Yorulmak..

Hayallperesttt

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
306
Puanlar
18
6 ay önce boşandığımı çoğu üye biliyordur. Farklı bir şehire geldim çalışıyorum ama hiç arkadaş edinemedim(yakın) çalıştığım yerdeki kişilerin yaş ortalaması yüksek ondan dolayı kendimi yapayalnız hissediyorum burda. Sanki bu şekilde yalnız ve mutsuz geçip gidecek hayatım. İstenmeyen ve sevilmeyen bir kadın olmayı da aşamıyorum ben bu kadar kötü biri miydim, mücadele etmekten, güçlü durmaya çalışmaktan, çalışmaktan başka çaremin olmayışından her şeyden çok yoruldum sizce ben nerde yanlış yapıyorum?

Abla okurken sende annemi gördüm asla yalnız değilsin değersiz hissetmen o kadar normalkii bu süreçte ama değilsin kendine sürekli bunu hatırlat insanlar çok değişik kimin ne yapacağı belli olmuyor hemen zaten kimseyle yakın olma asla unutma bir çok kadın yaşadığını yaşıyor benjm annemde bunları hiç hak etmeyen bir kadındı gel Gorki hizmetci olarak görülene kadar şaka gibi geliyor ama babam bayram sofrasinda ayağıyla iteklemis o çok içine oturmuş aldatılmış kaç kez hiç haberimiz yok biz şuan biraz toparladık yeni yeni düzenimiz oturdu sunu bilki seninkide geçici bir süreç umarım en az hasarla atlatırsın kendine güçlü olduğunu hatırlat ve yoluna devam et Allah yardımcın olsun

Yanlış yapmıyorsunuz. Farklı bir şehire gitmissiniz zamanla arkadaş edinirsiniz. Acele etmeyin. İstenmeyen ve sevilmeyen kadın olduğunuzu size düşündüren nedir?

Yanlış yaptığınız bir şey yok. Yeni boşanmış ve sıfırdan hayat kuran birinin kendini toparlama çabasını gördüm sizde. Bu bir süreç ve yorulmanız çok doğal. Zaman her şeyi hafifletecek, bitirecek. Hayatınızın ipleri kendi elinizde ve güneşiniz sonunda doğacak.

Eski eşimin söylemleri. Kendisi ayrılmak istedi, soğutmuşum kendimden.

Aman eski eşi sallayın gitsin ya. Adı üstünde eski. Soguyacagi varmis. Geçinmeye gönlü olmayan bahane bulur. Onun dedikleri sizi etkilemesin. Sizin değerinizi bir başkası belirlemez.

Çok zorlanıyorum. Kendimi kandırılmış, hiç sevilmemiş hissediyorum, çok üzülüyorum

Aman eski eşi sallayın gitsin ya. Adı üstünde eski. Soguyacagi varmis. Geçinmeye gönlü olmayan bahane bulur. Onun dedikleri sizi etkilemesin. Sizin değerinizi bir başkası belirlemez.
Haklısınız onun için şehir değiştirdim 1 yıl sonra tekrar tayin isteyip başka bir şehire gelmek zorunda kaldım yaşadıklarım bana ağır geliyor

Farklı ve küçük bir şehirde görev yapan bir çok kişinin yaşadığı sorunları yaşıyorsunuz. Sizin yanlış yapmanızla alakası yok. Tek yanlışınız sosyal olmayan bir şehire gitmeniz olmuş.

Haklısınız onun için şehir değiştirdim 1 yıl sonra tekrar tayin isteyip başka bir şehire gelmek zorunda kaldım yaşadıklarım bana ağır geliyor

Eski konunuza baktım bu adam için değil üzülmek sadaka falan verin. Anlıyorum yeni bosanmissiniz ve olayın sıcaklığı ile farkedemiyorsunuz belki ama gerçekten kurtulmussunuz. Bu adamın söylemleri sizi asla etkilemesin.

Başka seçeneğim yoktu eski çalıştığım yere gelmek zorundaydım.

Başka seçeneğim yoktu eski çalıştığım yere gelmek zorundaydım.

Anladım. Fakat kendinizi zorlamayın, biraz salın kendinizi. Bir şeyleri zorlayarak olmaz. Sevilmeye layık değilim diye de düşünme kimler kimler seviliyor şaşırırsınız. Bazı şeyler sizinle ilgili değildir bunu öğrenin.

Önünüze bakin ve hazir hayatinizda biri yokken eger cinsel probleminizi cozmediyseniz cozun mutlaka. Eski konunuzu gordum. Bunun sevilmemekle alakasi yok.

Önünüze bakin ve hazir hayatinizda biri yokken eger cinsel probleminizi cozmediyseniz cozun mutlaka. Eski konunuzu gordum. Bunun sevilmemekle alakasi yok.
Peki sizce burdaki tek hatalı ben miyim. 10 ay bu kararı vermek için yeterli bir süre mi? Bu durumdan kendimi suçlayıp duruyorum.

istenmeyen sevilmeyen nedir? O kim oluyormuş ya? Elin dengesizi için kendinize böyle şeyler söylemeyin.

Sizin yazdığınız uzun yazının faydası oldu gerçeklerle yüzleşmeme vesile oldunuz. Konu eski eşim değil artık konu iyileşmeye çalışıyorum
Klişe ama doğru; sadece zaman verin kendinize.
Ve bence şehir/iş değişikliği yapın imkanınız varsa

`