- 25 Kasım 2014
- 290
- 201
- 48
- 34
- Konu Sahibi Pitirciyemek
-
aynen canım normalde kolay kolay tartışmayan biz başkaları yüzünden huzursuzluk yaşadık şükür uzak duruyorum ben onlardan üzerime şerleri sıçramsın diyeamaclarina ulasmis oldular iste boylece, seni huzursuz mutsuz ettiler
hicc izin verme canim.. sonra insan pisman oluyor hayatina, gecen guzel zamanlarina..
uzak durmakla kurtuluyosan ne ala.. zihnini de mesgul etme hic, zira o tip insanlarla oyalanmayacak kadar degerli..aynen canım normalde kolay kolay tartışmayan biz başkaları yüzünden huzursuzluk yaşadık şükür uzak duruyorum ben onlardan üzerime şerleri sıçramsın diye
yasarken tabiki zor olur.. ama yorumlar farkli pencereden bakip rahatlamani saglayabilir insaallah..bende hep böyle tavsiyeler veriorum ama konu kendime gelince zor oluyorzamanla ögrenicem insallah takmamayi ..
kurtulmuyorumda en azından minumum seviyede oluyor moralbozukluğumuzak durmakla kurtuluyosan ne ala.. zihnini de mesgul etme hic, zira o tip insanlarla oyalanmayacak kadar degerli..
o kadari da mecburen olur.. evlilik bagi var ortada sonucta.. keske onlardan bosanma kanunu ciksakurtulmuyorumda en azından minumum seviyede oluyor moralbozukluğum
çok iyi fikiro kadari da mecburen olur.. evlilik bagi var ortada sonucta.. keske onlardan bosanma kanunu ciksa
arkadaslar size bi sorum var.. umarim bu sorumu okuyup en kisa zamanda cevap verenler olur. 5 yillik bi evliligim var. 5 yildan sonra ufak bi tartisma sirasinda esiniz size sana güvenmiyorum dese, cünkü sen beni birakip gidersin dese. Ama annemler beni birakmaz dese. Ve sonra bu lafi "saka yaptim" diye size aciklasa. 2 saniye sonra da sana "naz yapiodum" diye aciklasa. bi 2 saniye sonra da "o lafi söledim cünkü senle aramizda kan bagi yok diye söledim sadece" diye aciklama yapsa tepkiniz ne olurdu? düsünceleriniz ve duygulariniz neler olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?