Yorulmak..

Evet öyle,Şehir değişikliği yapamam zaten yeni geldim buraya tayin hakkım yok
Memursunuz o zaman? Ne güzel imkanlarınız olur o halde. Tatile çıkın tek başınıza da olsa. Öyle iyi gelir ki.

Peki sizce burdaki tek hatalı ben miyim. 10 ay bu kararı vermek için yeterli bir süre mi? Bu durumdan kendimi suçlayıp duruyorum.

10 ay bu durumu cozmemek icin evet çok fazla. Birlesme olsa bile sirf oldu diye birden harika bi cinsellige de gecis olmuyor zaten gozlemledigim kadariyla insanda istek birakmaz yani karsi taraf icin de duygusal ve fiziksel yükü fazla bir durum.

Aylarca yillarca kocam beni bekledi diyene de ben inanmam ya adamin libido yoktur cinsellik olmasa aramaz ya da arada disarda hallediyordur. Budur yani olayi.

Ben evlendigim sevdigim kisiyle ormal bir cinsellik yaşamak isterim aylarca boyle seylerle ugrasmak yaşamak istemezdim. Cinsellik gibi dogal ve guzel bir seyi bu şekilde deneyimlemek ya da deneyimleyememek istenecek bksey degil.

Bunu ben istemedim böyle bir şeyle karşılaşmayı ne kadar düşünsem aklıma gelmezdi,kendiside çok deneyimsizdi bu şekilde olmasında onunda çok büyük bir payı var. Belki de o sebep oldu böyle olmasına. Bende yaşadım aynı şeyleri ben istemez miydim düzgün bir evliliğim olsun. Zaten bende boşanmak istediğinde engel olmadım ona herkes gibi o da sağlıklı bir cinsel hayatı hak ediyor diye düşündüm. Sadece çabalamadan bu kararı verdi bende bunu hak etmedim

Ne olmuş ne olmuş? Şu eski konulara bakmayı bir türlü beceremiyorum.söyle ya da lütfen.

İnsan kendi öz değerini başkasının ona biçtiği değerle biçmemeli. O kim ki bok torbası. Onu kim sevmiş de beğenmiş. Önemsiz geri zekalı belki de iktidarsız beceriksiz mal biri beni istemedi diye hayata küsmem. Aksine sadaka veririm. Evde kandil simidi yaptırıp iş yerinde dağıtır şükrederim böyle bir maldan kurtulduğum için. İnsan kendi değerini kendi belirler. Malın teki beni sevmedi diye değersiz hissetmem. Aksine o mal değersiz. Aklı olsa beni kaçırmazdı.

Bir sal artık git ye iç gez seviş

Hayat prensibi olarak ille de yasitlarinizla mi arkadas oluyorsunuz? Yasi sizden buyuk yada
Kucuk de olsa kafa yapinizin uydugi yada uyabilecegini dusundugunuz kisilerle yakinlasabilirsiniz

Hayat prensibi olarak ille de yasitlarinizla mi arkadas oluyorsunuz? Yasi sizden buyuk yada
Kucuk de olsa kafa yapinizin uydugi yada uyabilecegini dusundugunuz kisilerle yakinlasabilirsiniz
Hayır tabi böyle bir prensibim yok ama sonuçta evli çocukları olan kişiler çoğu, iş ortamı dışında görüşebilmek pek mümkün olmuyor.

Yani herkes sevilmeyi hak eder o da sevilmiştir konu bazı şeyleri kabullenebilmek dediğiniz gibi beni benimseyememiş bağlanamamış bunları anladım. Önce kendimi sevmeliyim ve değer vermeliyim. Sağolun

`