- 23 Haziran 2014
- 1.304
- 2.307
- 88
- Konu Sahibi kakarakubara
-
bu olayı hiç unutamam ve kendimi nasıl toparlayacm bilmiyorum şuan tek istediğim ailemin yanına gitmek açıkcası
o bagırıken ben sustum salona gittim yanıma geldi bgırmaya devam etti bende susamadım bana hakaretlere baslayıca :/Yok hemen pes etmeyin gitmek falan son çare. Orası sizin eviniz kocaniz madem ilk defa el kaldırmış kaç yılın hatırına ona şans verin ama bu yaptigina bin pişman olsun.ciddi olduğunuzu ikinciyi affetmeyeceginizi anlasın ve korksun.bir de madem kocaniz genelde öfkeli bir adam böyle durumlarda bir miktar susun ve uzaklaşın. Bırakın öfkesini kendi yaşasın.
galiba uyand veya aglıyor veya üşüdü burun çekip duuryor gidip o burnunu koparasım var !!!Bu erkeklerin Anneme gidelim lafida cekilmiyor , gidecekse defolsun kendi gitsin madem...
Bide utanmadan onca olandan sonra uyuyor hayret birsey..ne dusuncesiz bu erkek milleti ya dunya unurlarinda degil..
ambulans çağırmış cunku cıktıgımızda ben bıraz bekledım o eve gelıp arabayı aldı yalınayak ve pıjamalıydım sürekli özür diledi affet dedi ama bişeyle kolay unutulmuyorHastaneye nasıl götürmüş sizi? orada kendinize gelince nasıl davranıyordu utanmış ve pişman olmuş gibi mi?
ambulans çağırmış cunku cıktıgımızda ben bıraz bekledım o eve gelıp arabayı aldı yalınayak ve pıjamalıydım sürekli özür diledi affet dedi ama bişeyle kolay unutulmuyor
galiba uyand veya aglıyor veya üşüdü burun çekip duuryor gidip o burnunu koparasım var !!!
ambulans çağırmış cunku cıktıgımızda ben bıraz bekledım o eve gelıp arabayı aldı yalınayak ve pıjamalıydım sürekli özür diledi affet dedi ama bişeyle kolay unutulmuyor
Bence sen simdi bu ekrani kapat birde buraya yazdigini gorurse tekrar kavga cikar.galiba uyand veya aglıyor veya üşüdü burun çekip duuryor gidip o burnunu koparasım var !!!
daha büyük sorunlarımız oldu her defasında önerilerime red cevabı geldi gene gelecegınden soylemeneın bile anlamı yok :SO kadar affet dedikten sonra gidip yatması da bir garip.. Çok pişman olabilir ama bu olayı bence doktora gitmek için kullanabilirsiniz. Öfke sorunu olduğuna kendi de kanaat getirir belki.
öküz uyuyormus cünkü bildiğin horluyor şuan !!!Aglamiyordur , erkeklerin huyudur o tartismadan sonra burun cekme felan hicc takma onu sennn.
ay işte bunu yapamıyorum hemen gülerim ben suratım asık hiç gezemem nasıl olacak bilmorumunutma zaten tatlım ama hırsta alma o ezikliği ona hissettir dicem ama horlaya horlaya adam nede ezik hisseder orası mechul
aradaki mesafeyi koru hemen gülme konuşma bekle sesiz kadından korkar erkekler acaba kafasından ne geçiyo diye
öküz uyuyormus cünkü bildiğin horluyor şuan !!!
galatasaray maçı dışında hiç maçlara bakmaz kendisi....Halbuki maç da var bugün normalde de izlemiyor mu yoksa size karşı kendini ezik göstermek pişman ve üzgün göstermek için mi erkenden gidip yattı?
Böyle gidip yatana da ayrı ayar oluyorum.
ay işte bunu yapamıyorum hemen gülerim ben suratım asık hiç gezemem nasıl olacak bilmorum
orası öyle ama yapım gereği gerçi böyle bi durumda yüzüne bakıp gülmek ben aptalım gel birdaha tokat at demek gibi olur !!!öğrenceksin mecbursun eğer gülerde alttan alırsan dik durmazda eğilirsen prim verirsin buda erkeklerin en sevdiği şey çocuk gibi şımarmak ne yaparsam yapayım seviyo ki demektir...
ben 1 yillik evliyim arasira oluyo boyle.en baslarda kendimi yipratiyodum agliyodum vs.baktim yok adamin umrunda degil.hicc kaale alip cevap vermedim sonralari. ben sessiz kalina bizimki bildigin kendiyle kavga ediyo:) kendi kendine triplere giriyo evi terkediyo falan.sonra benden halen ses cikmayinca paşa paşa geri donuyo :)K
kesinlikle arkadaşım ve o zaman olaylar bu şekilde de büyümüyor hatta bazen öyle saçmalıyorlar ki kavganın sonu komediye bağlıyor bizde çok olmuştu eskiden. Artık o samimiyet kalmadığı için şimdi tek ben gülüyorum öbür odada :)
saçmalamayın arkadas dayak yedigini yazmamiş bnm haberim yok hm bn msjımda ole bşy demedim kndn uydrp yorum ypma bidenasil yani yaaaa bulasik yikanmadi diye dayak mi atilmali?bunu onayliyormusunuz?
Eger oyleyse esiniz sizi iyi hizaya getirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?