçırmayın

Kavganin da çeşitleri var değil mi fiziksel kavga psikolojik kavga duygusal kavga gibi. :p

Back
X