evet. ilerde pişman olabilirsiniz. ,neden bu adamla çay içmeye çıktım ve bu olayı yaşadım diye, ama..
Evet bu ciddi pişmanlık nedeni
Bu arada okudu mu yorumları merak ettim..
okuyacak kendi dedi zaten herkese soralım ben haklı çıkacağım diye okutacağım yani ama pazar günü okuyabilirmiş yarın okur link atcam okuyacak bakalım.
Şifreni filan verme
Burdakilere cevap verir sen ban yersin sonra
Ziyaretçi olarak girip okuyabilir, sen link ver sadece..
sen haklısın canım, daha oturmuş bir ilişkiniz bile yokken bunun tartışmasını yapmış olmanız çok üzücü,
ortada bir anormallik var,bırak bu adamdan hayır gelmez.
biri ile tanıştım daha çok yeni. düşünün ki ben istanbulda yaşıyorum oda tekirdağda. ve her hafta istanbula iş güç dolayısıyla gelen biri. ben onun yanına gitmiyorum işi oldukça istanbula geliyor o esnada da görüşmüş oluyoruz. bir kafede çay içiyoruz. henüz uzun zaman geçiremedik. ikinci buluşmamız yine istanbulda yine bir kafeye gittik çay içtik biraz oturduk hadi kalkalım dedi tam kalkıyorduk hesabı sen mi ödeyeceksin dedi. ben bu sözü çok kabaca buldum. kendisine söyledim önemli olan çay parası değil netice de 5 tl bişey fakat kalkıpta böyle bir şey söylemen bana son derece kaba geldi dedim. oda diyorki ben istanbulda misafirim dolayısıyla ev sahibi olan misafirini ağırlar yani hesabı sen ödemelisin o yüzden öyle söyledim dedi. şunu da belirtmek istiyorum çalışmıyorum işsizim kendisi ise çok iyi bir işte çalışıyor maddi durumu da çok çok iyi. o kendini çok haklı görüyor ben saçmalıyormuşum istersen herkese sor herkes beni haklı görecektir dedi bende size soruyorum onu da haklı görebilirsiniz beni de hepsine eyvallah. herkese soracağım peki dedim o yüzden soruyorum. şimdi bunları bana yorumlar mısınız????? söylediği sözde hiç bir kabalık yokmuş sizcede yok mu???
yok yok şifremi felan verirmiyim hiç. aslında bu söylenenlere yorum yapsa güzelde olur du hani ders verirdiniz. ziyaretçi olarak girer okur şifre felan vermem hayatta.
ya arkadaşlar bu erkeklere ne oldu böyle?al birini vur ötekine..bir kadınla çıkmak,onu sevmek,onunla bir gelecek düşünmek bu kadar ucuz mu oldu artık?hesabı ödemekten ble gocunuyorlar.parası olan da olmayan da ucuza kaçmanın derdinde.ama yatakta en iyi erkek onlar.bu hareketin neresi erkeklik?daha 2.buluşmada 5 tl'nin derdine düşmüş.valla sabah sabah sinirim zıpladı yine...bu adamla bırak görüşmeyi telefon rehberinden adını silmen senin için hayırlı olur sanıyorum.
işde diyor ki ben istanbulda sonuçta misafirim diyor benim arkadaş çevremde bu böyledir diyor. yani birinin yanına gidildiğinde misafir olana asla para ödetilmez diyor. üstelik yemek masasında hiç hesap ödememiş bir arkadaşları varsa o kendsini kötü hissetmesin diye hadi bugün hesabı sen öde diyorlamış. yani onlar aynı dünyada yaşıyorlar ben farklı dünyada yaşıyormuşum olması gereken buymuş. bence çok çok kaba bir tavırdı ama kabul ettiremiyorum.
ya arkadaşlar bu erkeklere ne oldu böyle?al birini vur ötekine..bir kadınla çıkmak,onu sevmek,onunla bir gelecek düşünmek bu kadar ucuz mu oldu artık?hesabı ödemekten ble gocunuyorlar.parası olan da olmayan da ucuza kaçmanın derdinde.ama yatakta en iyi erkek onlar.bu hareketin neresi erkeklik?daha 2.buluşmada 5 tl'nin derdine düşmüş.valla sabah sabah sinirim zıpladı yine...bu adamla bırak görüşmeyi telefon rehberinden adını silmen senin için hayırlı olur sanıyorum.
benım sevgılılık donemımde boyle bısey gormedım.herkes ne guzel soylemıs kac kurtul dıye.ne lınkı allahaskına konusmayın bıle.bu tarz bırıne ne ıspatlamaya calısıyorsunuz kı anlam veremedım.aklın yolu bır ıste cok ıtıcı ve kaba.benım normal arkadaslarım bıle hesap odetmez bana hatta sıkılırım cogu zaman vc bahanesıyle ben oderdım onuda ogrendıler ne zaman gıtmeye kalksam bız goturelım dıyalar yada utku yapma vs vallahı bak cantamı bırakıyorum dıyorum.ayrıca bayagı bır sure hep bu kısı gormeye gelecek sızı ıstanbula sız tekırdaga pek gıdemezsınız hep sız odeyeceksınız yanı.bukadar seye ragmen goruseceksenız aılenıze soyleyın harclıgınızı arttırsın yada ıs bulun basa cıkamazsınız.hep cayda olmaz arada yemegede goturmek lazım degılmı?konusmayın arkadasım bısey ıspatlamayada calısmayın boylesıne.
nerden buldun canım bunu sen ormandan mı kaçmış?biri ile tanıştım daha çok yeni. düşünün ki ben istanbulda yaşıyorum oda tekirdağda. ve her hafta istanbula iş güç dolayısıyla gelen biri. ben onun yanına gitmiyorum işi oldukça istanbula geliyor o esnada da görüşmüş oluyoruz. bir kafede çay içiyoruz. henüz uzun zaman geçiremedik. ikinci buluşmamız yine istanbulda yine bir kafeye gittik çay içtik biraz oturduk hadi kalkalım dedi tam kalkıyorduk hesabı sen mi ödeyeceksin dedi. ben bu sözü çok kabaca buldum. kendisine söyledim önemli olan çay parası değil netice de 5 tl bişey fakat kalkıpta böyle bir şey söylemen bana son derece kaba geldi dedim. oda diyorki ben istanbulda misafirim dolayısıyla ev sahibi olan misafirini ağırlar yani hesabı sen ödemelisin o yüzden öyle söyledim dedi. şunu da belirtmek istiyorum çalışmıyorum işsizim kendisi ise çok iyi bir işte çalışıyor maddi durumu da çok çok iyi. o kendini çok haklı görüyor ben saçmalıyormuşum istersen herkese sor herkes beni haklı görecektir dedi bende size soruyorum onu da haklı görebilirsiniz beni de hepsine eyvallah. herkese soracağım peki dedim o yüzden soruyorum. şimdi bunları bana yorumlar mısınız????? söylediği sözde hiç bir kabalık yokmuş sizcede yok mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?