yorum sizde...

Soranlara da "bastirdim parasini taktim koluma" desin o zaman. Baskasi adina utanmak bu olsa gerek.

Kendini meta olarak görmek senin problemin. Senden borç isteyen, yanına rahat rahat parasız pulsuz gelen, sana hakkı geçmesin diye çırpınan bir erkek müsveddesine umut bağlamak da senin tercihin.

bencede tam aptalmış. bunca zamandır bi çok öküzle tanışmışlığım var çok şükür ama hiç böylesine denk gelmemiştim daha kaç türü var acaba bunların

yol ver o erkek müsveddesine,illaki karşına adam gibi adamlar da çıkar

bu ne saçmalıktır ya.. zaten daha yeni başlamş bence hiç bağlanmadan bırak bu çocuğuu.. çok çrkin ya. bnmde olmştu böle birisi ben ertesi güne kestim tüm bağlarımı. onun üzerine biriyle tnştm ki şuan nişanlım:) ben vericem diye ısrar etsem bilee terslerdi beni... bazen tamam ver dedi çıkarırdım cüzdanı neyi veriyorsun ben ödedm derdi :) wcye giderken ödyeip glrdi hep. şuan nişanlyıız mesela , ikimisde çlşyorz maddi skntmz var biraz hala o öder :) yani tabviki burda konu para diiL ama nebiliyim erkrk dediğinde biraz erkekliğini bilmeli yaaa, o şeklde davranan erkek bana asalak gibi geliyor:) nebiliyim yanmda erkek gibi hissetmiorum , ha ama şöle bi durum oLur parası yoktur rica etmiştir çekinerek ona lafım olmaz

zaten bütün düşündüklerim söylenmiş ama bu adama hayret ettiğimi söylemedende geçemıycem ben sordum benı haklı gördüler sende bır sor bakalım ne dıycekler de ve bitir bence

Yapacağım şey ayrılmak olurdu tabi öncesinde
ben de tekirdağa giderdim ben geldim 1 hafta kadar burda kalıcam biraz gezelim tozalım hep sen mi geleceksin bana güzel bi otel ayarla malum misafirinim masrafları ben ödeyecek değilim

eşimle flört dönemimizde bırakın bana ödetmeyi ben ödemeye çalışınca çok kızardı ve bende çalışmıyorum...

bu erkekler ne sanıyo ki her kız karşısındakini mi kullanıyor belki sen diyecektin ki zamanla dur bari çayı ben ödeyeyim ona fırsat bırakmamış gösterivermiş içindeki öküzü...

evlerden uzak böylesi

ayneeennn .. ay utanması lazım yaa bide maddi drumuda iyiymiş yani

size şöyle bir örnek vereyim. Bunu birebir kuzenim yaşadı!

kuzenim kendi ayakları üstünde duran işi gücü yerınde parası cebinde kendi parasıyla aldıgı arabası olan kimseye muhtaç olmayan bir kız.

biri ile tanışmaya yemeğe gidiyor. çocuk kalkarken adisyonu almıyor (kuzenimde çok uyanıktır.) bi çocuga bakıyor bi adisyona bakıyor çocukta buna bakıyor neyse kuzeim adisyonu alıyor çocuk almayınca. kasaya gidiyor, kasiyer soruyor siz mi ödicesiniz kuzenımle çocuk yanyana duruyor. kuzenimde adam benim,tabiki ben ödicem diyor. çocuğa kal geliyor. yanyana duran adama el sallıyor hadi sana gülegüle diyor. kuzenim hesbı ödüyor.çocuk daha ayıkamamışken. hadi sana eyvallah diyor. :)

birebir yaşanmış gerçek bir hikayedir :) umarım ders almışsındır.

Canım bence bu arkadaşa kızma. Hatta teşekkür et. Ilk tanismanizda karakterini belli etmiş. Sen de erkenden anlayıp büyük bir hatanın eşiğinden dondugun icin şükür et.

hahay helal olsunnn vallaa

pintilikte son nokta bu olsa gerek...dua edin ilk içtiğiniz çayın parasını geri istememiş

Canım bence bu arkadaşa kızma. Hatta teşekkür et. Ilk tanismanizda karakterini belli etmiş. Sen de erkenden anlayıp büyük bir hatanın eşiğinden dondugun icin şükür et.

yarın çiçek göndermeyi düşünüyorum zaten. karakterini hemen belli eden saygıdeğer karaktersiz sana çok tşk ederim dicem. uzamadan bitti sağolsun walla şükrediyorum zaten ya severim böyle en başta kendini belli eden erkekleri.

Bence hiç bir eylemde bulunma bırak kendi dünyasında onu.

valla çok iyi bir işi olmasa bile iki çay parasını veremiyor mu? küçümsediğimden değil amele bile bunu laf etmez.. yeter ki cömert ve iyi niyetli olsun..

ben eşimle çıktığımızda ödemek isterdim.. hep erkek ödeyecek diye dbişey yok ama bunu dile getirmesi çirkin olmuş

nasıl bir kendine güvendir 'kime sorarsan sor, ben haklıyım' lafı :)
bence yol yakınken uzak durun.. evlenseniz ev eşyasından tutun da ev masraflarına kadar laf edecek bir adam bence..

pintilikte son nokta bu olsa gerek...dua edin ilk içtiğiniz çayın parasını geri istememiş

hahaha. ilkinde de o istanbula gelmişti o zaman bişey demedi demek ki bir sen bir ben mantığı ile hareket etmiş. sırayla gidecektik galiba:) tam bana geldi sıra olay patladı

Bence hiç bir eylemde bulunma bırak kendi dünyasında onu.

ya doğru söylüyorsunuz da hırsım geçmedi bir türlü iyice yerin dibine sokasım war. çiçek göndereyim içine önceki buluşmamızın çay parasını birde bir paket çay göndereyim diyorum yanında bide görgü kurallarını anlatan bir kitap. masa da rezil oldum ama cidden o yüzden çok incildim hırsımı alamıyorum bir türlü. yanımda sadece yol parası var demeye mecbur etti beni ben çok utandım yerin dibine girdim o da girsin. tamam bencede her zaman erkek ödememeli ama dedim ki ilk buluşmalarda erkek öder ben ödemeye kalksamda ayıp olur deyip sadece yol parası ile çıktım gittim.

öyle dedi herkese sor dedi herkes beni haklı görecek çünkü ben misafirim dedi. babana sor dedi baban beni haklı görecek hatta sana kızcak dedi güler misin ağlar mısın ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…