yoruma ihtiyacim varrr:/

Pitirciyemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
40
15
88
İstanbul
arkadaslar size bi sorum var.. umarim bu sorumu okuyup en kisa zamanda cevap verenler olur. 5 yillik bi evliligim var. 5 yildan sonra ufak bi tartisma sirasinda esiniz size sana güvenmiyorum dese, cünkü sen beni birakip gidersin dese. Ama annemler beni birakmaz dese. Ve sonra bu lafi "saka yaptim" diye size aciklasa. 2 saniye sonra da sana "naz yapiodum" diye aciklasa. bi 2 saniye sonra da "o lafi söledim cünkü senle aramizda kan bagi yok diye söledim sadece" diye aciklama yapsa tepkiniz ne olurdu? düsünceleriniz ve duygulariniz neler olurdu?

Tartışma konunuz neydi?
Kan bağı yok dedikten sonra ateş püskürmeye başlayabilirdim, zamanı gelmiş çünkü o an.

konuştukça batmış bence ben olsam tepkim biraz sert olurdu heralde

kanbağından çokdaha önemli şeyler var bence vefa sevgi gibi kanbağı olup birbirine ne kötülük eden insanlar var

açıklamaları mantıksız sinirle gerçek düşüncelerini söylemiş sonrada kıvırdi bencede..bende kan bagi istiosan akrabalik evliligi yapsaydin dedim:) su anda da hala ben naz yaptim dio..ister inan ister inanma dio..

Kan bağı yok ne ya sacmalamış..İyi madem deyip anasının evine postala aklı başına gelsin..Sinirlenince içini dökmüş toparlayamamış da sıvamış..

Duygu durumum berbat olurdu. Sinirle söylenmiş sonrada bir kılıf bulunamayıp acınılası hale gelmiş bir laf. Çok
agresif davranmadan,tadını çıkararak, itinayla hakkından geliniz. Bir daha diyemesin.

bence aslında şunu demek istemiş:
ilişkiler bitebilir (5 yıllık evlilik de olsa) ama aile ailedir, hele ki birbirlerine bağlı bir ailesi varsa, her zaman onun yanında olurlar, kırılsalar da kırsalar da terk edip gidemezler bir eş-sevgili-partner gibi.

ama sonra
seni kırdığını anlamış
kıvırmaya çalışmış

belki söylediği yer, yordam yanlış, hatta belki dile getirmemek gerekir
ama ben eşinize şu anlamda katılıyorum: aile ailedir, özellikle annelerimiz bizi kaç yaşında olursak olalım sarıp sarmalıyorlar :)

haklısın kan bağımız yok,o zaman sende beni bırakıp gidebilirsin ve seni bırakıp gitmeyeceğimin de garantisi yok,bak bundada haklısın derdim.tam olarak böyle olmasada buna benzer bir konuşma eşimle benim aramdada geçmişti ve cevabım yazdığıma benzer olmuştu.ben hiç takılmadım mesela o konuşmaya,asla vazgeçilemez olduğunu zannetmesin,ne kadar aşık olsam bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…