- Konu Sahibi Pitirciyemek
-
konuştukça batmış bencearkadaslar size bi sorum var.. umarim bu sorumu okuyup en kisa zamanda cevap verenler olur. 5 yillik bi evliligim var. 5 yildan sonra ufak bi tartisma sirasinda esiniz size sana güvenmiyorum dese, cünkü sen beni birakip gidersin dese. Ama annemler beni birakmaz dese. Ve sonra bu lafi "saka yaptim" diye size aciklasa. 2 saniye sonra da sana "naz yapiodum" diye aciklasa. bi 2 saniye sonra da "o lafi söledim cünkü senle aramizda kan bagi yok diye söledim sadece" diye aciklama yapsa tepkiniz ne olurdu? düsünceleriniz ve duygulariniz neler olurdu?
kan bagi olan anneleri bacilari yuvalarini mutsuz etmek icin neler yapabiliyor mesela .konuştukça batmış benceben olsam tepkim biraz sert olurdu heralde
kanbağından çokdaha önemli şeyler var bence vefa sevgi gibi kanbağı olup birbirine ne kötülük eden insanlar var
arkadaslar size bi sorum var.. umarim bu sorumu okuyup en kisa zamanda cevap verenler olur. 5 yillik bi evliligim var. 5 yildan sonra ufak bi tartisma sirasinda esiniz size sana güvenmiyorum dese, cünkü sen beni birakip gidersin dese. Ama annemler beni birakmaz dese. Ve sonra bu lafi "saka yaptim" diye size aciklasa. 2 saniye sonra da sana "naz yapiodum" diye aciklasa. bi 2 saniye sonra da "o lafi söledim cünkü senle aramizda kan bagi yok diye söledim sadece" diye aciklama yapsa tepkiniz ne olurdu? düsünceleriniz ve duygulariniz neler olurdu?
aynenkan bagi olan anneleri bacilari yuvalarini mutsuz etmek icin neler yapabiliyor mesela .
ama anlamazlar : )aynenmalesef öyle bir gerçekte var
haklısın kan bağımız yok,o zaman sende beni bırakıp gidebilirsin ve seni bırakıp gitmeyeceğimin de garantisi yok,bak bundada haklısın derdim.tam olarak böyle olmasada buna benzer bir konuşma eşimle benim aramdada geçmişti ve cevabım yazdığıma benzer olmuştu.ben hiç takılmadım mesela o konuşmaya,asla vazgeçilemez olduğunu zannetmesin,ne kadar aşık olsam bile.arkadaslar size bi sorum var.. umarim bu sorumu okuyup en kisa zamanda cevap verenler olur. 5 yillik bi evliligim var. 5 yildan sonra ufak bi tartisma sirasinda esiniz size sana güvenmiyorum dese, cünkü sen beni birakip gidersin dese. Ama annemler beni birakmaz dese. Ve sonra bu lafi "saka yaptim" diye size aciklasa. 2 saniye sonra da sana "naz yapiodum" diye aciklasa. bi 2 saniye sonra da "o lafi söledim cünkü senle aramizda kan bagi yok diye söledim sadece" diye aciklama yapsa tepkiniz ne olurdu? düsünceleriniz ve duygulariniz neler olurdu?
hahhahahahahahaayy kuzenim söylemiş falan da dedi mi?
sıvanmış resmen
aynen bizzat sahidimaynenmalesef öyle bir gerçekte var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?