yoruma ihtiyacim varrr:/

Bana nedense çok ağır gelmedi bu laf. Ben de karşılık olarak haklısın ve aynı durum benim için de geçerli derdim. Sonuçta siz hiç bana torun veremiyorsun diye evladını bırakan anne gördünüz mü? Ya da daha güzel biri için çocuğunu bırakanı?

Can bağı,kan bağından önemlidir de.

klasik el kızı muamelesi yapmış kocanız . Takmayın .Bunlar atalarımızdan gelen alışkanlıklar .Zamanla devir değişecek yeni nesil yapmayacak

guvenmıyorsa kişi kendinden bilir işi derim... !

fazla takmazdim zira erkek milleti evlendikden sonra kendi beyinleriyle dusunup karar veremiyorlar analari olmadan

Hersey kanbagiyla olmuyor ama bunu da bilmek lazim. Aramizdaki paylasim cok. Paylasim cok olunca böyle bi absürd laf insani can evinden vuruyor. Kan bagi olan insan akrabalarindan vazgecemiyorlar. ama akrabalari da bi insani silebiliyor. Hicbiseyin garantisi yok. Avlu önüne birakan kan bagi olan annelerde var. Her kan bagi olan o kan baginin hakkini vererek davranmiyor. Anne var..anne var...köpek kedi daha iyi annelik yapiyor diyosun..

Aslında biraz gerçekçi bi yorum olmus.söyle düşün kadın kocasına yıllarını veriyor,benim kocamın gözü kimseyi görmez diyor. Sonra hop adam kadını aldatmış meğer.veya aynısını kadın adama yapıyor. Bana kalırsa hepimizin icinde bi yerde esine larşı bi güvensizlik var. Öyle olmasa esinin telefonunda mesaj görünce hemen kıyameti koparmazdık:) sadece biz içimizde tutuyoruz eşiniz yanlışlıkla kaçırıvermiş :)

Adam agzindan bisey kacirmis, eli ayagi dolasmis, yazik acidim vallah... Hos degil tabii, biz kadinlar böyle seyleri duymak istemiyoruz, daha cok " sen benim herseyimsin, sensiz nefes alamam, senin icin herkesden vazgecerim" gibi seyler daha hosumuza gider... Ama iste gelin görün ki bunlar sacmalik ve abartilmis laflar... Hangi anda söyledi esiniz bilmiyorum, söylemeseydi daha iyiydi ama hakli adam, yarin öbür gün ayrilsanizda siz, anne babasi yine anne babasi...

insan ailesini sever..bas taci yapar ama karisina da sana güvenmiyorum demez. 5 yillik bi süreden sonra..2 aylik evli degiliz ki artik biseylerin oturmus olmasi lazim..Öyle aileler oluyor ki insani cok zor bi durumda yanliz birakiyor ama dis kapinin dis mandali dediginiz insanlar hic beklemediginiz seklinde iyi davranip, yardimci olabiliyor

kendine güvensiz bir erkek derim.
terkedilme korkusu var.
ailesi buna öz güven vermemiş.
Yoksa annenin çocuğunu bırakıp kaçması sahnesi canlandı gözümde. Trajikomik bence.

Alır bir psikoloğa götürürdüm.

doğru dersin de "sen beni bırakıp gidersin" demekle evli insanların medeni bir şekilde ayrılması farklı bir şey.
yani erkek her şekilde kadını kabul ediyor sanki ama kadında bir ulaşılmazlık var sanki.

Ben gercekciyim de öyle canim cicimsin laflari duymayi beklemem cünkü ici bos laflardir cogunun...Kafasindan geceni direkt sölemis bulundu iste. Sonra da yanlis oldugunu anlayinca eli ayagina dolasmis..Ama ayni seyi bi kadin yapsa bence kan cikardi..Bazen iki düsünüp bir konusmak lazim bence. Dürüstlük hos bisey tamam da bu kdr da dan diye sölenmez ki

kendine güvensiz bir erkek derim.
terkedilme korkusu var.
ailesi buna öz güven vermemiş.
Yoksa annenin çocuğunu bırakıp kaçması sahnesi canlandı gözümde. Trajikomik bence.

ewt güvensizlik sorunu var bencede kendine..5 yildan sonra insan yanindakini potansiyel tehlike olarak görüp bu herseyi yapar diye görmemeli. yoksa böyle hayat gecmez..

ewt güvensizlik sorunu var bencede kendine..5 yildan sonra insan yanindakini potansiyel tehlike olarak görüp bu herseyi yapar diye görmemeli. yoksa böyle hayat gecmez..
Kesinlikle öyle. Bir de bitmesi evliliğin 2 yönlüdür. Ayrılan bir sürü insan var.
Bu hep bir korku içinde gibi bir gün gideceğine dair.
Hiç bir zaman "ya ben bir gün gidersem?" diye düşünmemiş. Çünkü o ihtimali vermiyor.

doğru dersin de "sen beni bırakıp gidersin" demekle evli insanların medeni bir şekilde ayrılması farklı bir şey.
yani erkek her şekilde kadını kabul ediyor sanki ama kadında bir ulaşılmazlık var sanki.
Yani konu sahibi klasik esine yada sevgilisine yapisan,tapan kadinlardan degil bence, böylece eside onsuz yapabilecegini bildigi icin böyle bisey demis kavga aninda... Bilinc altinda kaybetme korkusu var adamin, icindekini disa vurmus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…