yoruma ihtiyacim varrr:/

Yani konu sahibi klasik esine yada sevgilisine yapisan,tapan kadinlardan degil bence, böylece eside onsuz yapabilecegini bildigi icin böyle bisey demis kavga aninda... Bilinc altinda kaybetme korkusu var adamin, icindekini disa vurmus...
Bence konu sahibi için bunları diyemeyiz. Ama yazım tarzından en azından irkekçi biri değil gibi.
Sorun şu ki adam kendine güvensiz biri.
Bu çok ciddi bir durum.

2 saniye sonra bir soru daha sormaya korkardım.. her 2 saniyede bir saçmalama potansiyeli artıyor demek ki eşinizin.

Bence konu sahibi için bunları diyemeyiz. Ama yazım tarzından en azından irkekçi biri değil gibi.
Sorun şu ki adam kendine güvensiz biri.
Bu çok ciddi bir durum.
Ben bukadar kati bakmiyorum, gerci neyden sonra böyle dedi buda önemli... Dememesi gerekirdi evet ama onu bunaa iten neydi...siz baskasina gidersin diyemi algiladiniz? Ben "bensiz yasayabilirsin" diye algiladim...

Ben bukadar kati bakmiyorum, gerci neyden sonra böyle dedi buda önemli... Dememesi gerekirdi evet ama onu bunaa iten neydi...siz baskasina gidersin diyemi algiladiniz? Ben "bensiz yasayabilirsin" diye algiladim...
Bence ikisi de olabilir. Sonuçta bir terk etme var.

Eşimi alır, önce çocuk esirgemeye, sonra huzurevine götürür, ardından da bu insanlar kan bağı oldukları kişiler sahip çıkmadığı için burda derdim.

Bence ikisi de olabilir. Sonuçta bir terk etme var.
Konusahibi icin aslinda bi avantaj bu bence... Adamda kaybetme korkusu var, böyle asiri büyük kavga etmeye korkar, zaten sonraki durumu toparlamaya ugraslarida bunu gösteriyor... Ne yapacagini sasirmis...

Evlilikte kan bağı ne alaka?!!

Boşver keyfine bak erkekler ağızdan çıkanı duymaz söylerken

Konuşmaın başlangıcı, şu güne kadar yaşadıklarınızın toplamıyla değerlendirilmeli .

Gerçekçi konuşmuş. 10 yıllık eşin birden duşmanın olabiliyor ancak bazende bazı ailelerin boşluğunu eşler doldurabiliyor.

Ilkini ağzından kaçırmış belliki pişman olmuş ve toparlamaya çalıştıkça dahada batmış eşiniz ve muhtemelen el kızı olduğunuzu düşünüyor.

bir şey yok bence.sana guvenmiyorum beni aldatırsın sen demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…