hahahaha vallah hossun yemek kredısı falanda al yakında hedıyede ıster bu kesın.batarsın alımallahtabi ya ben hiç tekirdağa gitmem ki hep o gelcek ee misafir olcak her zaman ve hesabı ben ödeyeceğim hep onun mantığı ile. benim iş bulmam lazım o zaman hatta çay kredisi alayım ben en iyisi.
işte bende ki de huy illa haksız olduğunu kabul ettirmem lazım tabi haksız ise.Bir de hakaret ediyorBen olsam selam bile vermem.
nerden buldun canım bunu sen ormandan mı kaçmış?
çok çok kaba odun resmen salla gitsin
ama kendini çok normal görüp beni anormal görüyor psikoloğa git sen sorunlusun dedi bana ya haksız olduğunu kabul ettirmeye çalışıyorum. görüşmücem bi daha zaten görüşülür mü böyle bir insanla zaten. hem suçlu hem güçlü.
canım kaç kurtul ya
belli bir s,stem oturtmak için bile ilişkinin başlaması ve zaman geçmesi gerekir bu da konuşarak olmaz zaten öyle gelişir. altı üstü çay içmişsin
bi de hem suçlu hem güçlü.bi tane çarpacan...ya canım yolun başındasın.neler var neler..bunlara prim vermemek lazım.kendisi sorunlu onun, yansıtma yapıyor.şimdilerde yüzsüz erkek çok.dedim ya haklılığını ispat etmeye çalışman da yersiz.bırak ne hali varsa görsün.de yalnız işimiz zor.bu modellerden çok var.ALLAH iyiyle karşılaştırsın bizleri..
canım çocuk kesin hesabı bana yıkıyor mantığıyla hareket ediyor o devam etsin böyle davranmaya daha çok ilişkisi başlamadan biter. sanki sen ondan faydalanmaya mı çalışıyorsun hesap ödemek istemiyorsa buluşmasın. sanki sen tüm gün ona para harcattın da o da dayanamadı artık terbiyesizlik ya
Cok itici bir teklif, senmi benmi?:sbiri ile tanıştım daha çok yeni. düşünün ki ben istanbulda yaşıyorum oda tekirdağda. ve her hafta istanbula iş güç dolayısıyla gelen biri. ben onun yanına gitmiyorum işi oldukça istanbula geliyor o esnada da görüşmüş oluyoruz. bir kafede çay içiyoruz. henüz uzun zaman geçiremedik. ikinci buluşmamız yine istanbulda yine bir kafeye gittik çay içtik biraz oturduk hadi kalkalım dedi tam kalkıyorduk hesabı sen mi ödeyeceksin dedi. ben bu sözü çok kabaca buldum. kendisine söyledim önemli olan çay parası değil netice de 5 tl bişey fakat kalkıpta böyle bir şey söylemen bana son derece kaba geldi dedim. oda diyorki ben istanbulda misafirim dolayısıyla ev sahibi olan misafirini ağırlar yani hesabı sen ödemelisin o yüzden öyle söyledim dedi. şunu da belirtmek istiyorum çalışmıyorum işsizim kendisi ise çok iyi bir işte çalışıyor maddi durumu da çok çok iyi. o kendini çok haklı görüyor ben saçmalıyormuşum istersen herkese sor herkes beni haklı görecektir dedi bende size soruyorum onu da haklı görebilirsiniz beni de hepsine eyvallah. herkese soracağım peki dedim o yüzden soruyorum. şimdi bunları bana yorumlar mısınız????? söylediği sözde hiç bir kabalık yokmuş sizcede yok mu???
Cok itici bir teklif, senmi benmi?:s
Hele daha 2 çi görüşmenizde böyle bir şey sormazsi hiç zekice değil.
ogrenci olsaydiniz, ikinizde işsiz olsaydınız yarı, yarıya yap derdim, ama o teklif ve ısrarda bayan tarafından gelmeli.
bu durunda hemen yüzüne vurmanız ve cazaretinize hayran kaldım! Afferim sana
ya erkekleri yiyen bir bayan olsam ilk buluşmamızda yemeğe götürmek istedi kabul etmedim. kafede ben çay içtim not fiyatı sadece1.5 oda nescafe içti. bir kaç bardak çay içti. utandım sadece bir bardak çay içebildim way ben böyle olduğum halde kalkıp bir adam sanki kendisini yemeye çalışıyormuşum gibi böyle dedi ya çok zoruma gitti. ne kızlar görüm ben ya pedini erkek arkadaşına aldıran hatta elli kuruşluk peçeteyi bile erkek arkadaşına aldıran o tarz bayanlara gelince en cömert insanlar bana gelince üç kuruşun hesabını yaparlar. tabi yediriyorlar kendilerini salaklar bana gelince akıllanıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?