yorum sizde...

sen haklısın canım, daha oturmuş bir ilişkiniz bile yokken bunun tartışmasını yapmış olmanız çok üzücü,
ortada bir anormallik var,bırak bu adamdan hayır gelmez.

okuyacak kendi dedi zaten herkese soralım ben haklı çıkacağım diye okutacağım yani ama pazar günü okuyabilirmiş yarın okur link atcam okuyacak bakalım.

Şifreni filan verme
Burdakilere cevap verir sen ban yersin sonra

Ziyaretçi olarak girip okuyabilir, sen link ver sadece..

adam kendını haklı goruyormus bırde
ne yaparsan yap degıstıremezsın
en ıyısı gorusme bence tabı...

Şifreni filan verme
Burdakilere cevap verir sen ban yersin sonra

Ziyaretçi olarak girip okuyabilir, sen link ver sadece..

yok yok şifremi felan verirmiyim hiç. aslında bu söylenenlere yorum yapsa güzelde olur du hani ders verirdiniz. ziyaretçi olarak girer okur şifre felan vermem hayatta.

sen haklısın canım, daha oturmuş bir ilişkiniz bile yokken bunun tartışmasını yapmış olmanız çok üzücü,
ortada bir anormallik var,bırak bu adamdan hayır gelmez.

Konunun sayfalarını biraz okudum, konusahibinin arkadaşı okuyacakmış ta problem değil hatta iyi bile olur, eksik yanlarını geliştirmesi açısından.. 34 yaşında 2 üniv. mezunu olup ta nerede ne konuşacağını bilememek..

var böyle terbıyesız kaba erkekler ne yazıkkı. bırdaha gorusme bence .

hemen kac bu adamdan.. kustahlıga bakk cok kaba bı ınsan bence.. once ınsanlıgı ogrenmelı..

sakın bırdaha gorusme bence bu adamla.. ılıskınız olsa bıle evlılıge kadar gelsenız evı ve gelınlıgını bıle sana aldırır yanı o derecede

ya arkadaşlar bu erkeklere ne oldu böyle?al birini vur ötekine..bir kadınla çıkmak,onu sevmek,onunla bir gelecek düşünmek bu kadar ucuz mu oldu artık?hesabı ödemekten ble gocunuyorlar.parası olan da olmayan da ucuza kaçmanın derdinde.ama yatakta en iyi erkek onlar.bu hareketin neresi erkeklik?daha 2.buluşmada 5 tl'nin derdine düşmüş.valla sabah sabah sinirim zıpladı yine...bu adamla bırak görüşmeyi telefon rehberinden adını silmen senin için hayırlı olur sanıyorum.

yok yok şifremi felan verirmiyim hiç. aslında bu söylenenlere yorum yapsa güzelde olur du hani ders verirdiniz. ziyaretçi olarak girer okur şifre felan vermem hayatta.

Bu arada kimliğin deşifre olacak ona karşı.. arada girip senin yazılarına bakabilir... İstersen link de verme sadece cevapları kopyala yapıştır,mail at...
tabi görsün benim için dert değil dersen kendi adıma benim için sorun yok..

5 liranın hesabını yapan erkek küçükken 'büyüyünce' hep olmak istediği ama olamadığıdır.

Sorma...

Günümüzde kadınlar erkekleşiyor diyorlar da erkekler de kadınlaşmaya pek meraklıymış...

Görüşme bence. Para değil mesele dediğin gibi. Bildiğin görgüsüz. Kendisi haklı bile olsa bir insan bunu söylemez, ben misafirim sen ödemelisin falan. Bunu sen düşünemiyor musun? Hem görgüsüz hem görgü dersi vermeye kalkmış.

arkadaşının ürettiği bahane çok saçma ben öyle bir kural hiç duymadım. Bence kendi kafasından ürettiği birşey. bence o arkadaşını kendi dünyasında bırakmak için çok mantıklı bir neden bu. Bırak bildiği gibi yaşasın. Para muhabbeti yapan erkeklere sinir oluyorum

benım sevgılılık donemımde boyle bısey gormedım.herkes ne guzel soylemıs kac kurtul dıye.ne lınkı allahaskına konusmayın bıle.bu tarz bırıne ne ıspatlamaya calısıyorsunuz kı anlam veremedım.aklın yolu bır ıste cok ıtıcı ve kaba.benım normal arkadaslarım bıle hesap odetmez bana hatta sıkılırım cogu zaman vc bahanesıyle ben oderdım onuda ogrendıler ne zaman gıtmeye kalksam bız goturelım dıyalar yada utku yapma vs vallahı bak cantamı bırakıyorum dıyorum.ayrıca bayagı bır sure hep bu kısı gormeye gelecek sızı ıstanbula sız tekırdaga pek gıdemezsınız hep sız odeyeceksınız yanı.bukadar seye ragmen goruseceksenız aılenıze soyleyın harclıgınızı arttırsın yada ıs bulun basa cıkamazsınız.hep cayda olmaz arada yemegede goturmek lazım degılmı?konusmayın arkadasım bısey ıspatlamayada calısmayın boylesıne.

ama kendini çok normal görüp beni anormal görüyor psikoloğa git sen sorunlusun dedi bana ya haksız olduğunu kabul ettirmeye çalışıyorum. görüşmücem bi daha zaten görüşülür mü böyle bir insanla zaten. hem suçlu hem güçlü.

tabi ya ben hiç tekirdağa gitmem ki hep o gelcek ee misafir olcak her zaman ve hesabı ben ödeyeceğim hep onun mantığı ile. benim iş bulmam lazım o zaman hatta çay kredisi alayım ben en iyisi.

nerden buldun canım bunu sen ormandan mı kaçmış?
çok çok kaba odun resmen salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…