- Emoji Skoru
- 306
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Hayallperesttt
-
Abla okurken sende annemi gördüm asla yalnız değilsin değersiz hissetmen o kadar normalkii bu süreçte ama değilsin kendine sürekli bunu hatırlat insanlar çok değişik kimin ne yapacağı belli olmuyor hemen zaten kimseyle yakın olma asla unutma bir çok kadın yaşadığını yaşıyor benjm annemde bunları hiç hak etmeyen bir kadındı gel Gorki hizmetci olarak görülene kadar şaka gibi geliyor ama babam bayram sofrasinda ayağıyla iteklemis o çok içine oturmuş aldatılmış kaç kez hiç haberimiz yok biz şuan biraz toparladık yeni yeni düzenimiz oturdu sunu bilki seninkide geçici bir süreç umarım en az hasarla atlatırsın kendine güçlü olduğunu hatırlat ve yoluna devam et Allah yardımcın olsun6 ay önce boşandığımı çoğu üye biliyordur. Farklı bir şehire geldim çalışıyorum ama hiç arkadaş edinemedim(yakın) çalıştığım yerdeki kişilerin yaş ortalaması yüksek ondan dolayı kendimi yapayalnız hissediyorum burda. Sanki bu şekilde yalnız ve mutsuz geçip gidecek hayatım. İstenmeyen ve sevilmeyen bir kadın olmayı da aşamıyorum ben bu kadar kötü biri miydim, mücadele etmekten, güçlü durmaya çalışmaktan, çalışmaktan başka çaremin olmayışından her şeyden çok yoruldum sizce ben nerde yanlış yapıyorum?
6 ay önce boşandığımı çoğu üye biliyordur. Farklı bir şehire geldim çalışıyorum ama hiç arkadaş edinemedim(yakın) çalıştığım yerdeki kişilerin yaş ortalaması yüksek ondan dolayı kendimi yapayalnız hissediyorum burda. Sanki bu şekilde yalnız ve mutsuz geçip gidecek hayatım. İstenmeyen ve sevilmeyen bir kadın olmayı da aşamıyorum ben bu kadar kötü biri miydim, mücadele etmekten, güçlü durmaya çalışmaktan, çalışmaktan başka çaremin olmayışından her şeyden çok yoruldum sizce ben nerde yanlış yapıyorum?
Eski eşimin söylemleri. Kendisi ayrılmak istedi, soğutmuşum kendimden.Yanlış yapmıyorsunuz. Farklı bir şehire gitmissiniz zamanla arkadaş edinirsiniz. Acele etmeyin. İstenmeyen ve sevilmeyen kadın olduğunuzu size düşündüren nedir?
Eski eşimin söylemleri. Kendisi ayrılmak istedi, soğutmuşum kendimden.
Çok zorlanıyorum. Kendimi kandırılmış, hiç sevilmemiş hissediyorum, çok üzülüyorumYanlış yaptığınız bir şey yok. Yeni boşanmış ve sıfırdan hayat kuran birinin kendini toparlama çabasını gördüm sizde. Bu bir süreç ve yorulmanız çok doğal. Zaman her şeyi hafifletecek, bitirecek. Hayatınızın ipleri kendi elinizde ve güneşiniz sonunda doğacak.
Haklısınız onun için şehir değiştirdim 1 yıl sonra tekrar tayin isteyip başka bir şehire gelmek zorunda kaldım yaşadıklarım bana ağır geliyorAman eski eşi sallayın gitsin ya. Adı üstünde eski. Soguyacagi varmis. Geçinmeye gönlü olmayan bahane bulur. Onun dedikleri sizi etkilemesin. Sizin değerinizi bir başkası belirlemez.
Haklısınız onun için şehir değiştirdim 1 yıl sonra tekrar tayin isteyip başka bir şehire gelmek zorunda kaldım yaşadıklarım bana ağır geliyor
Başka seçeneğim yoktu eski çalıştığım yere gelmek zorundaydım.Farklı ve küçük bir şehirde görev yapan bir çok kişinin yaşadığı sorunları yaşıyorsunuz. Sizin yanlış yapmanızla alakası yok. Tek yanlışınız sosyal olmayan bir şehire gitmeniz olmuş.
Başka seçeneğim yoktu eski çalıştığım yere gelmek zorundaydım.
Peki sizce burdaki tek hatalı ben miyim. 10 ay bu kararı vermek için yeterli bir süre mi? Bu durumdan kendimi suçlayıp duruyorum.Önünüze bakin ve hazir hayatinizda biri yokken eger cinsel probleminizi cozmediyseniz cozun mutlaka. Eski konunuzu gordum. Bunun sevilmemekle alakasi yok.
Sizin yazdığınız uzun yazının faydası oldu gerçeklerle yüzleşmeme vesile oldunuz. Konu eski eşim değil artık konu iyileşmeye çalışıyorumİçim şişti. Aylardır aynı cümleler. Psikologun fayda etmemiş yenisini dene.
istenmeyen sevilmeyen nedir? O kim oluyormuş ya? Elin dengesizi için kendinize böyle şeyler söylemeyin.6 ay önce boşandığımı çoğu üye biliyordur. Farklı bir şehire geldim çalışıyorum ama hiç arkadaş edinemedim(yakın) çalıştığım yerdeki kişilerin yaş ortalaması yüksek ondan dolayı kendimi yapayalnız hissediyorum burda. Sanki bu şekilde yalnız ve mutsuz geçip gidecek hayatım. İstenmeyen ve sevilmeyen bir kadın olmayı da aşamıyorum ben bu kadar kötü biri miydim, mücadele etmekten, güçlü durmaya çalışmaktan, çalışmaktan başka çaremin olmayışından her şeyden çok yoruldum sizce ben nerde yanlış yapıyorum?
Klişe ama doğru; sadece zaman verin kendinize.Sizin yazdığınız uzun yazının faydası oldu gerçeklerle yüzleşmeme vesile oldunuz. Konu eski eşim değil artık konu iyileşmeye çalışıyorum