yorum sizde...

tabi ya ben hiç tekirdağa gitmem ki hep o gelcek ee misafir olcak her zaman ve hesabı ben ödeyeceğim hep onun mantığı ile. benim iş bulmam lazım o zaman hatta çay kredisi alayım ben en iyisi.
hahahaha vallah hossun yemek kredısı falanda al yakında hedıyede ıster bu kesın.batarsın alımallah

canım kaç kurtul ya

belli bir s,stem oturtmak için bile ilişkinin başlaması ve zaman geçmesi gerekir bu da konuşarak olmaz zaten öyle gelişir. altı üstü çay içmişsin

Bir de hakaret ediyor Ben olsam selam bile vermem.
işte bende ki de huy illa haksız olduğunu kabul ettirmem lazım tabi haksız ise.
nerden buldun canım bunu sen ormandan mı kaçmış?
çok çok kaba odun resmen salla gitsin

walla bende anlamadım nerden nasıl bulduğumu. altından son model araba elinde son model telefon kalkmış bana 5 tl yi sen mi ödeyeceksin diyor. para pul önemli değilde sorulurmu böyle bişey yaa.

bi de hem suçlu hem güçlü.bi tane çarpacan...ya canım yolun başındasın.neler var neler..bunlara prim vermemek lazım.kendisi sorunlu onun, yansıtma yapıyor.şimdilerde yüzsüz erkek çok.dedim ya haklılığını ispat etmeye çalışman da yersiz.bırak ne hali varsa görsün.de yalnız işimiz zor.bu modellerden çok var.ALLAH iyiyle karşılaştırsın bizleri..

canım kaç kurtul ya

belli bir s,stem oturtmak için bile ilişkinin başlaması ve zaman geçmesi gerekir bu da konuşarak olmaz zaten öyle gelişir. altı üstü çay içmişsin

yaaa bide ben bir bardak çay içtim kendi 3 bardak çay içti artı birde su içti. bileydim böyle yapacağını çay felan içmezdim ya masada ki kırıntıları toplar yerdim. bide 3 bardak içti çayı bana girdi para para önemli değil ama dediğim gibi çalışmıyorum ben şu an. erkek ödetmez mantığı ile hareket ederek sadece yol parası vardı yanımda bilsem annemin iş yerine uğrar para alırdım ne bileyim rezil edeceğini.

Sorması yanlış işte, sen ben ödeyim diye teklif etsen de tamam dese ayrı. Ama kendisi sormuş. Ben soramam şahsen sevgilime bile sen mi ödeyeceksin diye. Önce elimi çantama atarım, karşımdan gelecek tepkiye göre öderim veya ödemem. Ama sorulmaz yani yanlış bence.

canım çocuk kesin hesabı bana yıkıyor mantığıyla hareket ediyor o devam etsin böyle davranmaya daha çok ilişkisi başlamadan biter. sanki sen ondan faydalanmaya mı çalışıyorsun hesap ödemek istemiyorsa buluşmasın. sanki sen tüm gün ona para harcattın da o da dayanamadı artık terbiyesizlik ya

ya geçtim kız arkadaşlığı erkek arkadşlığı felan çalışmayan birine çay ısmarlamşın çok mu ya sevap olur işte.

aslında genelde bu mantık doğrudur; misafirin eli cebine attırılmaz.
misafirdir.. senin için gelmiştir vs..

hani o mantığı doğru buluyorum, bende elimden geldiğince misafirim olan insanlara hesap ödetmem...

fakat tabi ki bunu da ben misafirim sen öde gibi söylemek ne derece doğrudur? işte tartışılır...
arada belli bir samimiyet olsa neyse ama ilk zamanlarda birbirini yeni tanıyan iki insan arasında hiç hoş durmamış.

zaten hesap konularında çıkan sorunlar hep bana itici gelmiştir..
al şu 10 lirayı da kapa o çeneni diyesim gelir..

...
sevgililiğin ilk zamanlarında ki bu tanıma aşamasında size kendini çok iyi tanıtmış kızmamak lazım aslında

saçmalamış..bazen böyle arızalar çıkıyor...bende böyle birine rastlamıştım.yeni tanışmıştık ikimizinde ortak arkadaşı olan bir tanıdığımızın çay bahçesine gitmiştim çay içiyordum o da geldi.oturduk kalkarken verecekmisin çayın parasını benmi vereyim demişti.şaşkınlıktan baktım kaldım beklemiyordum çünkü.zaten o son görüşmemiz oldu.

bence de çok kaba birde işsizmişsiniz biliyomuş bunu tam öküzmüş

ya erkekleri yiyen bir bayan olsam ilk buluşmamızda yemeğe götürmek istedi kabul etmedim. kafede ben çay içtim not fiyatı sadece1.5 oda nescafe içti. bir kaç bardak çay içti. utandım sadece bir bardak çay içebildim way ben böyle olduğum halde kalkıp bir adam sanki kendisini yemeye çalışıyormuşum gibi böyle dedi ya çok zoruma gitti. ne kızlar görüm ben ya pedini erkek arkadaşına aldıran hatta elli kuruşluk peçeteyi bile erkek arkadaşına aldıran o tarz bayanlara gelince en cömert insanlar bana gelince üç kuruşun hesabını yaparlar. tabi yediriyorlar kendilerini salaklar bana gelince akıllanıyorlar..

çok kabaca ki söylenmemesi gerek.. düşünmemesi bile gerekiyor

ayrıca senin çalışmadığını biliyor ve kendisi çalışıyor..

halada kendini haklı görüyor..

pek sonunuz olamaz yani bunlar belirti ileriki hallerini de kafanda canlandırırsan hiç uğraşma bence değmez

Cok itici bir teklif, senmi benmi?:s
Hele daha 2 çi görüşmenizde böyle bir şey sormazsi hiç zekice değil.
ogrenci olsaydiniz, ikinizde işsiz olsaydınız yarı, yarıya yap derdim, ama o teklif ve ısrarda bayan tarafından gelmeli.

bu durunda hemen yüzüne vurmanız ve cazaretinize hayran kaldım! Afferim sana

Son düzenleyen: Moderatör:

tşk ederim söyledim walla hemen tutamam ben içimde. kabalığını anlasın istedim ama ben sorunlu çıktım onun gözünde.

kesinlikle haklısın.katılıyorum.ama bunun yaptığı tam öküzlük,terbiyesizlik,görgüsüzlük,ve de vicdansızlık hatta.o bu kafayla daha çooook bulur kendine bi sevgili.

canım bız eşimle evlenmeden önce ben ankaradaydım ıstanbuldan gunu bırlık gelırdı yer içer gezerdık..

ilişkımız oturduktan sonra bı sefer yemek yıycez dedımkı canım ben ödeyeceksek yıyelım yok o zaman yemıyelım ya sagol dedı.. benım yanımda elını cebıne atamazsın ben neyım burda dedı ben yemem o yemegı dedı

senın hanzoya dıyecek tek kelıme bulamıyorum ılk defa böyle bısey duydum yemın ederım..

benden yasca kucuksundur muhtemelen ablamcım bır daha görüşme bu adamla 34 yasına gelmıs görgüsüz cımrı nın tekı..

senın yerınde olsam bı konuyu uzatmaz bı daha cevap vermez görüşmezdım

Konu sahibi arkadaşım....yüzsüz heryerde yüzsüzdür nedenini niçinini düşünme vaktine yazık......adam açık açık sõylemiş işte benimle görüşmek istiyorsan masraflar sana ait diye.......daha nesini düşünüyorsun ona neyi ispatlayacaksın.......benim eşimde miras kalana kadar bana bakarsın diyenlerden.......evlensen ne olacak işin yoksa boşan dur......ağzının payını ver ve numarasını sil derim

Böylelerine halk dilinde bir şey diyorlar ama burada söylenmiyor işte
Görgüsüzmüş bildiğin
5 tl bile ödemekten acizmiş
Ki işi gücü olmayan bir insana bu denir mi?

İlk defa bir kız arkadaşı oluyor sanırım mazur görmek lazım

Son düzenleme:
ayni olayin benzeri bende de var canim 3 senedir taniyorum sevgilimi
kendisi cok cimri biri bide ben cimri degilim diyor kendisi demiyo tabi bana git öde diye ama ben bisey almaya kalktigimda hemen o ardan kaciyo baska yere gidiyo
ben parasinda degilim ona da ödetmek istemyiorum demiyorum da sen öde simdi
gecen mesela bi cafe ye gittik kahve alcani söyledi tmm dedim ben alirim ona ödetmek istemedim hioc itiraz etmeden gitti oturdu :))
götürdüm kahveleri sonra ictik bitti felan dolastik biraz gine ayni yere oturduk gitti hic bisey söylemedden kendine bitane kahve aldi ben istedgim den degil ama insan bi sorar bisey istyiomussun felan diye istedigimden degil bi sorsaydi gine o bile yok :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…