- Konu Sahibi kakarakubara
Bu yoruma cevap vermenize bile gerek yok bence. Belli ki arkadas bunu yazarken kendinde degildi. Ya da bonzai icmis.2 tabak bu kadar sorun olurmu hiçmi bulaşık bırakmıyosunuz evinizde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yoruma cevap vermenize bile gerek yok bence. Belli ki arkadas bunu yazarken kendinde degildi. Ya da bonzai icmis.2 tabak bu kadar sorun olurmu hiçmi bulaşık bırakmıyosunuz evinizde?
hayır normalde bugun gidilecekti dün akşam abisiyle plan değişmiş bende bugun gidilecek diye temizlik ediyodum eve gelmeden 5 dk önce gidiyruz dedi eve geldıgınde mutfakta dagınık olunca ve yemek yıyelım cıkalım deyınce gitmek istemıyosun dıye olay buyduuannesine gitmekmi istemediniz?
Allahim her evde mi var bu annemlere gidicez muhabbeti.daha hiç annemlere gidicez diye kavga çıkaran kadın duymadım. Gitsek suç, gitmesek suç napicak bu kadın milleti...
Bütün erkekler öyle göbek bağlarını kesemiyorlar bir türlü biz de tekke gibi kv ye uğramadan asla şehir dışına gitmeyiz aynı mahalledeyiz çocuktan dolayı her gün görüyorum ama yok şehir dışına çıkarken tekke gibi uğramadan çıkamayız ya zaten öncesinde vedalaşıyoruz bence siz o hiç evde yokmuş gibi davranın madem kv deniz anlayışlı bayramda ararsınız niye gelmediniz derse anlatırsınız bırakın annesine o hesap versindevletin olaya el atması lazım. annesiz yaşayamayan erkekleri evlendirmemeliler. kan testi yapmakla bitmiyor. psikolojik bir sürü test uygulamaları lazım. hepimiz annemizi seviyoruz ama bazı erkekler hala annelerinin rahminde.
24 saat düşünüp bu cevabı bulabilmekte bir yetenek tabi seviyeli...seviyesiz senin basına demeyecgm eminimki bu vaziyetinle basına gelmiştir konuyu dogru durust okumadan yorum ypma
bulaşık için kavga mı olurmus sizde bunu haklı görmüssünüzoglenin bulaşigini akşama bırakırsanız eşinizde bunu der snrada sonuç bu olur ...
otur yemeğini ye valla kendi gitsin bunlara ne yapsan yaranamassınbilmiyorum benden özür bekliyor kendisi hala yataktan çıkmadı ve akşamdan beri çok acız ikimizde bilmiorum ne olacak
hıı 24 saat sana ne yazsam diye duşundum24 saat düşünüp bu cevabı bulabilmekte bir yetenek tabi seviyeli...
bakıyorumda bonzayi filan ii aklına geliyor kullanmişlıgın var heralde hamile birine bu yorumu yapacak kadar duşuksun işteBu yoruma cevap vermenize bile gerek yok bence. Belli ki arkadas bunu yazarken kendinde degildi. Ya da bonzai icmis.
He geldin mi sen tamam dagiliyoruz...hıı 24 saat sana ne yazsam diye duşundum![]()
duvar,kapı,cam falan sildim onlarıda yıakrım dedim hiç sorun etmezdi normalde ama ben gitmeyelim demedim kendisine yemekten sonra cıkalım hazırlanım dedim bahane buluosun diye cam masaya yumrukları attı sonra karşılıklı bagırmaya basladık
hahah buna senmi karar veriyosun bnce sen hmn dagıl bidahada gelmeHe geldin mi sen tamam dagiliyoruz...
Tamam gittim aman sıçrama...hahah buna senmi karar veriyosun bnce sen hmn dagıl bidahada gelme
hala burdasın gttim diyonda hadi hadi sıçraTamam gittim aman sıçrama...
kiblesene ne munasebet ne biçim konusuyo bı hanıma yakışmıoTamam gittim aman sıçrama...
Kadının derdi başka sizinki başka çözümünüz ya da teselli edecek sözünüz yoksa yazmamızın anlamı yok yanlış alıntılamışım bu arada öbür arkadaşa yazacaktım pardonHe geldin mi sen tamam dagiliyoruz...
Kadının derdi başka sizinki başka bence en azından teselli etmeliyiz onu da yapamıyorsak boşuba yazmanın mantığı yok bencehala burdasın gttim diyonda hadi hadi sıçra