ya inanın bende şok oldum. duygusal birlikteliklerde erkek öder hesabı tabi her zaman olmaz bu ama yine de çoğu zaman erkek öder. misafirim ben deyince acaba ben misafire davranmayı mı bilmiyorum dedim kendi kendime. ya ben olsam kızcağız işsiz çalışmıyor bunu sorarken cebinde para varmıdır acaba diye düşünürüm ki bunu da söyledi kendisine ve bana dediki bir çay parası sonuçta nasıl olmaz ki dedi.
cok merak ettim yahu.bu bahsedilen iki kişiii aynı kişi mii
burdan bize de söylein neler oluyooorrr :26:
ama kendini çok normal görüp beni anormal görüyor psikoloğa git sen sorunlusun dedi bana ya haksız olduğunu kabul ettirmeye çalışıyorum. görüşmücem bi daha zaten görüşülür mü böyle bir insanla zaten. hem suçlu hem güçlü.
biri ile tanıştım daha çok yeni. düşünün ki ben istanbulda yaşıyorum oda tekirdağda. ve her hafta istanbula iş güç dolayısıyla gelen biri. ben onun yanına gitmiyorum işi oldukça istanbula geliyor o esnada da görüşmüş oluyoruz. bir kafede çay içiyoruz. henüz uzun zaman geçiremedik. ikinci buluşmamız yine istanbulda yine bir kafeye gittik çay içtik biraz oturduk hadi kalkalım dedi tam kalkıyorduk hesabı sen mi ödeyeceksin dedi. ben bu sözü çok kabaca buldum. kendisine söyledim önemli olan çay parası değil netice de 5 tl bişey fakat kalkıpta böyle bir şey söylemen bana son derece kaba geldi dedim. oda diyorki ben istanbulda misafirim dolayısıyla ev sahibi olan misafirini ağırlar yani hesabı sen ödemelisin o yüzden öyle söyledim dedi. şunu da belirtmek istiyorum çalışmıyorum işsizim kendisi ise çok iyi bir işte çalışıyor maddi durumu da çok çok iyi. o kendini çok haklı görüyor ben saçmalıyormuşum istersen herkese sor herkes beni haklı görecektir dedi bende size soruyorum onu da haklı görebilirsiniz beni de hepsine eyvallah. herkese soracağım peki dedim o yüzden soruyorum. şimdi bunları bana yorumlar mısınız????? söylediği sözde hiç bir kabalık yokmuş sizcede yok mu???
misafir değil di ki aslında zaten istanbulda işi vardı öğle arası görüştüm yemek arasında misafir sıfatı bile taşımıyor aslındaNasıl mantıkdır bu acaba ? Hayır üslup çok yanlış bir kere zorla mı geldin misafirliğe der bırakırım masada hesabımı öder çeker giderim mantıklı açıklamasını yapacak.
Yuh, densize bak. Ne büyük meseleymiş 5 onun için, bu kadar yaygara koparıyor. Birine bir şey ısmarlamak jesttir, iyiliktir. Kimseyi "baya iyilik yapacak mısın?", ya da "yapmalısın" diye zora tutamaz kimse. Karşındaki ödememişse hesabı kendi payını öder kalkarsın. "Niye benim paramı ödemiyorsun?"diye sorun çıkartıp ağlanmanın gereği yok.
bu okuduklarımın şaka olduğunu düşünmek istiyorumne acayippppp insanlar var yaa canım yeni olduğundan dolayı rahat konuşuorum lütfen onunla bidaha görüşmeeee ((
konuşmuyorum zaten uğraşmıcam adam kendini haklı görüyor. bide bana sen evlenemezsin bu kafa ile diyor kapıyı koyarmış beni evleneceim kişi. o benim için bulunmaz bir nimetmiş fakat 5 tl yüzünden kaybediyormuşum.
hadi ya ciddimisin cnm adı muhammet ali soyisminide özelden verebilirim adı muhammet ali aynı kişimi 34 yaşında dediğim gibi. orta boylu, kahve gözlü, ee biraz beyaz saçlı zayıf.
öyle demedim ama gel bir gün sana çay ısmarlıyım patlayana kadar iç dedim. hatta bir çay ocağını Kapatıyım senin için, çay ocağı köpeğin olsun dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?