yorum sizde...

Ya nasil adam o bide hakliyim diye diretiyor. Benim 2.5 yillik erkek arkadasim daha bana senmi odeyeceksin demedi. Bide siz yolun basindasiniz. Boyle bisey derken utanmasi gerekirdi. Iliski oturduktan sonra kizin odemesi daha normallesiyor. Ama daha ikinci seferde nasil bi yuzsuzluk etmis anlamadim. Ben odemek istersem oderim diretirsem o da. Yoksa bana olse senmi oduycen demez. Zaten ben onun parasi varmi yok mu bilirim. Ama bu durumlar bence iliski oturunca yansitilcak seyler. Ben calismiyorum ogrenciyim. Sevgilim calisiyor cok diretmedikten sonra bana aslA odetmez. Param varmi yok mu sorar. Boyle bir erkek normal degil. Utanmasi gereken birsey ama hala uste cikmaya calisiyor. Bencede okusun ve yuzunu kizartsin bu konu. Hadi biz kiziz seni tutuyoruz. Erkek arkadasima anlattim bu konunu yok artik daha neler nasil bi terbiyesizlik o ya dedi. Oyle adamdan hic bir halt olmaz dedi. Insallah biraz utanir.

cimri erkeklerden nefret ediyorum ayrıca patavatsız ne dediğini bilmiyor bu ilişkiden hayır gelmez

Sana bu kafayla yaşamda bol şans dilerim. Sana kuruş hakkı geçmemiş erkek (Hakkın geçmesi olarak değerlendiriyorsun ya), her hesap geldiğinde çat diye hesabı ödemeye atıldığın erkek, günün birinde kız arkadaşının elini bile cebine attırmadığında kafanı çoook taşlara vurursun. Erkeğin işine gelir tabii senin bakış açındaki bir insan, "Aa ne güzel lan, hem taş gibi kızla havamı basıyorum, hem de askerlik arkadaşım gibi ortak ödüyoruz, daha ne olsun" der. Takılır seninle gittiği yere kadar. Sonra çok daha dişlisini bulur onun bir dediği iki edilmez, sana da bakakalmak düşer :))

Ne demek yahu her şey ortak olmalı bilmem ne? Benim aylık kuaför masrafım ne kadar biliyor musun sen? Ben o kadar süsleneceğim, paşamız gelecek 6 aydır giydiği kot pantolonuyla, ortak ödeyeceğim o hesabı? Oldu. Paran yoksa koluna takıp hava basacağın bir sevgilin de olamaz, git evinde otur. Yok öyle bir dünya...

Son düzenleme:

walla canım adı farklı bişeyde olabilir yani bana muhammet ali dedi ama ben bilemem yalan söyleyip söylmediğini belki de takma ad kullanıyor. devam etse idi ilişkimiz bir şekilde araştırırdım ama daha 2. haftadan bitince araştıramadım.

şunu biliyorum ..bir erkeğe bu konuda ne kadar yüz verirsen o kadar saçmalıyor.....o yüzden hep bir kadın gibi davranmak gerek onlar bundan anlıyor....değerini sadece sen biçersin

Okudu mu burayi ?

mailine link attım bu sabah henüz ses seda yok. okumuştur belkide burada ki yorumları görünce artık bişey diyecek yüzü kalmamıştır. burdan sesleneyim bari gördün mü anormal hasta kimmiş, ayrıca misafirliğide öğren herkese ben misafirim deme yazık sana. yüzde yüz okumuştur burayı eminim hele sesi çıkmadığına göre kesin okudu.

Soranlara da "bastirdim parasini taktim koluma" desin o zaman. Baskasi adina utanmak bu olsa gerek.

Linki göndermen çok iyi olmuş :)
Gariplik sende değil de onda, herhalde uzayda falan yaşadığını sanıyor arkadaş :)
Valla ilginç biriymiş

Böyle bir erkekimsinin, hiç bir kadının hayatına bulaşmaması dileğiyle...Umarım hayatına bekar devam eder...

Böyle bir fütursuzdan kurtulduğunuz için şükredin...Kurtulmadıysanız da tez vakitte kurtulun...

Kabalıktan daha öte bir kelime varsa bence erkek arkadaşı adayın tam ona uygun.
Sevgili iken 7 sene Ankara İstanbul arası mekik okuyan eşim çok yüksek bir gelire sahip olmamasına rahmen bir gün dahi bana hesap ödetmedi.
Önemli bir şey mi bence evet.
Çok ''ben ödeyeyim'' diye mızmızlandığım oldu ama ''sana lazım olur yolda izde eve dönerken, harcama paranı'' dedi hep ki kendisi aslında yabancı bir şehirde.
Ne zaman yanına gitsem ziyarete uçak biletim, otel rezervasyonu herşeyim hazırdı.Aramızda paranın lafı geçmedi hiç.
Bir Kere ''yanında bozuk var mı aşkım bozamıyor adam parayı'' dedi o zaman verdim ondada montumun cebine bütün parayı koymuş ben farketmeden...
Bence bu karşındakini düşünmektir,sahiplenmektir dışardaki arkadaşlarımızdan sevgililerimizi,nişanlılarımızı ya da eşlerimizi ayıran şey onlara karşı böyle ufak hesaplar yapmamamızdır.

Bu şekilde bir tabir kullanmayı böyle bir ima ya da davranışını hissetsem bile sanırım şuanda yanımda mışıl mışıl uyuyor olamazdı.Cimrilikde değil bence bu 5 tl lik cimrilik olmaz kabalık,hatta başka bir şey. Durun bir öpücem kocişimi

cok sekersiniz

herşey bir yana da daha ikinci buluşmanızda bu muhabbetlere girmesi,
Kendini bulunmaz Hint kumaşı sanması son derece itici.
Mesele bir çay parasından çok fazlası bana göre.
Son derece itici adamın tavırları.

afedersin de canım tam biz "kazma"ya denk gelmişsin, eğer senin için zor olmayacaksa yol vermeni öneririm. yoksa biraz zaman sonra bırak çay parasını yol parasını cep harçlığını da verirsin

pamuklara sarın walla kocanızı ne güzel ya bakın biz nelerle uğraşıyoruz...

Maşallahhhh ayy Allahım biz bekarlarada böyle düşünceli abilerimizin bi kaç yaş ufak versiyonundan nasip etsin (Amin)

afedersin de canım tam biz "kazma"ya denk gelmişsin, eğer senin için zor olmayacaksa yol vermeni öneririm. yoksa biraz zaman sonra bırak çay parasını yol parasını cep harçlığını da verirsin

yok canım ne afedersini az bile söylediniz walla ben neler sayıyorum zaten. yol verdim affedilecek bir tarafı yok ki yaptığı terbiyesizliğin nerden tutsan elinde kalır.

yok canım ne afedersini az bile söylediniz walla ben neler sayıyorum zaten. yol verdim affedilecek bir tarafı yok ki yaptığı terbiyesizliğin nerden tutsan elinde kalır.

en güzelini yapmışsın tatlım o zmn yani dangaloza bak pis tıfıl terbiyesiz herşey ya herşey yürüsün gitsin

en güzelini yapmışsın tatlım o zmn yani dangaloza bak pis tıfıl terbiyesiz herşey ya herşey yürüsün gitsin

karşımdaki insan genç olabilir yaşlı olabilir, yakışıklı olabilir çirkin olabilir, zeki olabilir aptal olabilir, ama asla öküz olmaz. sen mi ödeyeceksin demek öküzlüktür. kendini yetiştirmesi lazım. misafire davranmayı biliyor ama bayana davranmayı bilmiyor. 5 tl ile kendini kullanılıyor hissetti aptal işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…