• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldumm

annesine gitmekmi istemediniz?
hayır normalde bugun gidilecekti dün akşam abisiyle plan değişmiş bende bugun gidilecek diye temizlik ediyodum eve gelmeden 5 dk önce gidiyruz dedi eve geldıgınde mutfakta dagınık olunca ve yemek yıyelım cıkalım deyınce gitmek istemıyosun dıye olay buyduu

:KK62:Allahim her evde mi var bu annemlere gidicez muhabbeti.daha hiç annemlere gidicez diye kavga çıkaran kadın duymadım. Gitsek suç, gitmesek suç napicak bu kadın milleti...

devletin olaya el atması lazım. annesiz yaşayamayan erkekleri evlendirmemeliler. kan testi yapmakla bitmiyor. psikolojik bir sürü test uygulamaları lazım. hepimiz annemizi seviyoruz ama bazı erkekler hala annelerinin rahminde.

devletin olaya el atması lazım. annesiz yaşayamayan erkekleri evlendirmemeliler. kan testi yapmakla bitmiyor. psikolojik bir sürü test uygulamaları lazım. hepimiz annemizi seviyoruz ama bazı erkekler hala annelerinin rahminde.
Bütün erkekler öyle göbek bağlarını kesemiyorlar bir türlü biz de tekke gibi kv ye uğramadan asla şehir dışına gitmeyiz aynı mahalledeyiz çocuktan dolayı her gün görüyorum ama yok şehir dışına çıkarken tekke gibi uğramadan çıkamayız ya zaten öncesinde vedalaşıyoruz bence siz o hiç evde yokmuş gibi davranın madem kv deniz anlayışlı bayramda ararsınız niye gelmediniz derse anlatırsınız bırakın annesine o hesap versin

Son düzenleme:
iyimisin bugün biraz daha? yasadiklarini sana nasil unutturur bilmem ama hem affet beni diyor hemde özürmü bekliyor - ilginc.

duvar,kapı,cam falan sildim onlarıda yıakrım dedim hiç sorun etmezdi normalde ama ben gitmeyelim demedim kendisine yemekten sonra cıkalım hazırlanım dedim bahane buluosun diye cam masaya yumrukları attı sonra karşılıklı bagırmaya basladık

Kimseye kocan da dahil olmak üzere bir şey açıklamak zorunda değilsin. O seni bir zahmet adam yerine koyup tatil olduklarını son saniyede söylemeseydi, o da birazcık bu işi bu raddeye getirmeseydi. Sen sakinleşmeye çalış lütfen. Canın ne istiyorsa da onu yap. Dil altı hapı almışsın. Bunun daha üstü var mı? Seni senden başka kimse umursuyor mu? O zaman önceliğin kendin olsun. Kendine ne iyi gelecekse onu yap.

Back
X