Yorum bekliyorum lütfen!!

kendı hayatım akendı aıleme bakıyorum zaten:)
eve gidip de bunları dusunmuyorum, çalışıyorum işim gücüm var
konusu olun ca ister istemez aklıma gelıyor ve burada yorum yapıyorum
yoksa bunları dillendırmıyorum bıle
sadece burada paylasıyorum :)

gecmıs olsun

o zaman aileniz elinden geleni yapar gerisini de kardeşiniz ve kız kredi çekip evlendikten sonra öder.. 2500 tl çok az bir maaş..ve kardeşleri var.. onlarda haklı .. sizde takı yapmaz eşya yaparsınız çok çok

Evet öyle
ben de bunun farkındayım .
Benim abimde senin kardeşin gibi
Ben aman bana ne abim de o kadar salak olmasaydı diyorum, annemlere
Ah anne vah anne sorma diye beraber içlenmiyorum valla
Ben eşimin ailesine ve kendi aileme eşitim
Mesela anneler gününde bile eşit bişeyler baktım, bakarım
Vicdanım sonsuz rahat
Gerisi beni ilgilendirmez, o abimle yengemin sorunu bana ne

benim eşim de benım kardeşim gbi
maaşını alır direkt bana verir
primlerini aldıgında zarfı acmadan bana verır
evı ben gecındırırım benım de maasım var
ama ben bunu kullanmam , en kötü geleceğimiz için kenara para koyarım .
tatıle gııdyorsak mesela 6 saatlık yol dıyelım eşimin de yoruldugunu düşünürüm ver bıraz da ben kullanayım derım
ama bizimki facede bır de resım paylasır
arabanın ön konsolu ile selfi yapar ohhhhh ben hep yatış,hep yatışşş falan yazar, yanda da kardesım dıreksıyonda.

ohhh sunroofumuz da var falan yazar.

herkes de bana der ki, o resım neydı oyle yaaa resmen arabayı cekmıs, arabanın donanımını çekmiş vs
ben utanırım kızın yaptıklarından.
kahvaltı sofrası kurar kız.engeles chedar diye peynırın resmını ceker
aksam sofra kursa şarabın markasını yazar .
görgüsüzlük hazımsızlık son safhada

ben bunlara deli oluyorum , neyse

Kesinlikle kazançlar birarada ortak hesapta toplanmalı
Giderler beraber yapılmalı alınacaklar alınmalı ikisinin bilgisi dahilinde olması gerekiyor.
Evlilikte başına buyruk ne erkek ne kadın olmamalı bu bir kopukluktur bana göre ve saçma geliyor

sonunda benı anlayan biri cıktı

Tamamen görgüsüzlük ya
Zaten şu sosyal medya olmasaydı ne olacaktı bu insanlara hayret ediyorum.
Kendilerini bu şekilde tatmin ediyorlar yada maalesef sonradan görme grubuna giriyorlar

Tamamen görgüsüzlük ya
Zaten şu sosyal medya olmasaydı ne olacaktı bu insanlara hayret ediyorum.
Kendilerini bu şekilde tatmin ediyorlar yada maalesef sonradan görme grubuna giriyorlar
Evet anlatmak ıstediğim bu biraz da.

Pfff bu mantiktan nefret ediyorum airketmi kuruyorsunuzda herkes ortak alsin mantigi tasiyirsunuz.
Yuva kuruluyir herkesin gucu neye yeterse onu alir.
2500 maas 3 cocuk tan bahsediliyor su zamanda ay sonunu iyi getiriyorlar ustunede cocuk okutuyorlar.
Baslamadan kotu olmayi dogru bulmuyorum daha basindan bu kadar mudahil olmaniz hic dogru degil...

Sizin gelin hala yurtdisi tatillerine et partilerine kumara dvm ediyormu
Konunuzu biliyorum.
Donusunboylemiolacakti gorumceyi buldum.kos
Ama durum sizinki gibi degil.skzinkinde gelini 7 ceddini kardesiniz besliyordu.burada durum cok farkli

Konunuzu biliyorum.
Ama durum sizinki gibi degil.skzinkinde gelini 7 ceddini kardesiniz besliyordu.burada durum cok farkli
Evet ediyor , kumar oynuyor diye hiç belirtmedim ama diğerleri devam

Evet ediyor , kumar oynuyor diye hiç belirtmedim ama diğerleri devam
Yoo kumar oynuyor demiatiniz diger konunuzda.
Hatta sizide cok elestirmislerdi oysa ben hepimiz gorumceyiz diye pankart acip sizi hakli bulmustunsonra kodesi boylamistim
Suan geri dindunuzmu sirkete en son ayrilmisyiniz.
Ama buradki konu sizinkinden farkli.sizinkiler tum surale para tirtikliyirdu burada ailenin durumu yok kiN parasini yiyelim demiyor aile kendinjz karsilarin maaraflari diyor

evet döndüm işime kardeşim benden özür diledi
evet farklı biraz ama bu durumu kullanalar cok ben onu kastettim.

evet döndüm işime kardeşim benden özür diledi
evet farklı biraz ama bu durumu kullanalar cok ben onu kastettim.
Kulanan vardir mutlaka sizin isten cikisniz sebebini gelin ogrendimi ina yansidimi sirketin gidisati.
Yalniz iki arada dedikoduyu sikistirdim

Konunuzu biliyorum.

Bence diger gelinin ailesinun et partisinden 3 ay falan kissalar cok rahat dugun yapikacak

Bence diger gelinin ailesinun et partisinden 3 ay falan kissalar cok rahat dugun yapikacak
Ki konuyu yanlis anladin.bu konuda kizn ailesi dugune masraf yapcak paramiz yok dior kizda unv mezunu.gorumcede onlari elestiriyor.
Konuya yorum yaparken konumun icine ettiniz diyen gorumceye rastladimm

konuyu doğru anladıysam eğer,
kızın ailesi biz kız okuttuk deyip düğüne yardımcı olmuyor. siz de erkek okuttuk deyip düğünden elinizi ayağınızı çekin. bu düğün olayı ya birlikte olur ya olmaz. kardeşinle kız kredi çekip kendileri evlensin. çeyrek altın takıp evinize dönün. yapılması gereken budur

Bence bu konulara fazla mudahil olmamaniz en dogrusu cunku her anne baba imkan sahibi olamiyor yada her anne baba sorumluluk sahibi olamiyor

Gelin hanimda isterdi dort dortluk bi ceyizle gelip gonlunun istedigi gibi evini dosemeyi ama insanin her istedigi yolynda gitmeyebilir

Bakin benimde ablalarim evlendi birakin beyaz esyadir dugun masrafidir babamin aldiklari suan kalem kalem yazabilecek hatirda kalacacak kadar az seylerdi

Allah var enistem problem etmedi ablamda isterdi herseyin en guzelinu almayi en azindan karsi taraf okutmus cocukkarini evlatlarina bir menfaatleri dokunmus benim ablamda tahsilde yoktu bide sikıntısı yetmitor gibi karsi tarafta bunu problem etseydi ne cikar okacakti ki ortwda

Allah var bu konuda karsi tarafta hep anlayisli oldu

Bence konuya hic dusuncelerinizle yaklasmayin hersey disardan gorundugu gibi olmuyor varsayalim ki anne baba soruuluk sahibi degil yapmiyor kizcagiz netsin ki elinden ne gekecek bu yuzden kardesiniz kizi yuzustu mu biraksin yada ki mi vazgeçsin

Ki konuyu yanlis anladin.bu konuda kizn ailesi dugune masraf yapcak paramiz yok dior kizda unv mezunu.gorumcede onlari elestiriyor.
Konuya yorum yaparken konumun icine ettiniz diyen gorumceye rastladimm
Ayyyh o gorumce sandim bugun kafam bi milyon asure kazani gibi ondan yanlis anladim herhalde

Sen böyle görüyorsun ama belki kardeşin iskoliktir. Var böyle adamlar hem de çok. Deli gibi para kazanma hırsı karısına para yettirememekten değil muhtemelen iskolikligindendir.

Kardeşiniz kilo verdikçe aman bu gelin oğluma hiç bakmıyor diyor musunuz acaba onu merak ettim. İçinizden bir kV çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…