yoruma ihtiyacim varrr:/

amaclarina ulasmis oldular iste boylece, seni huzursuz mutsuz ettiler
hicc izin verme canim.. sonra insan pisman oluyor hayatina, gecen guzel zamanlarina..
aynen canım normalde kolay kolay tartışmayan biz başkaları yüzünden huzursuzluk yaşadık şükür uzak duruyorum ben onlardan üzerime şerleri sıçramsın diye

Insan duygusallik, dogru olmadigini bildigi laflar ariyor biliyorum

Hatta sana guvenmiyorum demesi cok kotu ama onun disinda

Elbette ki siz birakip gidersiniz, ailesi gitmez. Mesela sizi aldatsa 10 kisiyle, siz birakirsiniz, ailesi birakmaz.

Yani dogru degil mi bu kisim? Kan bagi var diye insanlar igrenc akrabalarindan dahi vazgecemiyorlar, ama sizin boyle bir zorunlulugunuz yok.

Sizin aileniz de sizi birakmaz, ama esiniz birakir affedemeyecegi bircok hata yapsaniz.

Oyle degil mi yoksa?

Kan bağı olan fesat insanlar eşinizin aklına girmiş olabilirler mi? Eşinizinde maşallahı varmış 5 yıllık evliliğinde. Töbe töbe ben olsam git kan bağın olanlarla yaşa hatta çıktığın yere geri gir derdim. Evet çok ayıp ve ağır ama...Hak etmiş.

İlişkilerde olur inişler çıkışlar.Doğruyu söylemiş insan kendine eş çok bulur ama dünyada bir annesi bir babası olur .Senin bu duruma bozuldugunu fark edip toparlamaya çalışmış.

Bende bu dünyada en çok anneme güvenirim her ne olursa olsun, her ne yaparsam yapayım ben onun evladıyım herkes kocamda dahil herkes arkasını dönse o bana arkasını dönmez ama bu eşime güvenmiyorum demek değildir.Eşimde güveniyorum tabi.Ama anneme eşimde dahil herkesten daha çok güvenirim belki eşinizde böyle düşünüyor..Burda çok eleştiren olmuş ama bence herkes annesine daha çok güvenir.Neticede ne eşler duyduk burada.Aldatanı, bırakıp gideni neler neler.

Son düzenleme:
amcasının kızıyla evlense mutlu olurmuş diye düşünürdüm.. o kız onu bırakıp gitmez acayip yakın kan var nasıl olsa diye düşünüyorum şu an ben.. ayrıca çok komik bir konuşma o nedir oyle yaa:)

kan bağı yokta, gönül bağı da mı yokmuş.

Şakasına da olsa güvenmiyorum dedin öyle mi? Bu lafını unutma, derdim ve kırılırdım.Beni ikna edecek şekilde affettirirse de unuturdum. Ama bu eşler arasındaki bağlarla alakalı.Bazılarına bakıyorum sadece evlenip aynı evde kalan 2 insan,ama bazıları dost-arkadaş gibi duygulara da sahip.İşte bu 2.si gibi olunca insan kırılır, diğeri gibi olanlar için normal olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…