yorum sizde...

o şahıs sadece bunu değil başka şeyleri de kabul etmez o ışığı gördüm ben onda
evlerden uzak böyle arkadaşlar ben olsam araya epey mesafe koyardım

cok merak ettim yahu.bu bahsedilen iki kişiii aynı kişi mii
burdan bize de söylein neler oluyooorrr :26:

Yoo bence erkek ödememeli, resmi eşi hariç kimse bir kadının masrafını yüklenmek zorunda değil. Kaldı ki bayanlar bil artık eşlerine yük olmak istemiyorlar, zamane kadını erkeklerden daha gururlu hale gelmeye başladı. Sevgili, nişanlı vs meselesine gelince erkek hesap ödemeli mantığıyla bakarsak o hesabı ödeyen erkeğin üzerinizde hak iddia edebilecek cibilliyetsizlerden çıkma ihtimalin de kabul etmiş oluruz.

Ha hesabı erkek ödemeli mantığına karşı olduğum kadar bir tarafın çıkıp da "sen ödeyeceksin değil mi?" diye pazarlığa tutuşmasını çok çirkin buluyorum, böyle para hesabı yapmak çok ucuz bir davranış. Evet adam misafir olduğu için hesabı senin ödeyerek bir jest yapmanı bekleyebilir, ama yapmazsan da yapmazsın yani. Adamda senedin yok. O da kendi parasını öder kalkar, sen de kendi paranı.

Nasıl mantıkdır bu acaba ? Hayır üslup çok yanlış bir kere zorla mı geldin misafirliğe der bırakırım masada hesabımı öder çeker giderim mantıklı açıklamasını yapacak.

Yuh, densize bak. Ne büyük meseleymiş 5 onun için, bu kadar yaygara koparıyor. Birine bir şey ısmarlamak jesttir, iyiliktir. Kimseyi "baya iyilik yapacak mısın?", ya da "yapmalısın" diye zora tutamaz kimse. Karşındaki ödememişse hesabı kendi payını öder kalkarsın. "Niye benim paramı ödemiyorsun?"diye sorun çıkartıp ağlanmanın gereği yok.

bu okuduklarımın şaka olduğunu düşünmek istiyorum ne acayippppp insanlar var yaa canım yeni olduğundan dolayı rahat konuşuorum lütfen onunla bidaha görüşmeeee ((

Nasıl mantıkdır bu acaba ? Hayır üslup çok yanlış bir kere zorla mı geldin misafirliğe der bırakırım masada hesabımı öder çeker giderim mantıklı açıklamasını yapacak.
misafir değil di ki aslında zaten istanbulda işi vardı öğle arası görüştüm yemek arasında misafir sıfatı bile taşımıyor aslında

yaaa çok iyi niyetliymiş birde yani niyetine bakan yok zaten uslübuna bakıyorum ben terbiyesiz işde.

bu okuduklarımın şaka olduğunu düşünmek istiyorum ne acayippppp insanlar var yaa canım yeni olduğundan dolayı rahat konuşuorum lütfen onunla bidaha görüşmeeee ((

maalesef gerçek insan yani buda. yok görüşmüyorum görüşürmüyüm ya büç kuruşun hesabını yapan insanın yanında rahat olamam ki.

erkeğin cimrisi ve görgüsüzlüğü de hiç tahammül edilmez ya ah ah nerde o centilmen erkek konu sahibi arkadaşım, erkek arkadaşınızın tutumu hiç hoş değil, 5 tl lafını mı yapıyor, böyleleriyle hayat çekilmez ya...Birde zengin-miş, insanın gönlü cömert, zengin olsun..

sen de ödeyebilirdin bence.illa o ödemeli demiyorum.sen benim misafirimsin ben ödüycem deyip ödeyebilirdin de ama kalkarken hesabı sen mi ödeyeceksin demesi şaka gibi.bir de uzatıyor.çok görgüsüz ve garip biriymiş.zaten devam etmem diyorsun ,uzak dur bence de.tamam sen haklısın borcum neyse ödeyeyim yalnız bir daha görüşmeyelim de gitsin.

tam ruh hastası!kişilik bozukluğu var bunda.biliyorum ben böyle tipleri.bundan ne köy olur ne kasaba.eziyet bile eder valla sana.Allah seni korumuş.ilk dakikada göstermiş nasıl biri olduğunu.

hadi ya ciddimisin cnm adı muhammet ali soyisminide özelden verebilirim adı muhammet ali aynı kişimi 34 yaşında dediğim gibi. orta boylu, kahve gözlü, ee biraz beyaz saçlı zayıf.

yok canım o değil o zaman. adı farklı benim tanıdığım kişinin. fiziksel özellikleride tutmadı. aynı kişi olmamasına sevindim çünkü bahsettiğim adam evli. kadınlara çok düşkün biridir. seni kandırıyo olabilir diye korktum. ne insanlar var okuyoruz burada. bir an uyarma gereği hissettim. boşuna telaşa verdim seni kusura bakma. ama bu kadar benzerlik olamaz ya:)

ben de bi yorum yapıyım durumunla ilgili o zaman:) yaptığı gerçekten çok terbiyesizce..ne ben hayatımda birine, en yakın arkadaşlarıma bile, sorabildim sen mi ödeyeceksin hesabı diye ne de bana soran oldu.. kaldı ki karşındaki bayan...anında senin tepki vermen çok güzel olmuş...ama bence bu onunla görüşmeyi kesmene neden olacak kadar büyük bir olay değil...bunun dışında çok büyük kusurları yoksa, iyi anlaşıyosanız, aranızda da bi uyum tutturmuşsanız okadar kolay kesip atma..tabi önce hatasını kabul etmesi lazım. bence zaten seninle gerçekten ilgileniyosa böyle bi sebepten inat edip aranızın soğumasına izin vermez ve özür diler zaten. tabi yine senin bileceğin iş canım :)

ben sana bişey diyeyim mi?sen bunu nereden tanıdın?bu sakın üçkağıtçı,düzenbazın birisi olmasın.?belki bir işi gücü bile yoktur.emin misin?belki adı bile sahtedir...

koşarak uzaklaş bu cimriden daha şimdiden böyle hesaplara giriyorsa ondan hayır gelmez....

öyle demedim ama gel bir gün sana çay ısmarlıyım patlayana kadar iç dedim. hatta bir çay ocağını Kapatıyım senin için, çay ocağı köpeğin olsun dedim.

Haklısın ;ama sen de az değilmişsin ceyren..Bunu asla bir daha unutmaz ;bir daha da bu hatayı kimseye yapmaz:)Adama hayatının dersini vermişsin:)

Herkes cesaret edemez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…