- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Pitirciyemek
-
Can bağı,kan bağından önemlidir de.arkadaslar size bi sorum var.. umarim bu sorumu okuyup en kisa zamanda cevap verenler olur. 5 yillik bi evliligim var. 5 yildan sonra ufak bi tartisma sirasinda esiniz size sana güvenmiyorum dese, cünkü sen beni birakip gidersin dese. Ama annemler beni birakmaz dese. Ve sonra bu lafi "saka yaptim" diye size aciklasa. 2 saniye sonra da sana "naz yapiodum" diye aciklasa. bi 2 saniye sonra da "o lafi söledim cünkü senle aramizda kan bagi yok diye söledim sadece" diye aciklama yapsa tepkiniz ne olurdu? düsünceleriniz ve duygulariniz neler olurdu?
arkadaslar size bi sorum var.. umarim bu sorumu okuyup en kisa zamanda cevap verenler olur. 5 yillik bi evliligim var. 5 yildan sonra ufak bi tartisma sirasinda esiniz size sana güvenmiyorum dese, cünkü sen beni birakip gidersin dese. Ama annemler beni birakmaz dese. Ve sonra bu lafi "saka yaptim" diye size aciklasa. 2 saniye sonra da sana "naz yapiodum" diye aciklasa. bi 2 saniye sonra da "o lafi söledim cünkü senle aramizda kan bagi yok diye söledim sadece" diye aciklama yapsa tepkiniz ne olurdu? düsünceleriniz ve duygulariniz neler olurdu?
Aslında biraz gerçekçi bi yorum olmus.söyle düşün kadın kocasına yıllarını veriyor,benim kocamın gözü kimseyi görmez diyor. Sonra hop adam kadını aldatmış meğer.veya aynısını kadın adama yapıyor. Bana kalırsa hepimizin icinde bi yerde esine larşı bi güvensizlik var. Öyle olmasa esinin telefonunda mesaj görünce hemen kıyameti koparmazdık:) sadece biz içimizde tutuyoruz eşiniz yanlışlıkla kaçırıvermiş :)arkadaslar size bi sorum var.. umarim bu sorumu okuyup en kisa zamanda cevap verenler olur. 5 yillik bi evliligim var. 5 yildan sonra ufak bi tartisma sirasinda esiniz size sana güvenmiyorum dese, cünkü sen beni birakip gidersin dese. Ama annemler beni birakmaz dese. Ve sonra bu lafi "saka yaptim" diye size aciklasa. 2 saniye sonra da sana "naz yapiodum" diye aciklasa. bi 2 saniye sonra da "o lafi söledim cünkü senle aramizda kan bagi yok diye söledim sadece" diye aciklama yapsa tepkiniz ne olurdu? düsünceleriniz ve duygulariniz neler olurdu?
kendine güvensiz bir erkek derim.arkadaslar size bi sorum var.. umarim bu sorumu okuyup en kisa zamanda cevap verenler olur. 5 yillik bi evliligim var. 5 yildan sonra ufak bi tartisma sirasinda esiniz size sana güvenmiyorum dese, cünkü sen beni birakip gidersin dese. Ama annemler beni birakmaz dese. Ve sonra bu lafi "saka yaptim" diye size aciklasa. 2 saniye sonra da sana "naz yapiodum" diye aciklasa. bi 2 saniye sonra da "o lafi söledim cünkü senle aramizda kan bagi yok diye söledim sadece" diye aciklama yapsa tepkiniz ne olurdu? düsünceleriniz ve duygulariniz neler olurdu?
Alır bir psikoloğa götürürdüm.arkadaslar size bi sorum var.. umarim bu sorumu okuyup en kisa zamanda cevap verenler olur. 5 yillik bi evliligim var. 5 yildan sonra ufak bi tartisma sirasinda esiniz size sana güvenmiyorum dese, cünkü sen beni birakip gidersin dese. Ama annemler beni birakmaz dese. Ve sonra bu lafi "saka yaptim" diye size aciklasa. 2 saniye sonra da sana "naz yapiodum" diye aciklasa. bi 2 saniye sonra da "o lafi söledim cünkü senle aramizda kan bagi yok diye söledim sadece" diye aciklama yapsa tepkiniz ne olurdu? düsünceleriniz ve duygulariniz neler olurdu?
doğru dersin de "sen beni bırakıp gidersin" demekle evli insanların medeni bir şekilde ayrılması farklı bir şey.Adam agzindan bisey kacirmis, eli ayagi dolasmis, yazik acidim vallah... Hos degil tabii, biz kadinlar böyle seyleri duymak istemiyoruz, daha cok " sen benim herseyimsin, sensiz nefes alamam, senin icin herkesden vazgerim" gibi seyler daha hosumuza gider... Ama iste gelin görün ki bunlar sacmalik ve abartilmis laflar... Hangi anda söyledi esiniz bilmiyorum, söylemeseysu daha iyiydi ama hakli adam, yarin öbür ün ayrilsanizda siz, anne babasi yine anne babasi...
Adam agzindan bisey kacirmis, eli ayagi dolasmis, yazik acidim vallah... Hos degil tabii, biz kadinlar böyle seyleri duymak istemiyoruz, daha cok " sen benim herseyimsin, sensiz nefes alamam, senin icin herkesden vazgerim" gibi seyler daha hosumuza gider... Ama iste gelin görün ki bunlar sacmalik ve abartilmis laflar... Hangi anda söyledi esiniz bilmiyorum, söylemeseysu daha iyiydi ama hakli adam, yarin öbür ün ayrilsanizda siz, anne babasi yine anne babasi...
kendine güvensiz bir erkek derim.
terkedilme korkusu var.
ailesi buna öz güven vermemiş.
Yoksa annenin çocuğunu bırakıp kaçması sahnesi canlandı gözümde. Trajikomik bence.
Kesinlikle öyle. Bir de bitmesi evliliğin 2 yönlüdür. Ayrılan bir sürü insan var.ewt güvensizlik sorunu var bencede kendine..5 yildan sonra insan yanindakini potansiyel tehlike olarak görüp bu herseyi yapar diye görmemeli. yoksa böyle hayat gecmez..
Yani konu sahibi klasik esine yada sevgilisine yapisan,tapan kadinlardan degil bence, böylece eside onsuz yapabilecegini bildigi icin böyle bisey demis kavga aninda... Bilinc altinda kaybetme korkusu var adamin, icindekini disa vurmus...doğru dersin de "sen beni bırakıp gidersin" demekle evli insanların medeni bir şekilde ayrılması farklı bir şey.
yani erkek her şekilde kadını kabul ediyor sanki ama kadında bir ulaşılmazlık var sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?